Viss atkarīgs no tā vai motors ir priekšā vai aizmugurē...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Viss atkarīgs no tā vai motors ir priekšā vai aizmugurē...
Jā, un vēl viena nianse - csdd nereģistrē autas ar 2 litru un lielākiem motoriem uz keksiem, kam vēl nav 25 gadi
siamriP rakstīja: Jā, un vēl viena nianse - csdd nereģistrē autas ar 2 litru un lielākiem motoriem uz keksiem, kam vēl nav 25 gadi
Tas patieti tā ir ?
oibi rakstīja:
Viktos rakstīja:
siamriP rakstīja: Jā, un vēl viena nianse - csdd nereģistrē autas ar 2 litru un lielākiem motoriem uz keksiem, kam vēl nav 25 gadi
Tas patieti tā ir ?
Aha
A piem., es varu to pieregistrēt uz personu kurai ir 25 gadi, bet nava vadīšanas apliecības ?
tad ar auto nevar braukt, jo viņa īpašnieks ir bez apliecības, vajag dabūt/nopirkt tiesības un tad jau varēs
Viktos rakstīja:
oibi rakstīja:
Viktos rakstīja:
Tas patieti tā ir ?
Aha
A piem., es varu to pieregistrēt uz personu kurai ir 25 gadi, bet nava vadīšanas apliecības ?
Tikai tad, ja pirms tam nav krimināli un/vai administratīvi sodīts un jābūt vismaz baltajām tiesībām vismaz gadu.
Viktos rakstīja:
oibi rakstīja:
Viktos rakstīja:
Tas patieti tā ir ?
Aha
Cik no termiņa jau nosēdēts? Ja vismaz 1/3, tad var, tikai būs grūti pierunāt csdd darboņus uz zonu ievilkt savas sistēmas, jo brīvdienās laikam viņu nelaiž?
nakujators rakstīja:
Viktos rakstīja:
oibi rakstīja:
Viktos rakstīja:
Tas patieti tā ir ?
Aha
Tikai tad, ja pirms tam nav krimināli un/vai administratīvi sodīts un jābūt vismaz baltajām tiesībām vismaz gadu.
Spravku par psiholoģisko stāvokli arī vajag. To var dabūt Rīgā, Tvaika ielā 4 ( laikam ) par šādām tādām pateicībām!
Vot tie CSDD dirsas, man bija plāni nopirkt BMW 525, vai BMW 730 un tāds obloms sanāk jo ne muterei, ne sencim nava tiesību...
nakujators rakstīja:
nakujators rakstīja:
Viktos rakstīja:
oibi rakstīja:
Viktos rakstīja:
Tas patieti tā ir ?
Aha
Spravku par psiholoģisko stāvokli arī vajag. To var dabūt Rīgā, Tvaika ielā 4 ( laikam ) par šādām tādām pateicībām!
Lai tur pierakstītos, labāk uzreiz iedot pateicību, lai bez rindas paņem. Varu izkārtot, tikai naudu uz priekšu.
Ja interesē, iedod padod ziņu uggga@inbox.lv iedošu konta numuru, kur pārskaitīt.
Viktos rakstīja: Vot tie CSDD *******s, man bija plāni nopirkt BMW 525, vai BMW 730 un tāds obloms sanāk jo ne muterei, ne sencim nava tiesību...
nabags uzrāvās
Uggga rakstīja:
nakujators rakstīja:
nakujators rakstīja:
Viktos rakstīja:
oibi rakstīja:
Viktos rakstīja:
Tas patieti tā ir ?
Aha
Lai tur pierakstītos, labāk uzreiz iedot pateicību, lai bez rindas paņem. Varu izkārtot, tikai naudu uz priekšu.
Ja interesē, iedod padod ziņu uggga@inbox.lv iedošu konta numuru, kur pārskaitīt.
Vai tad bembjiem nebija dārgāk kaukādas 2 - 3 reizes?
Kādi tagad tur ir tie ceņņiki? Mans kaimiņš bija 7 pempi 2003. gada nopircis, bet pateicībai nevarēja sagrabināt. Nācās pempi pārdot un [pa atlikušo naudu nopirka 97. gada astru dīzelīti.
Viktos rakstīja: Vot tie CSDD *******s, man bija plāni nopirkt BMW 525, vai BMW 730 un tāds obloms sanāk jo ne muterei, ne sencim nava tiesību...
Lai ar lielo bembi brauktu vajag būt jau nobriedušam vīrietim, lai prāts nenesas uz asfalta bojāšanu.
Cik daudz skaidrojošu un izpalīdzīgu postu.... laikam vesels 1 gab.!
Puis, labāk piezvani uz CSDD un tur tev visu paskaidros, bet šeit tev iestāstīs ka dibenā rudzi aug, un vajag tikai iesēt! :[
saf rakstīja: Cik daudz skaidrojošu un izpalīdzīgu postu.... laikam vesels 1 gab.!
Puis, labāk piezvani uz CSDD un tur tev visu paskaidros, bet šeit tev iestāstīs ka dibenā rudzi aug, un vajag tikai iesēt! :[
Neķer kreņķi, labāk lai tik "apdāvināts" tipāžs brauc ar tramvaju, nevis papildina topiku "BMW pa grāvjiem vien".
Uggga rakstīja:
saf rakstīja: Cik daudz skaidrojošu un izpalīdzīgu postu.... laikam vesels 1 gab.!
Neķer kreņķi, labāk lai tik "apdāvināts" tipāžs brauc ar tramvaju, nevis papildina topiku "BMW pa grāvjiem vien".
Šitam piekrist!!!
Nu tad vismaz iesakat kko, prestižu ar mazu motoru
Viktos rakstīja: Nu tad vismaz iesakat kko, prestižu ar mazu motoru
prestižu?
ar mazu motoru?
Rēzekne...
Nuuuu, opel meriva, dacia logan, hyundai getz, opel astra,...
Nu ļoti daudz ir prestižu auto ar maziem motoriem...
nakujators rakstīja:
Viktos rakstīja: Nu tad vismaz iesakat kko, prestižu ar mazu motoru
prestižu?
ar mazu motoru?
Rēzekne...
Nuuuu, opel meriva, dacia logan, hyundai getz, opel astra,...
Nu ļoti daudz ir prestižu auto ar maziem motoriem...
Vot vot, priekš kam tādus likums kas aizliedz braukt ar norm auto jau jaunībā :-
Būtu vairāk resursu mēģinātu šito ņemt
0-100 : 3.3 sec. (2.9 sec. Supercharged) ... gah gah..
Jaut. par auto nodokļiem...
Es taisos iepirkt auto un tas būs man pirmais auto, pieredzes par to īsti nav, tāpēc radās jaut kādi nodokļi ir jāmaxā automobiļiem katru gadu ?
Un konkrētāk intereē par nodokli, kas ir saistīts ar auto motora tilpumiem... konkrētāk par 2.5 un 3.0....