Pauze strauji uzberot - Mazda 323F, 1998.g., 1.5 benzīns

Qued Reģ.: 12.06.2001

Mazda 323F, 98.g., 1.5 benzīns.

Ja brīvgaitā strauji nospiež gāzes pedāli, motors iegriežas tikai pēc pauzītes, dažreiz pat norīstās. Kas par vainu varētu būt? Ja gāzi nospiež ne tik strauji, viss normāli.

Papildus vēl tāda jauna fiška, šķiet ar šito saistīta - kamēr motors nav pilnībā uzsilis, nevar normāli uzbērt, lai, piemēram, pienācīgi strauji izgrieztos uz galvenā ceļa. Ja ber, sajūta tāda, ka grib slāpt nost. Kad uzsilst, tad viss ok, šitā otrā vaina pazūd.

Sveces jaunas, svečvadi ok, spoles ok.

 
1 2
subaru Reģ.: 23.08.2002
0 0 Atbildēt

gaisa masa mērītāju var iztīrīt, bet efekts nav ilglaicīgs ...

labāk nomainīt ... un pēcāk regulāri mainīt gaisa filtru

Qued Reģ.: 12.06.2001
0 0 Atbildēt

Saki?

Es jau ta to filtru mainu regulāri, hvz kā pirms manis bija.

Jauns maksājot 260 ls, paldies.

edapuika4 Reģ.: 07.10.2011
0 0 Atbildēt

sveiki esu te jauninais tapec varbut biki ne pa temu. tadat lieta sekojosa

mazda 626 2.0 95 gads, iet labi. bet braucot vienkarsi dazreiz vienkarsi noslapst un taja bridi kad noslapst uzreiz ari tahometrs nerada, citreiz raucot pa strasi noslapst un atstajot roba vienkarsi pec kadam 3 sekundem atkal taka aiziet. sajuta tada ka pazustu elektriba uz laicinu, citreiz atkal dabunu apstaties cela mala un ilgak pasedet, un tad atkal var piedarbinat, sakuma domaju kautkas ar benzina sukni bet tad jau nepazustu tahometram strava, un reizem ir ta ka kadas 3 dienas nobraukaju un nekas pat nenoraustas, reiem vienkarsi nevar pabraukt jo ik pec laicina jastajas cela mala un janogaida, vai kadam ir bijis lidzigi? ko varetu pateikt kur apmeram meklet vainu, vel ienaca prata doma ka kads relejs uzkarst un atsledz stravu, tad atdziest un atkal aiziet, bet ta palukojot itka visi releji vienadi vesi, (auksti) vel domaju varbut indukcijas spole. bet sai masinai tadas nav , visa ta padarisana ir iebuveta sadalitaja. ir kadi varianti?

Bracus Reģ.: 09.08.2004
0 0 Atbildēt

To edapuika4:

Principā 323 mazdai bija kaut kas līdzīgs. Bija tāda lieta ka auto braucot nekad neslāpa bet vienkārši uznāk un vairs nevar piedarbināt. Tjipa aizbrauc pie veikala viss normāli. Nāc ārā un auto mēms kā kaps. Problēma tika risināta līdzīga veidā. Auto kādu brīdi pastāv un pēc tam aiziet bez problēmām. Tika izbraukāti daudzi servisi un neviens vainu nevarēja atrast. Ne brīdī kas auto iet ne arī brīdī kad neiet. 100% nepateikšu atrisinājumu jo tāds arī auto tika pārdots. Bet tika satikts jaunais saimnieks un tas teica ka viņam ar gadījies kas tāds un viņš esot nomainījis sadalītājā ir tāda neliela plāksnīte. Nezinu pateikt kā viņa saucas. Plāksnīt garumā kā sērkociņu kastīte un uz pusi šaurāka, nedaudz plānāka. Nu aptuveni tā. Iesaku pamēģināt.

edapuika4 Reģ.: 07.10.2011
0 0 Atbildēt

a tai mazdai tavejai ari bija tads sadalitajs bez sindukcijas (bez centrala svecvada). ja ta tad ta plaksnite varbut skaitas tipa indukcijas spole. ja butu atseviski indukcijas spole tad mainitu to , bet sai mazdai tadas atseviski nav, un ta sadalitajs iespejams maksa pari 100 latiem, un ja beigas izradas ka nav vainigs tad terini galigi lieki tadas naudas liekas nav.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tahometrs apgriezienus ņem no kloķenes vai sadalenes apgriezieniem. Ar to sensoru arī būtu jāsāk. Nav jau uzreiz jāpērk detaļa, var jau uz laiku piemest no cita līdzīga auto sadalītāju un apskatīties vai vaina pazūd.

edapuika4 Reģ.: 07.10.2011
0 0 Atbildēt

es ari ta domaju ka nenaktu pa skadi samainit vienkarsi sadalitajus. et nav nevienam pazistamam tadas pat mazdas, un sves jau neviens nepiekritis uz laiku mainities, un srota ari uz laiku nedos vai veikala. sodien papetiju relejus, viens bija diezgan silts(karsts). bez vina masinu pielaist nesanak un ja uzgaze un vinu izrauj motors kamer vel griezas tahometrs ari uzreiz nestrada, domaju varbut releja vaina, uzkarstot atvienojas kontakts, izskatijas ari biki taka apsvilusi kontakti kad atjaucu vala. sakuma patiriju kontaktus jo cita releja nav, bus jabrauc uz srotu vai vekalu un janoperk. redzes vai situacija uzlabosies vinu patirot.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti