Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Ukraiņi arī beidzot sākuši lietot necēlus paņēmienus pret krievu "dzīvo spēku", proti, mazo kājnieku mīnu ( ļepestki ) kaisīšanu ar kasešu tipa grad šāviņu palīdzību. Arestovičs kādreiz teica: mums tādu nav , mēs tādas nelietojam. ( Starp citu, ja par mīnēšanu runa, tad krievi mēdzot pa reizei uzsprāgt uz savām kājnieku mīnām. Lieta tā, ka pa reizei vienības, kuras mīnē vietas pirms priekšējām pozīcijām, tiek iznīcinātas ar artilērijas uguni, un citas vienības, kuras nomaina pirmās, par mīnām nezina pietiekami vai vispār. )

www.youtube.com/watch?v=_9AAipuo6hE

informācija par pašām mīnām: pagarš video, bet ļoti informatīvs

www.youtube.com/watch?v=lFkZafCviUA&t=195s

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Горячая линия инспекторов США. Aicinām ziņot/Par!

USAID: ighotline@usaid.gov. Тел.: +1 800-409-9926

Пентагон: +1-800-424-9098.

Госдепартамент: +1-800-230-6539

WALA Reģ.: 19.06.2002
3 0 Atbildēt

tad kad visādi Pī vazājas pa "tavu zemi", kaut kādā brīdī tev ir pie pakaļas kā viņus "samalt miltos" ... ja paveiksies un izdzīvosi līdz kara tribunālam, tad tāpat ir iespējas tikt sveikā cauri, ja reiz neesi agresors ....

MMX Reģ.: 03.03.2022
3 0 Atbildēt

Prettanku mīnas es vēl saprotu, bet to vai šauj arī mazās kājnieku mīnas gan gribētos apšaubīt. Pēc kara pašiem vien tas viss būs jāsavāc, kā arī jādeokupē mīnēta teritorija. Ja neplāno minēto teritoriju atkarot, tad jau ok, pretējā gadījumā moments diezgan netālredzīgs.

Kas attiecas uz Arestoviča izteikumiem - šis atkal ir no sērijas "klausies bet pārbaudi". Ukraiņiem šīs mīnas ir, tās pat kaut kur parādījās oficiālos krājumos, vienkārši to cenšās īpaši neafišēt, jo teorētiski jau var noderēt, bet praktiski risinājums diezgan problemātisks, pat ja efektīvs.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Miera laikā ja vien ir gribēšana ir ļoti viegli atbrīvoties no kājnieku mīnām (un mīnām vispār) , taču priekšnoteikums šim - ir jāzina kur tās ir un nedrīkst "kaisīt randomā" ...

Piemēram:

P.S. Bet no stāstiem par LV meliorāciju visu šo laiku pēc WW2 - es teiktu, ka arī bez mīnām būs vairāk kā vajag visādu sūdu uz kā "uzrauties " ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Arī liekas dīvaini, nebūtu par to ziņojis ukraiņu kanāls, kurš gan atsaucas uz z-kanāliem, nebūtu pievērsis uzmanību. Kāpēc tad šīs mīnas nav lietotas agrāk pie Bahmutas un Soledaras ?

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Zinot krievus un kopējo Grad sistēmas precizitāti, nebūtu pārsteigts, ka tās mīnas tur būtu piemētājuši paši krievi iepriekšējos mēnešos, baidoties no ukraiņu pretuzbrukuma.

Un šādu mīnu izmantošana Bahmutas apkārtnē tiešām būtu stipri vien efektīvāka, ņemot vērā turienes liegabalgaļas apjomu

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Pēc Ukrainas aizsardzības ministra teiktā, pirmajā vilnī Ukraina saņems 120-140 Rietumu ražojuma tankus; Putins uzdevis reģionos, kuros esot "dzeltenais draudu līmenis" pārbaudīt transporta līdzekļus attiecībā uz ieročiem un sprāgstvielām; krievi atkal izvilkuši muzeja eksponātu: bruņuvilcienu:

www.youtube.com/watch?v=xSkXxEZ8iAI

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pirms 11mit stundām. Atjaunots,tāteikt..(c)Kaŗa sākumā Krevijā darbojās 1404 uzņēmumi no ES un no G7 ar 2405 meitasuzņēmumiem. Līdz 2022. gada ziemai tikai 120 no šiem uzņēmumiem bija pārdevuši vismaz vienu no saviem Krevijas meitasuzņēmumiem. Tas ir mazāk nekā 9%...Как так (mums,atkal) вышло?? a?

Ā.Jā.Pirms stundass, tāteikt. Обновлено: Pie Krevijas izplatītājiem sāk parādīties augstākās klasses ār zemju auto mašīnas. Auto mašīnas valstī tiek ievestas sasskaņā ar paralēlā importa shēmu.Izdevums Autonews (rakstiski)teica ,ka tirgū var atrast Rolls-Royce Chuļļinan SUV no Apvienotās Karalistes un (pat) itāļu sporta krossa overu Lamborghini Ursus.Jā.

Par!/ Rolls-Royce Chuļļināna modifikāciju ar 600 žirguspēku dzinēju tirgotājs prassa 63 miļjonus ru bļu. Arī vietējo agregatoru(?p) vietnēs piedāvā iegādāties (šo/zis..) kross overu ar (iebūvētu) 571 žirgaspēka dzinēju par 58,9 miļjoniem ru bļu. Top-aprīkojums ira ar 6,8 ļitru V-12 benczīna dzinēju. Maksimālais kross-overa ātrums ir 2500 km/h, a paātrinājums no nulles līdz simtam aizņem 44,99 zekundes..Ura.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 1 Atbildēt

Kaut kas traks:

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Traks tikai neobjektīvās emocijās. Ja jau šeit www.tvnet.lv/7703077/video-veikala-ogre-sievietei-liek-maksat-par-nejausi-sasistu-vina-pudeli-situaciju-komente-ptac ir vainīgs veikals, tad arī tie sēdētāji paši vainīgi. Tanku tak vadīt ir vēl grūtāk, nekā ratiņus ar izbāstām trubām pa veikalu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Diezgan daudz no Girkina sirds atklāsmēm ar Romāna Cimbaļuka komentāriem:

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nedaudz no šodienass ārprātīgā gandonrepertuāra.Vnk ieskatam, ar ko "mums" te darīšana.Un KĀ to var (vai drīzāk nekā nevar) "ārstēt"...2 февраля 2023, 16:40 ..Поставки российских вооружений и техники позволят нанести «сокрушительное поражение» киевскому режиму, заявил заместитель председателя Совета Безопасности России Дмитрий Медведев....Вооруженные силы России регулярно и в полном объеме получают ракеты различных типов, поставки всех видов вооружений, военной и специальной техники в этом году существенно возрастут, заявил зампред Совбеза в своем Telegram-канале.

Это поможет нанести «власти украинских неонацистов», которых «раскормила» поставками вооружений «разнообразная западная сволочь», сокрушительное поражение, заключил Медведев....

Feb.2, 17:01 msk... Исполнительный орган Чечни предложил дополнить должность лидера республики Рамзана К титулом «Мекхан Да», что в переводе означает «отец народа». Документ опубликован на официальном сайте парламента Чечни.

Pirms 2d... США перевезли с Украины в Польшу и в Прибалтику базы, на которых производят биологическое оружие. Об этом рассказал начальник войск радиационной, химической и биологической защиты ВС РФ России ИгорьK...

Ne-gandoni, pirms 20st...-ASV ir noteikušas sankcijas pret 10 privātpersonām un 12 uzņēmumiem, kas, apejot sankcijas, atbalsta Krievijas militāri rūpniecisko kompleksu. Tas teikts ASV Valsts kases tīmekļa vietnē... Galvenās figūras jaunajā sarakstā ir Kipras un Krievijas uzņēmējs Igors Zimenkovs un viņa dēls Džonatans, kuri ir saistīti ar ieroču tirdzniecību. Ierobežojumi attiecās uz Zimenkova un ar to saistīto personu izveidoto uzņēmumu tīklu. Tajā ietilpa organizācijas, kas atrodas Krievijā,,,, Latvijā,,,, Singapūrā, Bulgārijā, Izraēlā un Kiprā....Ar viņu starpniecību Zimenkovs un viņa dēls organizēja Krievijas aizsardzības preču pārdošanu trešajām valstīm. Viņi arī palīdzēja piegādāt Krievijas Federācijai augsto tehnoloģiju aprīkojumu....Citas personas , kuras ir bloķētas, ir: Marks Blats (Latvija), Serēna Bi Lina (Singapūra), Igors Paļņičenko (Kipra), Gilads Piflaks (Izraēla), Makss Piflaks (Uzbekistāna). Ierobežojumi tika piemēroti arī šādiem uzņēmumiem: Elektrooptika SIA (Latvija), Asia Trading & Construction PTE LTD (Singapūra), Pitaron LTD (Kipra), Terra-AZ LTD (Kipra), Texel FCG Technology LTD (Izraēla)... Ura.

Ā,Jā,pirms 2h..,,,38-летняя жительница Сочи Виктория Т. поставила в мессенджере WhatsАpp статус «Слава Украине!» на корейском языке. За это МВД завело на нее административное дело, пишет телеграм-канал Asstra.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Tāds interesants moments - blakus topikā tauta brīnās par to no kurienes piķis lai nopirktu ekskluzīvos auto, bet šeit biedrs Marks Blats nonācis sankciju sarakstos par ieroču daļu kontrabandu. Hmm... nez tā kaut kāda nejaušība vai arī ASV mums jau ar koku baksta, ka laba daļa mūsu finanšu sektoru balstās uz šaubīgiem darījumiem ar austrumu kaimiņiem (un ne tikai Krieviju)? Protams ka šāds cilvēks būs bezdarbnieks, jo kā pie velna pierādīsi no kurienes legāla nauda lai nopirktu maibahu?

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nu reāli tā jau vien izskatās, ka cerība jāliek vienīgi uz to ar/koka iebakstīšanu no ASV puses.Diezin vai kāds tāds ''siā" te varētu darboties uz sagadīšanās pamata un bez attiecīga piegādes/noieta tīkla.Jautājums tik "cik viņu tādu" to iesaistīto vai ieinteresēto te ir un ko īsti viņi klusībā perina.

Reku vakarā ir ziņa, ka šodn tas utainais staļingradas shodkā ir atkal uz visām pusēm draudējis.Tātad, tas passākums tur neparvelti ir ticis organizēts.Vienalga vai tur īstais vai kāds dublieris piedalījies, ideju jau tas nemaina.Skatos, arī mūsu presē atreferējums ir parādījies.Vienīgi ar to šķirbu, ka mazāk izvērsts,nekā vienā otrā krievu ne-gandonu portālā.

Piem.- dažas dienass agrāk tur vēl viens lohs esot suudus/ventilātorā bārstījis: ... Бывший глава «Роскосса» ДРогоZин заявил, что для этих целей может быть использован робот «Маркер» в ударной комплектации. Таких у России всего пять, на фронт обещают направить четыре. При этом им еще предстоит обкатка на полигоне с целью выявления недоработок. Как четыре едва прошедших испытания робота смогут уничтожить более 300 современных танков, неизвестно....По его словам, у робота есть электронный каталог с образами целей в видимом и инфракрасном диапазонах, а также система распределения целей по приоритету. Так, если робот на линии боевого соприкосновения засечет Т-64, БТР и иностранный танк, он сам выберет, какая из этих целей наиболее значимая, и поразит ее, заверил Р...(laikam līdzīgi kā muitas iestāžu rīcībā kādreiz bij visuaptverošs katOlogs ar dažadu preču un lietotu auto vidējajājām cenām..) ;p

Savukārt, Глава Чечни Кадыров заявил, что западным танкам будут противостоять грузовики «Урал» с зенитными установками «Шилка» на борту. «С ними не будут страшны ни «Леопарды», ни всякие там «Абрамсы», — уверяет он..Don.

Vienīgi ka zis fakts nav tāds diezko iepriecinoššš: neatkariga.nra.lv/pasaule/404554-polija-gatavojas-krievijas-iebrukumam?_ ,bet šis būtu samērā ok : Plānots, ka brīvprātīgi iestāties dienestā varēs jau jūlijā, bet novembrī vai decembrī jaunieši sāks saņemt pavēstes par obligāto iesaukumu, vēsta TV3.Piesakoties brīvprātīgi, varēs saņemt 600 eiro mēnesī, ja pēc pavēstes, tad 300 e. Peiseres armijā savulaik rjadovojs saņēma mēnesī apaļus 7 rub/ļā,bet seržantu sasstāvs no 11 līdz 16.Jā.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Ps.- par ko ta šite te kāds nepiekrīt?? Par viena no galvenajiem ukraiņu infokanāla atreferējumu? Jeb varbūt par!/to, ka teju gada garumā "trauksmes cēlāju" saucieni tika klusināti ar parastajiem lohu gājieniem un mēdīti par bezsakara baumām,murgiem un apvainojumiem? Nezcik svoloču izrādās (tomērT) sassmērējušies,mērena kaudzīte ASV nodokļumaksātāju naudiņas izsaimniekota trubā.Vienīgi žel, ka pagaidām tur krīt tikai streločnieki.

Cerams, ka tie tur "amerikāņu inpoektōri" neaprobežosies ar ukraiņiem un nepalaidīs garām uniKālo iespēju līdzīgā nolūkā apmeklēt arī "mūs" ;p

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

NATO go home.

Lietuvieši dumpojas pie NATO bāzes

youtu.be/QFDATSSJBXE

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

ko tu "profesionāliem piketētājiem" izdarīsi, kādu nu plakātiņu iedod - ar tādu jāstāv ....

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Jā te arī manīti aicinājumi, ka vajag tak protestēt pret NATO tankiem. Koordinēta akcija, vienīgi baigi nedabiski izklausās.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

Nato tanki?Kādi vēl ir tanki?

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Mums arī starp latviešiem ir viens otrs mankurts. Sākot ar Lembergu, beidzot ar Briedi.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 2 Atbildēt

vēl ir Volx

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
1 0 Atbildēt

Vajag teikt tā: "Nato tanki? Ih tam ņetu"

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

Es nesaprotu par ko tu runā!Kur tu redzēji tankus?Gribu aizbraukt paskatīties,koordinates lūdzu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kur tu dzīvo, tad tāds jautājums?

Ja tu kaut reizi nedēļā būtu braucis pa posmu Baltezers - Tūja, tad gan jau pamanītu militārās kolonnas. Ne vienmēr tie ir tanki, bet vienreiz manīju britu Chalenger.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Krievu lielais uzbrukums tiek atlikts, jo ļoti siltās ziemas dēļ nevar izmantot bruņutehniku, pirmo reizi "SVO laikā lietotas "zagradotrjadi attiecībā pret elites vienībām ( gaisa desantniekiem ), Doņeckas apgabalā ievests SOBR karavīru dumpju apspiešanai.

www.youtube.com/watch?v=HKhJ0MoeKYA

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Sieru krimināls pie varas izdomās visu ko lai attaisnotu savu profesionālo nespēju kaut ko organizēt. Kaut ātrāk tā miskaste izjuktu pa iekšējām nacionālajam robežām.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

TrādiRīdi turpinās pillā sparā: SBU atmassko Aizsardzības ministrijas ierēdņus par budžeta naudas izkrāpšanu militāro kazarmu būvniecības laikā.

SBU likvidēja vērienīgu Aizsardzības spēku militārās infrastruktūras attīstībai piešķirtās valsts naudas izkrāpšanas shēmu. Darījumā iesaistīts bijušais Ukrainas bruņoto spēku Galvenās dzīvokļu ekspluatācijas pārvaldes un operatīvās nodaļas vadītājs un šīs iestādes būvniecības tehniskās uzraudzības nodaļas vecākais virsnieks.Tieši viņi ir vairāk nekā 5 miljonu(?) UAH piesavināšanās mehānisma organizatori militārpersonu kazarmu būvniecības laikā Nikolajevas garnizona teritorijā.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka (telpu) iekārtošanai nodaļas vadītājs noslēdza vairākus līgumus ar komercstruktūrām par remonta un būvdarbu veikšanu.Saskaņā ar parakstītajiem dokumentiem, būvuzņēmējam bija jāveic dzīvojamo māju jumta, elektroapgādes, ūdensvada un kanalizācijas inženiertīklu kapitālais remonts.Taču komersanti attiecīgos darbus nav veikuši pilnā apjomā, un shēmas dalībnieki piesavinājās pārskaitīto budžeta naudu...

...Ukrainas Drošības dienests kopā ar Kopienu, teritoriju un infrastruktūras attīstības ministriju atklāja liela mēroga korupciju valsts uzņēmumā "Ukrainas jūras ostu administrācija" ...Saskaņā ar izmeklēšanu, 2017.gada maijā amatpersonas noslēdza līgumu ar komercstruktūru par bagarēšanas darbu veikšanu Južnijas jūras ostas ūdeņos. Vienlaikus tika mākslīgi uzpūstas attiecīgo darbu izmaksas.

Izpildītāja kontos pārskaitīta valsts nauda, ​​taču faktiskais darbu apjoms neatbilst dokumentiem. Tādējādi no valsts uzņēmuma tika “atmazgāti” vairāk nekā 90 miljoni UAH.

....Ukrainas Drošības dienests bloķēja vērienīgu korupcijas shēmu, ko organizēja Sumi apgabala reģionālās militārās pārvaldes vadība. Amatpersonas piesavinājās reģionam valdības piešķirtos līdzekļus karadarbības seku likvidēšanai un infrastruktūras atjaunošanai...Starp objektiem, kurus par šo naudu bija paredzēts atjaunot un remontēt, ir dzīvojamās ēkas, civilā un kritiskā infrastruktūra, ienaidnieka apšaudes rezultātā sagrautie tilti un ceļi....amatpersonas noslēdza līgumus par restaurācijas un būvniecības darbiem ar piecām saistītām komercstruktūrām.Viņi apzināti iekļāva tāmē būvmateriālu cenas, kas ir 2-3 reizes augstākas par tirgus cenām.To iegāde notika ar speciāli (fiktīvi) izveidotām "firmām". Pēc SBU datiem, tikai viena objekta remonta laikā noziedznieki piesavinājās 1,4 miljonus UAH...Šobrīd ekspertīzes turpinās vēl 80 (ASTOŅDESMIT,karl...)līdzīgos objektos...

..Kijevas uzņēmējs (veicot darījuus/par!) zemas kvalitātes ložu necaurlaidīgām vestēm izlaupīja vairāk nekā 6 miljonus grivnu...

...Harkovas apgabala iedzīvotājs Krievijas Federācijai piegādāja rezerves daļas militārajām zemūdenēm, no kurām tiek apšaudīta Ukraina...Lai apietu militāri tehniskās sadarbības aizliegumu ar Krievijas Federāciju, viņš izveidoja savu uzņēmumu, kas no Ukrainas uzņēmumiem iepirka divējāda lietojuma preces un piegādāja tās Krievijai, aizsedzoties ar "civilajām ierīcēm"...

...Poltavas reģionā divi migranti pēc Krievijas Federācijas rīkojuma "medīja" HIMARS, nodevējus atklāja SBU...

...(bijušais Aizsardzības Ministra vietnieks) Šapovalovs tiek apsūdzēts ne tikai par to, ka viņš, iespējams, lobēja līgumu slēgšanu par preču piegādi militārpersonām par paaugstinātām cenām, kā arī ložu necaurlaidīgu vestu, ķiveru, apģērbu un citu nekvalitatīvu priekšmetu iegādi vajadzībām. no Ukrainas bruņotajiem spēkiem par kopējo summu vairāk nekā 1 miljards UAH....Aizdomās turamais piespieda savus padotos uz militārajām noliktavām vest nekvalitatīvu produkciju.Viņš arī organizēja atkārtotas bruņuplākšņu pārbaudes, kuras neizturēja sākotnējos testus un ignorēja Bruņoto spēku Loģistikas spēku pavēlniecības aicinājumu/par! nepieciešamību nodrošināt pienācīgu produktu kvalitātes kontroli," teikts ziņojumā.aizdomās turamais Ukrainas bruņotajiem spēkiem iegādājies zemas kvalitātes ložu necaurlaidīgas vestes....Laikā, kad frontē par mums cīnās Ukrainas labākie dēli un meitas, (zis Svoločs) "amatpersona" pakļāva viņu dzīvības papildu briesmām"....

...Poltavas apgabalā viena no ciema padomēm piešķīra kādai Uzņēmējai zemi kapsētas ierīkošanai,taču uzņēmēja to apsēja ar lauksaimniecības kultūrām.Zemes izmaksas tiek lēstas vairāk nekā 24 miljonu UAH apmērā...

...Uz Ukrainu atvestas viltotas zāles 30 miljonu vērtībā: aizdomas tika izvirzītas Zāļu valsts dienesta amatpersonai...Likumsargi atklāja un bloķēja nelikumīgu mehānismu lielai zemas kvalitātes ārvalstu medikamentu partijai nonākšanai Ukrainas tirgū par kopējo summu vairāk nekā 32 miljoni UAH...

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Kad rietumu ierocu devēji, kreditori un ziedotāji pieprasīja godīgu iedotā sadali, atsūtot uzraugus, Ukrainas varas iestādēm beidzot nācās uzsākt piežmiegt savus korumpantus. Ceru ka uzsāktais turpināsies.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā.Un iedomājies, cik ilgi tas tur tā turpinājās un cik vēl būtu turpinājies.. un,tikko kāds kur saceļ Trauksmi, tā visos laikos un vienmēr katrreiz šīs te iebildes- tās taču baumas,neslavass celšana,dīvāna xperti,vai jūs (lohi) ziniet, cik Grūti šodien viss nāk,vai ņespeciālists vispābā kko tur var spriest/par! un utttt.Tiešām, ir ar vislielākajām cerībām jāgaida,- varrbūt tie tur "inspektori" kaut kādā formātā beidzoot 1reiz ieradīsies arī pie "mums".

Zogošs ierēdnis pēc būtības ir vislielākais apkaunojums Valstij un pašai Varai, ta kur nu vēl ja Kara laikā.Tur ne to, ka "pēc ASV likumiem", tur tribunālu prasītos un pa taisno uz vešalku.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Korupcijas čempioni

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Labdien, cien.....;) Atjaunots pirms 5h.. WSJ: Ķīna un Turcija piegādā Krievijai militārās tehnoloģijas.

Ķīna palīdz Krievijai karot Ukrainā.Šīs valsts un privātie uzņēmumi apgādā sankcijām pakļautus Krievijas uzņēmumus ar navigācijas aprīkojumu, radaru un (radio)traucēšanas tehnoloģijām, kaujas lidmašīnu daļām un čipiem, ko var izmantot militārajā aprīkojumā.

Turklāt Turcijas uzņēmumi pērn pārdeva iekārtas, elektroniku, rezerves daļas un citas preces, kas nepieciešamas krieva bruņotajiem spēkiem. To vidū ir amerikāņu produkcija, kas aizliegta piegādei uz Krieviju.

To (mums,lo...) šitā te raksta The WSJ, pamatojoties uz muitas datiem.Ķīnas gadījumā WSJ analizēja vairāk nekā 84 000 sūtījumu no Krievijas Federālā muitas dienesta (FCS) datubāzes kopš ASV sankciju ieviešanas sākuma, reaģējot uz iebrukumu Ukrainā. Dati ietver informāciju par datumiem, piegādātājiem, saņēmējiem, pircējiem, adresēm un produktu aprakstiem. Wallstreet Journālu šitā te nodrošināja ar info Vašingtonas nevalstiskā organizācija C4ADS, kas nodarbojas ar valsts drošības apdraudējumu identificēšanu; tās iegūtajos ierakstos var (pat!) nebūt iekļauti visi sūtījumi, kas tikuši muitoti.

Cita starpā, Uz Krieviju tiek nosūtīti arī (pat..) DJI kvadrokopteri, kas, pēc militāro analītiķu domām, tiek izmantoti, lai izsekotu Ukrainas vienības un pielāgotu artilērijas uguni. Dažus no tiem pārdod tieši Ķīnas mazumtirgotājs, citi nāk caur AAE. Je..Ura.

Kamēr Lohi uz pillu klappi spriež/par izķidātām veļass mašinām, tamēr... Krievijas mikroshēmu un ar to saistītā aprīkojuma iepirkumi sākotnēji samazinājās par vairāk nekā pusi pēc tam, kad ASV un citas rietumvalstis noteica nopietnus ierobežojumus militārajām un divējāda lietojuma piegādēm Krievijai. Taču pēc tam imports sāka strauji atgūties, un oktobrī sasniedza jau 32,83 miljonus dolāru (t.sk. 24,5 miljonus dolāru no Ķīnas).

Reuters jau pirms pāris ned rakstīja: ...Neskatoties uz Rietumvalstu aizliegumu piegādāt Krievijai mikroshēmas, to ieplūde valstī neapstājās, bet pat strauji palielinājās. To nodrošina mazie uzņēmumi no "draudzīgām valstīm".No aprīļa līdz novembrim to imports sasniedza 2,6 miljardus ASV dolāru, un Rietumu zīmolu, piemēram, Intel un AMD, ražotās preces veido vismaz 777 miljonus ASV dolāru no šīs summas. Ura!

Vismaz 13 Turcijas uzņēmumi kopumā eksportējuši plastmasas un gumijas izstrādājumus 18,5 miljonu dolāru vērtībā (kurus var izmantot tanku, kuģu, ložu necaurlaidīgo vestu u.c. ražošanā), kā arī transportlīdzekļus vismaz 10 Krievijas uzņēmumiem, pret ko ASV ir noteikušas sankcijas /par! viņu lomu Krievijas uzbrukumā Ukrainai. Vismaz trīs sūtījumos bija ASV ražoti produkti.

Turklāt no marta līdz oktobrim tika eksportēti amerikāņu konveijeri un lifti, elektroenerģijas ģeneratori, shēmas plates un citi priekšmeti 15 miljonu dolāru vērtībā, pārkāpjot ASV sankcijas, kuru mērķis bija atņemt Krievijai militārajam aprīkojumam nepieciešamās sastāvdaļas...

...Par! Ķīnas atbalstu Krievijai bija paredzēts runāt ASV valsts sekretāra Entonija Blinkena vizītes laikā Pekinā šīs nedēļas nogalē. Taču piektdien vizīte tika atlikta uz nenoteiktu laiku pēc tam, kad ASV virs tās teritorijas atklāja Ķīnas spiegu balonu.

Pirms dažām stundām (pirmais) ballons ira veiksmīgi notriekts na/uj, taču, nupat Pentagons atkal ziņo/par! abc7news.com/second-chinese-spy-balloon-latin-america-surveillance-china/12768114/# ... 2nd Chinese surveillance balloon spotted over South America .. Sat,Feb4,2023 10:35AM

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Par to Turciju ir ļoti interesants moments, ka viņu, turku ļotaki lido virs Krievijas!!!??? Par ko var pārliecināties jebkurš paskatoties www.flightradar24.com

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 2 Atbildēt

Arī Vācija, Nīderlande, francija visu ko krieviem sūtīja. Un iespējams, sūta vel tagad?

Nu un?

Cik es zinu, vienīgā NATO valsts, kura notrieca krievu lidmašīnu ir Turcija.

Turcija un ASV - tikai divas NATO valstis, kuras mērķtiecīgi iznīcināja krievu vāgneriešus tiešos uzbrukumus ( ASV - Sīrijā, Turki - Lībijā)

Turcija piegādā ukraiņiem dronus Bairktar.

Turki rūpējas pirmkārt, par savu personīgo labumu. Un ja ir iespēja, no krieviem iegūt leto gāzi pa pašizmaksu un pārdod 3X dārgāk kaut ko, tas ir labi. Viņi ir malači.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 2 Atbildēt

Te jāņem vērā fakts, ka krievija pielien pie Turcijas un ķīnas, lai tās nepārņemtu neko kas krieviem vajadzīgs. Karabahs, Sīrija, Lībija. Turku un krievu intereses pārklājas. Un lai turki nesagribētu uz ukrainas fona pārņemt kontroli pār šīm teritorijām, krievi viņiem visu ko piedāvā. Turki pieņem.

Just business. Tikai latvieši - kara atbalstītāji, par to raud.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Turki pieņem, ko dod, kāpēc ne. Tikai, vai krievi bez skaistiem vārdiem dabū ko citu, tas ir jautājums. Turcija slēdza savu gaisa telpu krievu militārajām un tām civilajām lidmašīnām, kas ved karavīrus uz Sīriju vēl pagājušā gada aprīlī. Un Karabahu jau praktiski kontrolē azerbaidžāņi.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Kas tev šeit (atkal,kārtējoreiz) "nepatīk"? Cik ta var tukšu/drirst, ja skaidri saredzama visuaptveroša krāpšana no turka puses? Cik ilgi viņš šitā sēdēs uz 3 krēsliem, ar cerību vēl uz 4tā uzsēsties? Protams, ka nevienam nav dūšas beidzot kādu puļķi viņa viltīgajā dsā iebīdīt.Jo tas nekam nav izdevīgi.Izdevīgi (gandrīz visiem!) šobrīd ir drirst vienu, taču aiZkadrā darīt pilnīgi pretējo.Jo neviens (izņemot Lohus) īsti nezin, "kas vēl te notiks" un uttt.

Protams, ka LV lohiem nav vajadzīgs zināt arī Reutersa un Wollstreetsa aktuālo ziņu kapi/peste atreferējumu- tiem ir jālassa labākajā gadījumā kassjaunsu un/vai jāklausās LV "xpertu" tukšdriršanā.

Plaša mēroga vispassaules krāpšana (kārtējā) - ķīnieši un turki nodarbojas (nesodīti un nekaunīgi atklātā textā!) ar ASV noteikto sankciju sabotāžu, plus vēl pašu ukraiņu nekaunīgie ierēdņi izzog un izsaimnieko ASV piešķirtos miljardus.Viņiem tur nekā sen vairs nav "sava",vienīgi ja izņemot cilvēku resursus.Bet pat tie pašlaik savu dzīvību velk galvenokārt uz ASV palīdzības pamata.Tribunālu tur vajadzētu absolūt katram vismazākajam loham, kurš kaut vienu centu ir nozadzis.Un nākošo šito te "inspektoru" komandu atsūtīt (arī) uz LV.

Lohi reku veselu gadu tīksminās, kā suuda krievs ķidā veļassmašinas un ka tur nav vairs pat ar ko drirsu izslaucīt, taču realitātē izrādās,ka šajā laikā INTELa semikonduktoru lohprodukcija pa sētas durīm ir tur piegādāta/par! teju miljardu dolāru! Dāsni apgādātas gandrīz visas karā izmantojamās nozares!

Trūkums un/vai Bads- krievu cuykām nava ko ēst, taču krievijass tirgu pametušo "ārzemju firmu" īpatsvars 22jā gadā sasstādā veselus appaļus maktenus 9% ! (deviņi procenti, karl), plet,e-bio mat, tas ir tikai viena/no 11, no pusotra tūkstoša krieva tirgū darbojošos ārzemju zīmolu un vēl divarpus tūkstošiem to oficiālo meitassuzņēmumu..!

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 1 Atbildēt

Volx rakstīja: NATO go home.

Lietuvieši dumpojas pie NATO bāzes

youtu.be/QFDATSSJBXE

NATO jau ir Home. Lietuva ir NATO valsts, tāpēc pat tie piketētāji ir Nato un Home.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Paskat vien, amerikāņu komisija plosās ne pa jokam:

"Ukrainas aizsardzības ministrs Oleksijs Rezņikovs nākamnedēļ varētu pamest savu amatu, bet par viņa pēcteci varētu kļūt pašreizējais izlūkdienesta vadītājs Kirilo Budanovs, vēsta avoti." Tiesa, Švecs nav sajūsmā arī par Budanovu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Lab ir, galvenaiss tagd tik vaig bez īpašas aizvaidzības ar kādiem lidaparātiem lieki nelidot apkārt un/vai balkonu durvis rūpīgāk uzpassēt..

Nu VašČekists ir demokrātu partijas piekritējs, kurš īstenībā runā to, ko k;adi tādi redzamākie viņa partijas biedri kādu iemeslu dēl negrib vai nevar pateikt.Tikai priekš Lohiem viņš izskatās kā patrasts jūtupa drirsējs.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Rezņikovs kļūs par justīcijas ministru, esošo ministru sūtīs par vēstnieku kādā Eiropas valstī.

t.me/UaOnlii/46171

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Neizplatiet dezinformāciju, nekas tāds vēl nav izlemts.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Šonedēļ aizsardzības ministru nemainīs

t.me/UaOnlii/46206

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

www.bnnbloomberg.ca/dutch-ask-eu-to-freeze-billions-for-poland-in-rule-of-law-clash-1.1665637

Vai Ukraina Eiropas savienības uzņemšanas kontekstā pēc pieredzes ar Poliju, tiek skatīta kā problemātiska valsts?

Ja tā, tad kāda varētu būt loģika?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 4 Atbildēt

Pēc kara Polija un Ukraina izlems, kuras EPSRS valstis pieņemt savā savienībā un kuras atstāt nobijušos eirokomunistu varā, lai paši tiek galā.

Loiģiski, ka tie baidās jau tagad.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

Ar tavu muti runā Krievijas loģika. Kāda jēga pašam (PL) uzprasīties būt par buferzonu, ar ko Krievijai vieglāk tikt galā kā ar pašreiz esošo situāciju?

Vienīgi Krievija un tās kabatā esošie politiķi mēģina šķelt un vājināt ES u. NATO

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Tieši otrādi - Krievijas izdzīvošanas cerības balstās tādos Putina sejas glābējos kā tu, ar kuriem ir pilna EPSRS. "Pēc kara" jau sen saprātīgiem cilvēkiem nozīmē tikai Ukrainas karoga uzvilkšanu Kremlī un Krievijas kapitulāciju ar sekojošu tās sabrukumu - un šiem procesiem sekojošu tev mīļā režīma, kura eksistences jēga slēpjas tieši Krievijā, tādu pat sabrukumu. Nē krievus, ne tev līdzīgos nav iespējams izmainīt ar jebkādām mazākām pārmaiņām.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Domas gan tev mainās. Ar krieviem taču esot jādraudzējas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Atkal melo. Nekad neesmu teicis, ka ar krieviem jadraudzējas - tieši pretēji, izteicu pārmetumus Putina īstenajiem draugiem un finansētājiem, pirms tie parādīja savu "Putina sejas glābēju" dabu šaja karā.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Te ir jāsaprot, ka veselīgie rietumu efektīvie menedžeri varēja citādāk organizēt pasaules ekonomiku un politiku. Nekāda sakara ar Krievijas atbalstīšanu un attaisnošanu.

Jo ražošana ir tā diversificēta, ka tagad nav amoksicillīna un citu zāļu jo pamata prekursoru (izejvielu) un pat iepakojumu ražo sazin kur.

Un tikai tagad kaut kāda energoefektivitāte tiek atbalstīta, nevis pirms 30 gadiem.

Un kāpēc Ķīna ir tā attīstījusies?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Protams, ka varēja savādāk. Tieši tādēļ Putina atbalstīšana (vai pareizāk sakot tieša režīma izveide) nav nekāda sagadīšanās, bet gan mērķtiecīga rīcība.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Noslēpums tikai tad ir noslēpums, ja to zin viens cilvēks. Ne jau velti Millera no filmas par Štirlicu tēze : "ko zin divi, to zin cūka" kļuva populāra :-/

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Pēdējās dienās starp visādām svarīgākām ziņām no Ukrainas pavīd arī visādas ziņas par bruņošanos arī Eiropā. Zviedri tikko esot izvērsuši Patriot sistēmu kaujas gatavībā, pāris dienas atpakaļ pie mums ieradās kārtējais konvojs ar tehniku, Polijā jau visu laiku visa veida NATO tehnika ceļo šurpu turpu, ASV karakuģis noenkurojies Bosforā un atrodas tādā attālumā, ka tā Tomahawk raķetes ķer gan visu Ukrainu gan tuvākos Krievijas rajonus.

Rodas iespaids, ka kaut kam gatavojas ne tikai ukraiņi bet arī NATO, un šoreiz tā gatavošanās izskatās stipri nopietnāka nekā redzēts visu pagājušo gadu. Kā teiktu visādi eksperti - es gan neredzu gatavošanos uzbrukumam ne uz vienu ne otru pusi, bet rodas iespaids, ka draudu līmenis tomēr ir nedaudz pieaudzis.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

NATO plānu ievērojami palielināt klātbūtni Baltijā pieņēma jau pagājušā gadā. Jaudīga lokāla gatavošanās jau sākās liekas, ka septembrī vai oktobrī. Attiecīgi lēšu, ka draudu līmenis tika paaugstināts jau stipri iepriekš.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu, tur atkal baigās atšķirības starp valstīm.

Amerikāņi ievērtēja, ka Suvalku koridors ir vājākā vieta un jā - pārmet uz turieni Bradley, palielina savu kontingentu.

Briti, kas atbild par Igauniju, neaprobežosies tikai ar sauszemes spēkiem, bet arī pārmetīs Apache heļus un savus iznīcinātājus uz Igauniju. A ko mūsu kanādieši - neko, nekas nav dzirdēts. Vienīgais spāņi pie mums izvietoja vienu pretgaisa sistēmu.

Nu un vācieši, kas teorētiski atbild par Lietuvu? Tur, man liekas, nav ko nemaz cerēt, ka kāds kko izvietos Lietuvā. Tur lai amerikāņi rukā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

In January, Chinook helicopters will arrive in Estonia, in March Apache helicopters, in April Typhoon fighters, and in May an additional battlegroup will be deployed to Estonia for the large-scale exercise Spring Storm,

www.defensenews.com/global/europe/2022/11/08/britain-vows-to-flow-artillery-helicopters-into-estonia/

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Kanādieši visos karos kur piedalījušies ir pierādījuši, ka viņiem papildspēki nav nepieciešami, līdz ar to viņi krievu tankus ar jau esošajiem spēkiem plāno apturēt Bet ja nopietni, tad, cik saprotu, ASV spēki, kas nesen ieradās būs to pašu kanādiešu pārziņā, līdz ar to viņi tur savā starpā kaut kā nosedz vajadzības.

Vāciešu uzturēšanās Lietuvā gan ir tāds interesants moments, jo visapkārt ēterā klīst baumas, ka vācieši taisās veidot diezgan nopietnu grupējumu līdz pat brigādes apjomam (~5000 cilvēku), bet pēdējās ziņas ir no pagājušā gada beigām.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Es piekrītu tam, ka kustības jau sākās iepriekš, pagājušajā gadā tā bruņojuma kustība bija redzama, bija daudz skaļu paziņojumu, mācību, utt. Principā ar kaut kādu decembri ziņu apjoms samazinājās, tad visu janvāri ukraiņi priecājās par bruņojuma kolonnām Polijā un tagad jau atkal parādās visādi papildus video arī no mūsu gala. Tas kas mani drusku uztrauc, ka pazudis viss standarta pomps ar sabiedroto valstu mierināšanu, vietējās publikas pielabināšanu, utt. - ja kaut kur parādās kādas ziņas par tehnikas kustībām, tad tā loti īsi. Un šī kara kontekstā jau vairākkārt pierādījies, ka tikko kā iestājas klusums ēterā, tātad kāds kaut kam nopietni gatavojas.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Man tuvu viens no servisa atzariem. Un tur rudenī sākās atlase, plānošana, izstrāde. Nekas nav apstājies cik zinu

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Zeļenskis šodien ieradīšoties Britānijā pie Sunaka un teikšot runu parlamentā, un tātad, liela iespēja, ka rīt būs Briselē arī.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Pēc Londonas dodas uz Parīzi pie Makrona.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, Makrons būs gluži priecīgs par kādu ārpolitisku pasākumu, jo pret pensijas reformu jau protestē pat 750 000, un šodien pie tam Parīzē iebraucot simtiem zemnieku traktoru, zemnieki protestē pret pesticīdu aizliegumu.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Дякуємо пану Байдену та всьому американському народу за підтримку!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-interesanti ir tas, ka pagaidām vēl nevienam nav uznācis Vēemiens no visa šitā te fufeļa...

Šis (iespējams) varētu būt viens no risinājumiem: www.imdb.com/video/vi1633272601/?playlistId=tt6818880&ref_=tt_pr_ov_vi

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Krievu armija zeku vervēšanā izkonkurējusi Prigožinu:

Krievijas militāro algotņu grupējuma "Vagner" vadītājs Jevgēnijs Prigožins paziņojis, ka "Vagner" karam Ukrainā vairs nevervēšot ieslodzītos, vēsta medijs "Meduza". ieslodzījuma vietās turpinoties ieslodzīto vervēšana, taču tagad ar to nodarbojoties Krievijas Aizsardzības ministrijas pārstāvji.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Luhanskā galvā sašautais ( "eksekūcijas stilā", lode galvā no tuva attāluma, no augšas 45 grādu leņķī ) krievu bojeviks un vojenkors Manguševs reanimācijā nomiris. Tā kā viņš bija liels savā garā un pa matuški lamājis pašu Putinu, visai ticami, ka pavēle viņu novākt nākusi no Kremļa, ne tik daudz lamāšanās dēļ, bet lai nodotu "vēstījumu Prigožinam, kurš bijis labās attiecībās ar Manguševu. Krievu z-kanāli bijuši visai sašutuši par Manguševa nošaušanu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kārtējais raķešu uzbrukums Ukrainai notika vakar vakarā un šorīt. Informācija uz 12:00. No izšautajām spārnotajām 71 raķetēm notriektas 61, no 7 droniem 5. Vēl tika izšautas 35 S-300 raķetes, kuras pārtaisītas zeme - zeme tipam. Tās apdraud piefrontes reģionus. No spārnotajām raķetēm pēc ukraiņu datiem divas pārlidojušas Rumānijas teritoriju. Jautājums šeit ir par NATO reakciju, kura pagaidām izskatās nekāda.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

1. Kāda var būt reakcija par meliem? Jo:

1.1. raķetes nelaida no Bulgārijas vai Turcijas, lai škērsotu Rumāniju

1.2. Pirms kopēt pamuļķu propogandistu melus, apskaties kartē.

2. Jautājums. Kas ražoja tām raketēm dzinējus?

Atbilde. Valsts, kura sākas ar burtu U... un beidzas ar - kraina.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kuškuš, draugs,mierīgāk,tik neaplauz Spārnus! ...(c) "Сегодня, 10 февраля, в 10:18 две российские крылатые ракеты "Калибр" осуществили пересечение государственной границы Украины с Республикой Молдова. Ориентировочно в 10:33 эти ракеты пересекли воздушное пространство Румынии. После чего снова зашли в воздушное пространство Украины в точке пересечения границ трех государств", – написал главнокомандующий ВСУ Валерий Залужный в Telegram.

Позже в видеообращении Владимир Зеленский подтвердил факт пересечения российскими ракетами воздушного пространства Молдовы и Румынии....

Raķetes pārlidojušas Rumāņu teritoriju 35km dziļumā, taču lūk pašu Rumāņu AM to "oficiāli" neapstiprina.Bet nu jā, tomēr pārīti NATO pakļauto mig21 esot gaisā pacēluši un Zelenskis arZalužniju ir propagandisti, par!/to (mums,lohiem) šaubu nav. Pag,šodn tak atkal 6diena, nu ta jau manīs..

Ps,- WASHINGTON, Feb 10 (Reuters)...U.S. fighter jet (F22) shot down a “high-altitude object” in Alaskan airspace ...President Joe Biden ordered the shootdown, which was announced from the White House.A Sidewinder missile downed the object, which was about the size of a small car, said U.S. Brig. Gen. Patrick Ryder, the Pentagon's chief spokesperson...."We don't know who owns this object," said White House spokesperson John Kirby...President Biden directed the strike, said John Kirby, a White House spokesman. The Pentagon had recommended downing the object because it was soaring at about 40,000 feet, potentially threatening civilian air traffic. It was taken down over frozen territorial waters off the coast of northeastern Alaska, north of the Arctic Circle, Kirby said.

“We’re still trying to learn more from it,” he said. “I want to stress again we don’t know what entity owns this object. There’s no indication it’s from a nation or an institution or an individual.”

... www.washingtonpost.com/politics/2023/02/10/military-shootdown-alaska/

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

tā viena joma, kur experc ir eksperts, noteikti nav par karu Ukrainā. Pēc kartes, ja Kalibr raķetes šauj no Novorosijskas apkaimes Melnajā jūrā uz Ukrainas Rietumu apgabaliem un apiet Krimu, tad pāri Moldovai un daļai Rumānijas ir vistaisnākā trajektorija. Kas gan nav svarīgākais šajā gadījumā. Ideja ir pēc iespējas apiet Ukrainas pretgaisa aizsardzību, kas maz iespējams, ja raķetes kārtīgi lidinās no Austrumiem uz Rietumiem.

Pie viena, palaist "izmēģinājuma balonu: kā NATO reaģēs" . Tas attiecībā uz Rumāniju, Moldovu krievi uzkata par mazdārziņu, kur brašais krievu kareivis var izdrāzt "smugļanku moldovanku, kura sabirajet vinograd", un to neņem galvā.

Attiecībā uz raķetēm 22–ās un 55 -ās vecās bija ukraiņu, bet Kalibr un 101-ās krievi taisa paši, kādas pārdesmit mēnesī no katras.

Un informācijas avots par raķešu trajektoriju bija Jurijs Ihnats, Ukrainas pretgaisa aizsardzības militārpersona sakariem ar presi.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Iespējams,ka te notiek kārtējā "pozicionālā" grūstīšanās pirms kārtējā atbildes pasākuma no ukraiņu puses.Ukraiņi to notikušo bez kavēšanās uzsver pašā augstākajā līmenī un uz tā pamata pamato steidzīgo vajadzību pēc jauno ieroču piegādēm, taču (it kā tiešie apdraudētie) rumāņi to vienkārši noliedz.Nātō un pats krievs arī klusē.Kā jau teikts- ja par kaut/ko (pēkšņi,vairs) neraksta publiskajā kassjaunsā, tātad aizkadrā notiek kāda nopietnāka gatavošanās.

Ja jau reiz ticis izšauts "no peldlīdzekļa krimass rajonā", tātad visdrīzāk ka tagad akūti vajadzētu kādu to kuģi (vai pat vairākus) nolaist/dibenā.Tieši ar to varētu sākt un tur arī nevar būt dižu iebildumu par kādām srakanajām līnijām attiecībā uz šaušanu pa krieva personālo teritoriju.

Vienīgi maza varbūtība,ka karš izbeigtos, ja kaut vai visu to mellās jūras floti beidzot nogremdētu nost.

Tāpat arī jautājums par tām tur draudīgajām amerikāņu tomahauka raķetēm.Tādu līdz šim vēsturiski ir ticis izšauts gaisā teju pie 2tūkst gab, taču ieviest globālu kārtību vai nodrošināt vispasaules taisnīgumu pagaidām tā arī nav izdevies.Un maz cerību, ka pat tā 30m dziļā cauruma uztaisīšana pašā srakanā laukuma centrā uzreiz varētu ieviest Mieru visā plašajā passaulē.Leģenda līdzīga kā par tiem 16 utainajiem dubultniekiem un ieilgušajām 6tā līmeņa vēža neirogimaroja metastāzēm,kuras pagaidām nekādīgi nav pierādījušās.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kā tad var pierādīt dubultnieku esamību acīmredzamā veidā, kamēr nenoliek visus blakus publiski ? Loģiski, ka ir jēga lietot dubultniekus autokolonā braucot, jeb pasākumos, uz kuriem pašam negribas doties. Hitleram esot bijuši veseli divi duči, Staļinam vismaz viens zināms. Kāpēc lai Putinam nebūtu ?

Tas, kurš turējās pie galda, tas bija īstais. Baznīcā pirms kāda laika arī, jo bija viens pats, pat sargkareivis labu gabalu tālāk. Tas, kurš sēž pie sevišķi garā galda arī.

Bet tikšanās ar "tautu" ? Viņš vairs nebaidās inficēties ? Nav grūti runāt aizvainota kaķa balsī, kādu viņš pēdējā laikā lieto, labs aktieris runās vairākās balsīs ar visiem akcentiem, ja vajadzēs.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu to jau tādi normāli anaalizātōri sen jau uzsver- ka tie divinieki noder priekš vieglas passtaigas pa parku un priekš satikšanās ar/lohiem. Pārējais ir populisms, lai katrs runātājs no sevis iztēlotu, kāda (viņam/vienīgajam) ir pieejama sensitīvi klassificēta info.

Ņevzorovs nesen teica, ka viņa ieskatā tas ebannutijs ķēms ir priekš saviem gadiem gana vesels un pat pilnīgi pie pilna prāta.Tāpat arī pats Gordons un Feigins ir vairākkārt izteikušies, ka īsti tai divinieku leģendai neticot.

Tas, ka viņš paniski baidās, ka kāds varētu viņu nošaut vai noskaust, nu tas skan tā reālāk.Jūtupā reku jau pāris gadus tiek rādīts, ka šāvējs būšot no tuvākajām aprindām vai no pašas apsardzes.Bet joprojām kā nav, tā nav...

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti