Jaunu auto pārdošanas, autoservisa, riepu maiņas akcijas

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Vai tu zin, ka mums iAuto ir sadaļa ar aktuālajām jaunu auto pārdošanas akcijām iauto.lv/akcijas/ noliktavas auto izpārdošanas un tur arī autoservisa akcijas!

 
iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Pamanīju šadu akciju:

"Piedāvājam veikt automobiļa salona dezinfekciju, kas iekļauj arī ozonēšanu TIKAI par 30 EUR:

Ozons iznīcina patogēnus un vīrusus;Ozons ir visefektīvākais līdzeklis cīņā ar smakām;Ozons gāzes veidā iekļūst pat mazākās plaisās, kurās nevar piekļūt parastās tīrīšanas laikā;Ozons ir ekoloģisks līdzeklis"

iauto.lv/akcijas/388-auto-salona-ozonesana/

Vai to vispār vajag darīt?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Nu vispar tas izklausas pec "nanoūdens pasakuma Rigas Satiksmei" , jo

en.m.wikipedia.org/wiki/Ozone

ozons lielās koncentrācijas ir kaitigs tiem kas elpo skābekli, tatad arī cilvēkiem ! No citas puses lazer drukas/kopēšanas iekartas ari rada plielinatu cilvekam sajutamu O3 koncentraciju

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

ozons lielās koncentrācijas ir kaitigs tiem kas elpo skābekli. Vai tad kāds elpo arī citu gāzi ;) Var jau teikt, ka izbalina krāsas arī. Tas ozons tak izgaist pāris minūtes pēc pasākuma.

Visticamāk pasākumā tiek izmantota UV lampa, nesegta, jeb segta, un ar ventilatoru. To ozonēšanu var veikt katrs pats, kam ir pietiekamas jaudas kvarca lampa ( tāda, kuru ieslēdzot tā ozona smarža arī ir jūtama )

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

Vismaz Rīgā arī dzeramo ūdeni dezinficē ar ozonu. Vai tas ir nepieciešams un vai tam ir jēga mašīnā, nav ne jausmas.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

ozons tiešām ir indīgs cilvēkam. Bet šādas ozonēšanas laikā loham netiek ļauts sēdēt auto salonā. Tā ka satraukumam nav pamata. Pēc pasākuma beigām ātri izvēdinās.

Darbojas kā teikts. Nav nekas īpaši samelots.

Vai vajag? Ja auto tīra regulāri, tad ne. Ja ādas salons arī diez vai. Ja bērni, tad gan jau kaut kur kaut kas aizkritis un var ost, bet nu baktēriju koloniju diez vai šāda ātrā ozonēšana iznīcinās.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Ir arī visādi ķīmiskie līdzekļi auto salona, klimata un ventilācijas sistēmas dezinfekcijai, piem , šāds, tas ir pa apm. 6 EUR arī pie mums nopērkams:

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Man savulaik radiņi iedeva tādu kvarca lampu, kad bērni bija mazi. It kā vajagot ik pa laikam izspīdināt istabas, tad būšot baciļi pagalam un bērni neslimošot.

Praktiskais pielietojums rādīja, ka bērnu slimošanu tas nenieka neietekmēja ;)

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

sovdepijā kādreiz tādu puszinātni izplatīja. Princips pareizs, tikai jauda un biežums ir par mazu, lai bērni nepārnestu viens uz otru. Savukārt iegūtas zarazas klasiskā un šodien aktuālā veidā - bērnudārzā un skolās, kur lampiņas netiek lietotas, jo bīstamas

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Šodien bija saruna ar dīlera pārstāvi par šo akciju: Renault CAPTUR ar rūpnīcā uzstādītu LPG iekārtu - 16 500 EUR!

iauto.lv/akcijas/390-renault-captur-ar-rupnica-uzstaditu-lpg-iekartu-16-500-eur/

Likās labs piedāvājums, bet sapratu, ka saņemtas atsauksmes, ka esot par dārgu

GK1968 Reģ.: 14.11.2018
0 0 Atbildēt

Varbūt arī, ka nav slikts piedāvājums, tomēr personīgi jaunu auto nemūžam vairs nepirktu ar iekšdedzes dzinēju! Tikai tāpēc, ka apnikušas visas tās "gaidi kas nu sāks ne tā tarkšķēt", zobsiksnu maiņas, piedegušie vārsti u.tml.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Tad vēl 4 gadi jāpagaida!

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Viss normāli - pērkot mašīnu uz garantijas laiku, tā mēdz gadīties - kāpēc lai lamatai kas projektēta piecu gadu lietošanai būtu izturības rezerve? Un nebaidies - elektromobīļi ar laiku arī sasniegs to līmeni, šobrīd ražotāji vienkārši vēl tikai apgūst kapeiku iepišanu

P.N. Ja nepatīk zobsiksnu maiņas, noteikti pērc mašīnas ar nepareizajiem motoriem - ja pirms 25 gadiem ražotāji varēja ražot motorus bez zobsiksnas intervāla, tad tagad arī tādi noteikti ir, ja vien tie ražotāji nav kaut ko sapisuši.

GK1968 Reģ.: 14.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu vismaz Renault K9K dīzeļi ir kā bumba ar laika degli! Labāk neko tur nesākt nemaz mainīt, jo labu gribot , mainot vārstu glāzes, klaņu slīdgultņus, kaut ko citu tajā noteikti sačakarēsi...Piemēram, nomainot sadaleni, glāzes, ieguvums šobrīd darbības vienmērīgums, atgūta nom jauda, bet darbībā parādās vecuma trokšņi (260t.km).

Gan jau arī elektromobiļi arī ir tikpat tizli apkalpojami. Vienīgi motorā mazāk detaļu, eļļas u.tml.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Gan jau arī elektromobiļi arī ir tikpat tizli apkalpojami.

Tesla Model 3. Nav vajadzīga eļļas maiņa nekur, bet bremžu šķidruma maiņa katrus 2 gadus, un šis tas cits:

evgeeks.com/do-electric-cars-need-oil-changes/

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Tu to sūdu pats izlasīji? No neobjektīva avota nācis neobjektīvs raksts. Par to "nav vajadzīga eļļas maiņa" jāsmejas - kārbā tā eļļa ir, un pie tā, kādas slodzes uz to kārbu tiek padotas, būtu ļoti ieteicams to eļļu arī regulāri mainīt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tas pats ir arī tesla.com. Tesla motori ar transmisiju ir hermētiski noslēgti.

"Tesla Service Centers change the oil in these drive units every 100,000 miles in Tesla Model S and Model X cars." Tātad maina pēc šāda intervāla,kilometros tas būs 160 000 km.

For the Tesla Model 3, a replaceable external oil filter was added to each drive unit to further extend drivetrain life.

Tātad Tesla 3 ir pievienots maināms eļļas filtrs, kas pagarina eļļas maiņas intervālu.

To gan raksta tikai kaut kāds ASV inženieris ;)

www.quora.com/Do-you-change-the-oil-in-a-Tesla-engine

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti