Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel Astra Caravan 1995 Novērtējums: 6
Nobraucu es ar sho auto 4 meeneshus ~15tk km. Kopumaa labs auto. Neruuseeja. Vismaz shii ziema nekaadu redzamu skaadi nenodariija.
Ja autinja iegaades budzhets ir 2,5k EUR, nav iipashas prasiibas pret auto un negribas lielas uztureeshanas izmaksas, tad peec manaam domaam neko labaaku atrast nav iespeejams.
Manam eksemplaaram bija 1.6 ekotec dzineejs. Nevareetu teikt ka superekonomisks. Pilseetaa 9-10l, pa shosheju 7-8. Sho auto panjeemu tikai deelj labaa apriikojuma, elektriskie logi, spogulji, kondicionieris, luuka. Sedeeklji bija recaro tipa ar augstajaam malaam.
Pa shiem 15tk nomainiiju saljnjiku karbas shtokam, prieksheejo veejstiklu, kas bija saplaisaajis jau vaacijaa un stikla tiritaju klokjiiti salonaa + sveces. Tas arii viss. Godiigi sakot, nav te daudz ko rakstiit. Ja pagadaas dabuut nenojaatu eksemplaaru, tad peerciet - var ilgi braukt un neuztraukties par izmaksaam un remontiem. Auto kopumaa izturiigs un visu var dabuut jaunu jebkuraa autoveikalaa bez liekas pasuutiishanas un chakara. Paardevu to auto tikai taapeec, ka Opel nav mana marka. Tu brauc ar to auto katru dienu, bet juuti ka kautkas nav kaartiibaa. Shajaa gadiijumaa - nav pilnpiedzinjas. Man gribas iebraukt mezha celjos, paskatiities kur var izbraukt un kur nevar. Tadelj Opelii biju nedaudz viilies. Purns zems, visur grimst, visur karaas augshaa. Naakamais auto buus Subaru. Par to esmu drosh.
Shearer @ 30.marts 2006 0:00
Visi komentāri
 
ZZXX 30.marts 2006 20:26
0 0 Atbildēt

Prieks par godīgu rakstu,a to te var salasīties,ka ar 2,5-3,0l motoru pa Rīgu 100km var nobraukt ar 6 litriem. Piekrītu,ka 1,6l motors pa pilsētu ēdīs ap 10,ja netrakos,bet arī nebrauks kā lohs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti