Lasītāju pieredze par saviem auto

Nissan Sunny 1994 Novērtējums: 6
Taatad.... atrodos emigraacijaa Iirijaa. Lai paplashinaatu savas iespeejas darba tirguu, tika iepirkts 1994 Nissan Sunny(turpmaak auto). Auto ievajadzeejaas steidziigi, lielas izveeles tuvaakajaa apkaartnee nebija, taapeec pirkums izmaksaaja 1000e, ar 2 gadu tehnisko apskati(NTC) un nomaksaatu nodokli par 3 meeneshiem(gadaa shai mashiinai 293e).
Tehniskie parametri: baazes versija, no ekstraam tikai vertikaalais stuures lifts, stuures pastiprinaataajs un gaisa recirkulaacija salonaa.
Motors 16v Twin Cam 1.4 l. Jauda 75zs tahometra sarkanajaa zonaa, griezes moments ap 143 n/m... arii pie lieliem apgriezieniem. Razotaaja noteiktais degvielas pateerins 90kmh-5.5l/100km, 120kmh- -6.5 l. (tahometra nav: ((((
Mashiina tika iegaadaata ar reaalu 220 000 km noskreejienu, katra riepa bija un ir ar savu brendu : ((
Izdevumi 9 meeneshu un 15k km laikaa ir ap 100e: ellas maina, gaisa filtra mainja, svecju un svecvadu mainja.
videejais degvielas paterinjsh gada aukstajaa periodaa 7,5l, vasaraa .... apm 6l/100km, pie dinamiskas braukshanas, jo mazjaudiigais dzineejs atdziivojas tikai pie augstiem apgriezieniem, nav nekas neparasts apdzenot pie 89kmh ielikt treshajaa aatrumaa un uzvilkt liidz 120kmh... viegli: )))
liidziigi uz shosejas.... pie 100kmh tiek iesleegts 4 paarnesums.
IIss rezumee...... mashiina ir nenokaujams darba zirgs(pie minimaalas nepiecieshamaas apkopes). Braukt var saliidzinoshi aatri un leeti. Kad izbeigsies tehniskaa apskate, mashiina beediigaa staavoklii esosho prieksheejo bukshu deelj izbeigs savu dziivi shrotaa.
Jociigi, bet shim auto ar prieksheejo piedzinju ir neatkariigaa aizmugureejaa piekare, kas uzlabo braukshanas komfortu pa nepaaraak gludajiem Iirijas celjiem.
IIsaak sakot: Looti uzticams, vienkaarsh un leets auto cilveekiem, kuriem vajag leetu un uzticamu auto.
mincis @ 10.jūnijs 2006 0:00
Visi komentāri
 
seatbelt 12.jūnijs 2006 20:21
0 0 Atbildēt

mjā uz randiņu es ar sunny diezin vai brauktu, tikai galēju apstākļu spiests, bet izturīgi jau viņi ir patiešām..

Ingaaaaa 13.jūnijs 2006 8:58
0 0 Atbildēt

Man arī nejauši sanāca nopirkt Nissan Sunny '91.g. :))), vienkārši bija vajadzīga otra mašīna un kaimiņš piedāvāja uz kredīta. Bija doma mazliet pabraukāt, iekrāt mazliet naudu un paņemt kautko smukāku, jo itkā jau pēc skata tāds apaļs pensionāru autiņš:)))
Bet nu jau pagājis gandrīz gads un es joprojām ar viņu braucu, un ticiet vai nē, pagaidām mainījusi viņam un labojusi (tpu tpu tpu) neesmu pilnīgi neko. Aizdzinām uz skati un kautkādi mazsvarīgi sīkumi atradās, izgājām ar pirmo reizi (es domāju priekš šāda vecuma auto tas ir liels pluss).
Nekādu ekstru viņam nav, salons ērts, pārskatāms, mašīna maza, viegli manevrējama, degvielu pielēji pilnu bāku un kādus mēnešus aizmirsi ...:))) Ir jau šis tas ko varbūt gribētos, kādus elektriskos logus utt, bet tie ir mazsvarīgi sīkumi, kas dzīvi nesarežģī :)))
Vienīgais kas mani neapmierina -apakša rūsē, bet nu pie mūsu ziemas sāls ceļiem utt, neko jau daudz prasīt nevaru...
Nu ko varu pateikt par šo auto- iesaku tiem, kas pūlī mīl palikt nepamanāmi, kuriem patīk neizlēkt un grib ekonomisku labu autiņu:))

mincis 22.jūlijs 2006 4:24
0 0 Atbildēt

Taa, tika investeeti 90e 2 jaunu riepu iegaadee, taas aizceloja uz prieksheejaas ass. Autinju paarstaaja vilkt uz kreiso pusi, pazuda akvaplaneeshana:))

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti