Lasītāju pieredze par saviem auto

Mazda 626 2.0 1999 Novērtējums: 8
hečbeks, automāts, klimatkontrole, el. logi, pērkot bija 100000 noskrējiens. "Kompjūters" rāda 7l uz šosejas, bet 12l pilsētā. Pirms pirkšanas taisīju diagnostiku motoram un ritošajai. Motors iet kā pulstenis - domāju, ka tas dēļ automāta, jo grūti nojāt. Ritošajai vajadzēja mainīt abas priekšējās bukses un aizmugurē vienu stabilizātoru, tas viss kopā maksāja ~140Ls. Mainīju arī zobsiksnu, tas maksāja ~80Ls. Mainīju bremžu klučus - kādi 40Ls. Gan jau Gega ar stellatslēgu visu izdarītu divreiz lētāk, bet man slinkums meklēt, skaidroties un neko nejēdzu - tādēļ maksāju vairāk un ticu, ka viss ir ok. Katrā ziņā, tās visas ir dilstošas detaļas un ar laiku nokalpo.

Sliktumi, varētu būt ņiprāks. Domāju, ka tas dēļ automāta, jo ja automātu iemāna virs 4K apgriezieniem, tad arī jauda un dziesma parādās.
Varētu būt klusāks, bet tas jau visām mazdām un japāņiem.
Kas vēl? Stūre velk nedaudz uz vienu pusi - viss ir saregulēts - iespējams riepas nav labas. Uzlikšu ziemas riepas un tad skatīšos tālāk.
Besī ārā, ka nevar bagāžnieku attaisīt bez atslēgas, bet to var izdarīt no salona. Šī problēma novērsta vienu gadu vai pat pusgadu jaunākai šai pašai mazdai.

Visā visumā, laba un riktīga braucamā mašīna. 3 mēnešos degvielā esmu salējis ~500Ls, tagad nezinu cik rāda spidometrs tādēļ nevaru pateikt uz cik kilometriem. Komentos varbūt ierakstīšu.

Ā, kuriozs. Vienreiz aizbraucu uz auto mazgātuvi. Iebraucu iekšā un mazgātājpuika uzreiz otram "Što eta za tačka?". Neatpazīst marku no priekšas.
Otreiz aizbraucu uz to pašu mazgātuvi, bet nezinu vai bija tas pats džeks vai cits. Jautājumus neuzdeva, bet pēc tam paskatoties kvītī ierakstīts VW. : )
Pēc tam pats skatījos uz priekšu - ja labi grib tad mazdas vilnīti ar VW var arī sajaukt.
Braucējs @ 11.septembris 2006 0:00
Visi komentāri
 
nomiks 12.septembris 2006 8:14
0 0 Atbildēt

Vai tik tās stūres vilkšana pa kreisi nav saistīta ar kādu pasmagu avāriju pirms pārdošanas???

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti