Lasītāju pieredze par saviem auto

_cita_marka_ Iveco Daily 2002 Novērtējums: 3
Tātad Iveco Daily 60C15

Auto tika iegādāts 2002. gada decembrī. Pie Ive Motors. Tā bija kļūda.
Nobraukums šobrīd ir ap 160000 km, kas komerctransportam ir maz.

Šai mašīnai ir daži pozitīvi momenti:
>Ekonomiska, vidēji degvielas patēriņš ir ap 13 l. Auto ar 6 t pilnu masu tas ir ok.
>Liela celtspeja/maza pašmasa. Celtspeja 3.6t, pasmasa 2.4t. Tas ir labs rādītājs.
>Ērta kabīne. Ja aizpiež ausis un neklausās kā viss grab.

Un daudzi trūkumi:
>Ive Motors nav normāls dīleris. No viņiem vajag turēties pa gabalu. (es izsakos ļoti maigi)
>Šausmīga kvalitāte.

Defekti:
>Regulāri jāremontē piekare. Gan priekšā, gan aizmugurē – lodbalsti, bukses, starplikas resoriem, “stremjankas” skrūvējas vaļā, kabīnes bukses jāmaina, utt.
>Nekvalitatīva virsbūve – krāsa lec nost lēveriem, rūsē, aizmugurējām durvīm stiprinājumi ir pārmetināti jau reizes piecas, šausmīgi viss grab (kabīne, kravas nodalījums, piekare pat tad, kad ir kārtībā), lūzt gaisa filtra kronšteini (neveiksmīga konstrukcija – metināšana ilgi nelīdz),
>Bremzes. ABS izbeidzās apmēram pēc gada lietošanas. ABS modulis slikti nostiprināts, līdz ar to lūzt bremžu trubiņas un mašīna negaidīti paliek bez bremzēm (sveiciens no Iveco inženieriem). Rokas bremze strādā vienreiz gadā uz TA.
>Elektroinstalācija. Vienreiz mašīna aizdegās (labi ka laikus apdzēsa – tikai akumulators sakusa un vadi), slodzi netur vadu savienojumi zem stūres – līdz ar to tuvās gaismas strādā tikai epizodiski, sānu gabarītuguņi sarūsē gada laikā, tātad bieži jāmaina ar visiem korpusiem.
>Aukstā laikā nelec. Pie -20C.

Skaidrs ir tas ka šī ir mana pēdējā Iveco mašīna. Neiesaku nevienam tādu iegādāties, un turēties pa gabalu no Ive motors. Dīleris ir tik pat šausmīgs, kā auto!

Auto lieku 3 punktus par to, ka vēl brauc.
reinisa @ 17.septembris 2006 0:00
Visi komentāri
 
TDI 17.septembris 2006 12:20
0 0 Atbildēt

maja tvaja panjimajet :) man bij jaunais Fiac Dukaac :( ujobishe , laikam veel shausmiigaaki ir tikai rus. darinaajumi . Jo jaunaaki tie Itaalju komercauto jo suudiigaaki laikam . Par Dukaatu 89' gan ir labas atminjas , nebij sliktaaks par MB 209 , nu gandriiz nebij .

bitner 17.septembris 2006 12:42
0 0 Atbildēt

psc 2002 gads un tads mesls! es biju domajs ka iveco savas problemas parslimoja vel 90 pec tam shausmigas kvalitates furam...bet izradas ka tomer ne. izsaku lidzjutibu!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti