Lasītāju pieredze par saviem auto

Alfa Romeo 159 2006 Novērtējums: 9
Piespiedu/brīvprātīgi sanāca upgrade no 147 uz 159. Tad jāiemet pirmajam jaunā alfona apraksts kamēr ne1 cic nav pasteidzies : )

Īsumā kas jaunajai mašīnai ir: satriecošs dizains, gan iekšā, gan ārā; krāsa - griggio (t. i. pelēks) VEZUVIO, ceru ka vairāk jautājumu nav : ); melns samta salons. Tas samts gan pievelk visādus kaku4us, bet sēdekļu formas (profila) dēļ viss tiek piedots.
1,9 L JetThrustStoihometric dod 160 ZS + mehāniskā kārba (6 pārnesumi); visādi sensori u. c. elektronikas krāmi; labi skanošs rādžiņš; paliels grabažnieks ar ļoti mazu vāku.
Kas nav: pilnpiedziņa, xenons, vieta aizmugurē sēdošajiem (aiz manis), pretīgu braucēju imidžs un zaglēnu "most wanted" (man tas IR svarīgi).
Pārējais +/- kā jau jaunam auto.
Viss ir relatīvs, tāpēc mēģināšu salīdzināt.
Vispirms protams gribas salīdzināt 159 V. S. 147. Mazais tomēr ir/bija īsta sieviešu mašīna (Palaidniek, piedod : )). Kāpēc ? Pedāļi un stūrīte mīksta, sēdpozīcija augstāka, tuvāka stūrei. Tas tomēr ir donnām. 159 ir forši, stingri pedāļi, kārba "ar klikšķi" (kā labākajiem vācu kolēģiem), stūre ar dozētu aptakaļreakciju. Augsta logu līnija (parkings = katastrofa)
Motors - viennozīmīga veiksme. Labs moments jau no maziem apgriezieniem, un ja vajag - redlains pie 7.000 rpm... Tāpat kā mazajam - neprasiet neko par degvielas patēriņu.
Gaita - cieta, stingra, stabila. Kaut ko tādu sajutu braucot ar a4. Piebildīšu ka 159 ir Latvijai piemēroti 16 collu diski.

Kas vēl ? Cilvēki atskatās, pasmaida, piebiksta viens otram sānos. Prieks ka auto var radīt pozitīvas emocijas, nevis ņurdēšanu par tēmu kur kārtējais atsaldenis aizlido... To (prieku) gan protams rokā nepaņemsi un uz maizes neuzliksi, bet tomēr - cilvēks nepārtiek no maizes vien... : )

P. S. vai kāds zin kur var ielūrēt cik tādas mašīnas Latvijā ir reģistrētas ?

P. P. S. Piedodiet, smuku bilžu pagaidām nav, bet nesmukas likt negribas
Niks @ 31.oktobris 2006 0:00
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
shiirs 2.novembris 2006 17:06
1 1 Atbildēt

Labs auto onaneetaajiem

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti