Lasītāju pieredze par saviem auto

Subaru Legacy 1999 Novērtējums: 7
Manejais aparats ir ar 2,5L motoru A/T, noskrejiens 60k km - loti labs auto, vinigi motors ir nedaudz pa kutru - automats padara to vel kutraku. Ideali uzvedas uz cela gan vasara, gan ziema. Ziema tiesam nevar saprast ko visi velkas... Amortizacija ir OK, ari bremzes ir labas. Salons nav parak plashs, bet pietiekams. Degvielas paterins pie normalas brauksanas ir ~10-11L, pie nedaudz sportiskakas.... pietiekami liels, lai sajustu : ) Vieniga problema ar ko esmu saskaries sava brauksanas laika ir ta, ka bija janovirpo bremzu diski, tas ari viss.

Auto loti sakarigs, vienigi savlaicigi bridinu par Partner Motors servisa izmaksam... (ieprieksejais man bija Peugeot 406 - izmaksas ar kartu mazakas)
whatever @ 20.novembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
subārists 26.janvāris 2003 17:40
0 0 Atbildēt

To whatever: Šitam autiņam nav ne vainas, un kad pa vecpiebalgas grunts ceļiem pabraukā uz 140 tad blakussēdētājam gribas ķerties pie drošības karkasa trubām... :)

Osis 9.augusts 2004 12:33
0 0 Atbildēt

shim ja saliidzina jaudu ar citu marku, tad sanaca lidizigi kaa BMW 2Ldzineejam ~170 lopi,
vareetu paslaveet opoziitmotoru, jo autinjaa ir minimaalas vibraacijas, ja saliidzina ar 4rindaa.

pie sportiskaakas braukshaas var labi redzeet kaa kriitas devielas bultinja 60it litru baakai :) citim vaardiem 14-17L

salons ir paskaljsh, gribeetos kaut ko klusaaku
un partnermotors serviss bik iesuukaa, jo nomainiiju tur antenu (bija nolauzta) bet neko atpakalj nepiesleedza, ne vadus apceelaajam, ne antenu pashu.

Iesaku servisu Ezemralas ielaa (6) cik esmu sapratis, tad driz vinji arii kljuus par autorizeetu diileri, ja to veel nav izdariijushi jau tagad. bet dodoties pie vinjiem paruupeejieties par puljkjiem un maziem niecinjiem, vinjiem uz vietas parasti nav.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti