Lasītāju pieredze par saviem auto

Mazda 323F 1990 Novērtējums: 6
Brucu ar savu mazdu 323F 1.6 16V. ar atverama acim(lukturiem) nu jau gadu. Autins nav slikts, ir braukts ar daudz sudigakiem. Minuss ir tads, ka skals, galigi nav skanas izolacijas, ja uzliek ziemas riepas tad tas dzird perfekti, tas pats attiecas uz padveskas garbesanu, kaut ari visu padvesu beigto samainiju tiklidz nopirku autinu, tapat jut un dzird katru lielaku bedri, ko nevaretu teikt par audi 100, tas ta salidzinajumam. Rezerves dalas padargas bet jamaina reti, hadene ir izsturiga. Plussi- smiekligs degvielas paterins uz sosejas 5,5. pilseta 10. Samera labi turas uz cela. Jocigi liekas tas, ka autins vairak par 160kh negrib skriet, kaut gan pedalis vel tik puse ari apgriezieni rada tik 4500, jocigi, jo motors nav nojats kompresija ok., nedumo ar. Bet ir viena problema ar kuru cinos, ta ir siltums salona, ziema. Nu nav ta vajadziga siltuma un viss, ienakosa un izejosa slauka uz pecku abas vienlidz karstas, bet siltuma nav. Vot vienigi nezinu kada stavokli jabut temperaturas dacikam pie darba temperaturas man vins stav rovna pa vidu, tas liekas jocigi, jo visiem autiniem kas bijusi ir krietni pari vidus atzimei tuvu pie sarkana. Ja kadam ir viedoklis, ka varetu atrisinat so problemu, rakstiet, jau ieprieks paldies!
janco @ 18.novembris 2006 0:00
Visi komentāri
 
danis11 19.novembris 2006 15:10
0 0 Atbildēt

Problēma ar siltumu Tavā Mazdā izsauc manī izbrīnu!!!! Man ir bijušas divas mazdas, gan 626, bet nevienai nevarētu sūdzēties par siltumu!!
Skaties, vai termovārsts nav aizmirsis savas funkcijas (motora temperatūrai jābūt 70°-90°). Ja tā tas ir, tad skaties, vai karstā/aukstā gaisa plūsmas regulators tikai grozās, vai arī pilda savas funkcijas. Paskaties - ventilators apsildei tikai griežas vai arī kaut ko pūš (notiek gaisa cirkulācija).
Ja "pečkas" abas trubas ir vienādi karstas pie maksimālajiem ventilatora apgriezieniem, tad viennozīmīgi ir problēmas ar gaisa cirkulāciju!!!
Ja ko konstatēsi - raksti, varbūt palīdzēšu!

bracus 19.novembris 2006 17:29
0 0 Atbildēt

Pats nobraucu ar taadu mazdu 2,5 gadus. Un varu pateikt kur ir probleema. Probleema ir tajaa lietaa ka pie gaisa iepluudes nav filtrs. Un liidz ar to ja autinjss staav rudenii zem kokiem kuri birdina lapas tad rodaas ssaads rezultaats. Iesleedzot ventilatoru ar gaisa padevi no lauka tas ar savu vilkmi pievelk pilnu pecckas radiatoru ar drazaam. Kaa ciiniities? Ir jaaarda nost panelis no apakssas un abaam puseem. Zem stuures un arii viss bardaccoks. Un tad tiek klaat pecckai. Tur ir taada plastmasas trubai liidziiga sstelle. Un kad nonjem to nost un iebaazz roku tad var graabt saujaam aaraa visaadas koku lapas utt. Es veel piedevaam suucu ar putekllusuuceeju.
Tas process aiznjems paaris stundas jo klaat tikt ir problemaatiski.
Bet rezultaats bija lloti juutams.
Nu taada pieredze bija man ar sso probleemu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti