Lasītāju pieredze par saviem auto

Lexus IS 200 1999 Novērtējums: 9
Autiņš ipashumaa nedaudz virs pusgada...
Pirkts Latvijaa, vests no Vaczemes.
Sudrabkrasas [kaa lielakaa dalja tieshi sho autinju].
Kapec tika iepirkts tieshi shis markas un gada Lexus - tas sikak bus saprotams, skatot auto + ;- )
Auto tehniskaa specifikacija un aprikojums:
1. 2,0l V6 motorinsh.
2. Automats.
3. Ziemas un sporta rezhims.
4. Neaadas salons.
5. Jalej 95 benzha.
6. No 0-100km/h ieskrieties var kaadaas 9 sekundees.
7. Degvielu pateeree labi... Pilseta ap 12, baanis - ap 9. No kalna ripojot brivgaitaa degvielu nepateeree..
Viss atkarigs no braukshanas stila un apstakljiem.
8. Adas stuure.
9. Nav DVD/Navigacijas.
10. Logi, spogulji automatikaa... Spoguljus iespejams elektroniski piebiidiit klaat auto korpusam (tas taa, ipashi shauraam vietaam).
11. Ieliku parkingsensorus - noderigi, bet jau kontakti nolekushi laikam nost un isti labi nestraadaa (lika pazistama tjuninga firma... nu laiks iet uz sho garantijas remontu... )!
12. Nav apsildamo sedeklju - domaju, vajadzetu ielikt.
13. 6cd changer + kaseshnieks... Zhel, ka nav mp3 atbalsta... Skanjas kvalitate - perfekta. Laba ideja pikstulju iebuveshanai (gruti paskaidrot atrashanas vietu : -) ... pie durviim, stuurii... )
14. 17 collu riepas ziemai un 16' - vasarai... Abas ar lietajiem diskiem... skaisti...17' zemprofila riepas, viegli parsist asaa bedree [pagaidam gan vel sekmigi, tpu, tpu, tpu... ). 16' ar radzeem - realaa ziemaa vel nav proveets... Tulit tiks mainitas riepas un tad jau tiks gaidits ari sniegs...
15. Pakaljpiedzinjas autinsh vispaar (njemot veraa, ka Toyota ir tikai priekspiedzinja un AWD, tad Lexus ir ar klasisko piedzinju).
16. Slidenaa laikaa palidz elektronika - tobish, stabilitates kontrole un pretizslideshanas aparatinsh... Lidzko auto mazliet samet pakaalju, taa elektronika automatiski samazina apgriezienus un pakalju viegli iztaisnot un turpinaat braukt mierigi taalaak...
17. Kruiza kontrole. LV gan reti izmantoju, bet tomeer...
18. Klimatkontrole... nepareizi lietojot, atri vien apaukstesies...17 gradu gaiss tiesham ir 17 gradu auksts gaiss... Un pechka ari labi iesilst pie minusiem... ilgi rokas nebus jasaldee uz adas stuures...
Tagad laiks izvertet plusus un minusus:
+ man kaa vairak pilsetas braucejam automats kaa reiz ir parocigs. Un ljoti ligani parsledzas starp atrumiem... Dinamika ir shii auto vadmotivs.
+ visa elektropakete joprojaam straadaa... klusi, nemanaami lidz momentam, kad nepiecieshams.
+ auto izskataas soliidi.
+ kluss dzineejs...
+ laba audiosistema standartpaketee.
+ kruizkontrole noder lielakiem parbraucieniem, bet tomer vajadziga fiicha.
+ klasiskai piedzinjai veiksmigi asistee dazhadas elektroniskaas stabilizatorfiichas.
+ Lai gan nav adas salons, tomer sedeshana braukshanas laikaa ir erta un pec 300km nonstopaa mugura neprasa ortopeda vai cita daktera iejaukshanos.
+ Ljoti kvalitativa salona apdare (nekas negrab un pagaidam netaisaas to dariit).
+ Nav bijis neviens neplanots remonts.... tpu, tpu, tpu...
+ Auto nav riska zonaa... dafiga droshibas fiichu iebuvetas ari papildus rupnicas variantam. Vismaz mieriga sirds... +Kasko, ko prasa banka ;- )
+ bagazhnieks atverams gan no salona, gan no pults... Atseviska sektors bagazniekaa paredzets sleepeem... tobish, var atvert bagazhnieka pagarinajumu un slepees nemanot, netrauceti iebiidit salonaa...
+ Laba optika... nav ksenons, bet redzamiba ljoti okei.
- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -
- benzina kapseeta... salidzinot kadus degvielas paterinjus var izspiest jauniem hibridvagjiem ar n- litrigiem motoriem un visadiem citiem jauno tehnologjiju sasniegumiem...
lai gan sho autinju neperk, lai domatu par degvielas taupishanu...
- konkretajam modelim gribetos adas salonu... bet no otras puses, ir ljoti kvalitativs auduma salons [neizseedeets un nepleests].
- dargas apkopes [obligaataas]... Neesmu ljoti tehnisks cilveks un tapec auto zarnas uzticu citiem..
- celju policisti pieversh pastiprinatu uzmanibu ar saviem rokaa turamajiem feeniem... Pec iepirktaa radardetektora vairs nav gadijies iekrist uz atrumu... sheit pateiciba BEL RX65... un ari viltus trauksmes maz, bet par to ne shoreiz.
- Kasko nav leti, nav dargi... bet auto vertiba tomer joprojam paliela, tapec ar kadiem 450 Ls/gadaa vajadzetu rekjinaties, ja grib daudzmaz nullei pietuvinatu pashrisku.
- Piedzivots nav, bet lasits gan - -> ja japanim kautkas nojuk, tad nojuuk reti, bet daargi...
- Aizmugurejiem vietas nav dikti daudz... bet tomer vairaak kaa 3aja bembii... ja priekshaa sezh kadrs ap litrs astonjdesmit ar normala garuma kaajaam, tad aizmugurejiem vietas pietiek.
- Bagazhnieks nav diezko ietilpigs, bet galu galaa nav jau auto domaats kartupelju maisu parvadashanai... tam lai perk IS 200 universali [kas ir retums LV]!
- nav apakshaa t. s. "pannas"... visadi akmenji un citi no apakshas lidojoshi objekti var sadauzit auto zarnas...
- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Kas veel... hmm... par to komentaros...
Kapec 9 nevis 10 - -> nothing is perfect... even Lexus.
zigainis @ 23.novembris 2006 0:00
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kamikadze 23.novembris 2006 14:38
1 1 Atbildēt

benziina kapseeta??? kopsh kura laika 12l/100km pilseetaa un 9l/100km uz shtraases ir benziina kapseeta? :D ta jau tikai mopeeds un vw lupo 3L nav benziina kapseetas :P kaads tavs ieprieksheejais auto bij? njebosj corolla ar kaadu mazmotoru :D

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti