Lasītāju pieredze par saviem auto

Dodge Grand Caravan 1999 Novērtējums: 9
1 gadu atpakalj nopirku Dodge Grand Caravan 3.3i, V6, esmu ar vinju taaa kaartiigi pabraukaaajis, vadaajis cilveekus ekskursijaaas u. tt nobraukts ir apmeeram 45000km,4x esmu tikai mainiijis ellu, un neko citu!!!! Ljoti eerts, komfortabls, kluss un ietilpiiigs auto!!!! Man reizeeem patiiik arii taa sportiski pabraukaaat, riepas svilina tikai taaa!!!! pa lielo shoseju M1 Dublina- Belfasta(Irijaa) esmu izspiidzinaajis 195km/h, ljoti nepatiikami nostraadaaja ierobezhotaajs, sajuuta bija taada, itkaa motors noklapee, un protams zheeel skatiities cik aatri tas benziina raadiitaajs kriitas!!!!
Par degvielas pateerinju nevareetu suudzeeties pie sameeraa mieriigas braukshanas, 8-10l/100km pie aatruma 90km/h, (pat tad ja pilns ar pasazhieriem) esmu to paarbaudiijis!!! pilseetaa protams stipri vairaaak 12-15l/100km!!!!
Par pasazhieriem ariii ir labi padomaaats, pagaidaam man veel neviens nav suudzeejies, kad ir par maz vietas, vai komforts nebuutu pietiekosh, lai veiktu garaakus braucienus!! Esmu vedis cilveekus pat 24h garaa ekskursijaa pa Irijas skaistaakajaam vietaam, un vienmeer visi ir ljoti apmierinaati!!!!
Driizumaa gatavojos braukt ar vinju atpakalj uz LV, domaaju, ka izturees visu celju, Baidos vieniigi par automaatisko atrumkaarbu, vinja jau no pirkshanas briizha diezgan paskalji paarsleedz aatrumos, varbuut kaads zin, kas taa vareetu buut par vainu, un kaa vinju vareetu noveerst???????
shis man ir jau 3- ais amerikaanis, un visvairaak man patiik tieshi izturiiba ritoshajaas daljaas, ja kaadreiz mainiishu auto, tad noteikti tas buus amerikaanis, un busveidiigais!!!!!!
presario2 @ 28.novembris 2006 0:00
Visi komentāri
 
Polarlacis 28.novembris 2006 20:11
0 0 Atbildēt

Amerikanis nav Amerikanis,bet saldi skano$a bezsmadzenju V8 un nebus!!!!!!! Tev noteikti japamegina kads Chevy businj$,vai teiksim Dodge-redzesi ko nozime jedziens kupinat riepas!:):)

Angus 3.jūlijs 2007 0:24
0 0 Atbildēt

Protams, ka labs auto. Man ir drusku cita versija, ar 3.8 AWD versija. Arī biju Īrijā ar šo auto. Viss jau itkā ir OK, bet viena lieta ir diezgan s******, pa lielajām šosejām ir OK, bet ja japabrauc pa starppilsētiņu ceļiem, nav viņš stabils uz ceļa. Bet jāņem vērā, ka šis ir buss, neviss sedans vai kāds mazās klases auto.
Tikko atbraucu mājās ar šito auto cauri pusei eiropas, benzīna patēriņš bija 12,2 l/100km, jāņem vērā, ka buss bija piekrauts līdz lūpai ar iedzīvi un man ir AWD versija, tā ka es domāju, ka tas ir normāli. Visā visumā labs auto, droši varu dot 8 balles.
Polārlācim: Klausies auto viszini - tu te komentē visus autiņus, visiem esot jāpamēģina saldi skanošais V8 motorītis, nesaku, ka viņš ir slikts, bet izklausās pēc tava teksta, ka tev ir kautkādi kompleksi!!! Pastāsti gudriniek, ar kādu autiņu tad tu pats pārvietojies, ja jau tu esi tāds viszinis un noliec visu autiņus???

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti