Lasītāju pieredze par saviem auto

Mercedes 190D 1987 Novērtējums: 8
Kaa ikdienas mashina ir MB 190D. Aprikota ar 2 litru dizeljmotoru. Jaudas nav daudz - 72 zirgi. Tachu taa kaa visvairak sanak vazaaties pa pilseetu, ar to pilniibaa pietiek, jo komplektaa ar 4- atrumu kaarbu var panaakt tiiri labu dinamiku.

Tie kas rakstiis komentus ka es ir stulbs, lai pameginot jaudigu mashinu.. nevajag : ) ir man bijusi arii mashina ar paari pa 200 Zs, bet ne tam shinii gadijumaa ir noziime.

Principaa autinsh ir labs. Hadene forsha, bedres ipashi nejuut, neluust arii nekas - braucu pusgadu. Pec pirkshanas tika nomainitas bukses dazhas, stures pirksti un kardana mufta. tas arii shobriid viss. vakar tika izieta TA ar nulliteem.
Motoram arii nekaadu probleemu nav, zaagjeeju tikai.

Pats galvenais kas shai mashiinai ir - ekonomisks motors protams. Eed 5-7 litrus dizelja. Vairak arii var izdabuut, bet nu tad kaartigi jaavelk.

Ariii vizuaali shis auto ir ljoti labs - baltaa kraasaa, vasaras sezonai ir smuki borbet lietie diski, aizmuguree sarkani toneetaas lampas, priekshaa baltie pagriezieni un niknaas uzacis uz lampaam. nu smuki nu, it seviskji kad nomazgaats un spiid un laistaas : )

principaa nesteidzigi iet uz pardoshanu, lai apgreidotos uz MB 300 TD. Taa kaa ja kaadam ir interese, mailojiet.
kristapz @ 21.novembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
Tengizs 23.novembris 2002 12:15
0 0 Atbildēt

Ja paveicas nopirkt stipri nenodzītu dīzeli, tad pie tāda jāturas kā pie zelta gabaliņa!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti