Lasītāju pieredze par saviem auto

Skoda Octavia Kombi 2000 Novērtējums: 6
Taatad par Skodu (Oktāvija, pikaps (nu- tipa kombi) 2000. gads, 2.0 benzina dzinejs. Pirms pie tās tiku, braucu ar Volvo 960, ko, protams, salidzinat nevar, bet, nu laivaikaa.
Labās īpašības: nebija dārga nopirkt (lietotu pirku, 5 g. v. ar 198 000 nobraukumu); benzina paterinjsh = OK. Uz Tallinu, Siguldu un Liepaaju videjais paterinjsh 6,8..7 (nu- 7,2, ja kaut kaads nelaags laiks vai BAIGI jaaskrien). Nu, pilseta, protams ka jau pilsetaa- manaami vairaak.
Vietas "pakaļā" navalom; salikt un pavest var sazin ko.
Pa cik viņa tomēr II klases mašīna- nav īpaši žēl, bet, nu speciāli jau, protams ne-1- s viņu arī nelauž..

Sliktaas iipashiibas: rūsē. Volvo 10 gadu vecumaa vispar minjas nebija no rūsas, a te- 5 g. v. mašīnai- visās malās (īpaši aizmugurē augša virs stikla. Tas ir galīgi garām- nemāk viņi krāsot un aizsargāt virsbūves.

Un pēdējais- serviss- Karlo Motors- "ofic. " Škodas izplatītāji reāli besī.
Darbs viņu servisā un rezerves daļas vnk. NENORMĀLI dārgs, bez tam viņi tā interesanti laiku rēķina. Piem. man gaisa filtra nomaiņai ierēķināja to ļi 15 to ļi 20 minūtes (par likmi 15 ls/h pirms gada). A darba tur, nu uz minūtēm 3. Es ofigel vienkārši.
Tajā pašā reizē bija aizmirsuši iespraust man atpakaļ vienu kautkādu kontaktu- es viņu dēļ D- pilī peļķē paliku. A skaitās, ka viņiem ISO 9000 kvalitates sistēmas sertifikāts. LRQA izdevis...
Viņiem zin, kā klientu pietiek, paši visu pagūt nevar un secīgi - viss pilnīgi po. Tā kā- ar Karlo Motors gan nesienieties.
Balamute @ 20.janvāris 2007 0:00
Visi komentāri
 
pitbullz 20.janvāris 2007 21:34
0 0 Atbildēt

Nu dīleru servisi, cik esmu saskāries, ir baigie kāsēji. Nodevu taisīt ritošo iekš "MM", a šie rēķinā ieraksta i logu šķidruma, i tosola daliešanu. Kad sāku borzīt virsū, uztaisīja jaunu rēķinu bez muļķībām. Piečuks vienam klientam pa virsu, otram tāpat, vot i pa dienu laba peļņa sanāk!

nazis 21.janvāris 2007 10:55
0 0 Atbildēt

Nu galīgi par tām vietām "navalom" es gan neteiktu! Bagažniekā amīši maisās un slīpās durvis traucē, tā kā pat normālu veļas mašīnu vai gāzes plīti neieliksi - ir pārbaudīts, bet aizmugurējā beņķī sēdēt pat Ševi AVEO ir ērtāk (vairāk vietas kājām), bet 3-jatā vispār nav vietas.
Pārējais- kā jau rakstīts - normāts autiņš (tas pats Golfiņš).Tikai dīzeli neņemiet - nevelk!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti