Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel vectra2000 1990 Novērtējums: 6
Šo auto nopirku nesen. mekleeju vinu malu malās un beidzot atradu! pirms tam man bija vectra 2.0i kurai nebija kibeles! nopirku vinu par sameeraa leetu naudu, bet nu jaa nevis ir labs kas ir leets! pirmais saaka puust garaam ellu, domaaju ka gar sallniku, nomainiiju, bet tek veel. tad pie reizes arii siksnas un ellu un filtru kopaa samaksaaju 47ls. kaadu laiku braukaaju un apraavaas nuutis asij (cik noprotu vinai ass sastav no divaam dallaam) un veel vaarsi klabeeja! mashiinai tika veikts diezgan liels remonts kopaa tas izmaksaaja 180 ls. tika nomainiita pusass ar mironi 20ls, sajuuga trose 12 ls un 6 kompensaatori 81. ls un veel siikumi. aa ella teceeja gar ellas daciku. man pagaidaam pietiek ar 2.0 16v diidekli. uz apdziishanu nav jaadomaa vai buus vai nebuus! arii dizains sai mashiinai ir loti patiikams! uz shosejas 100 km braucot pat nejuut aatrumu! aatraak pa 140 km neesmu braucis jo veel neuzticos tai mashiinai, mazums kas!!!! nezinu kas visiem ir pret opeli bet man taa mashiina patiik! esmu dzirdeejis ka rezerves dallas der no calibras 2.0 16v.

+klusa
+labi turas uz celu
+nemaz nav daargas detalas
+labi velk

- bik par daudz ruusee
- es pat vairaak nezinu mashiina man ir mazu laicinu un man vina loti patiik!

ja kaads zin kur var dabuut informaaciju par shiim mashiinaam dodiet zinu!

par noveerteejumu es nevaru shaa gada mashiinai augstaak par 7 un nestriidos ar citiem jo vairaak cilveeku jo vairaak viedoklu!
Janusheks @ 12.februāris 2007 0:00
Visi komentāri
 
seatbelt 12.februāris 2007 21:46
0 0 Atbildēt

Ir ok, 2.0 16v ir ļoti labs endžins.. Man personīgi pret opeli nav nekas pret, labs auto, pirmais bija kadets, bija maz puvis, virsbūve apstrādāta un nepuva ilgi vēl, lai gan rūsa opelim pamatā, toties ritošā daļa ir ļoti izturīga..Lai veicas!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti