Lasītāju pieredze par saviem auto

Renault Laguna 2,2d 1995 Novērtējums: 5
Renault Laguna 1995, 2,2d hetčbeks. Auto iegādājos 2006 . gada vasarā. Jūlijā, ja nemaldos. Pats atdzinu no Vācijas. Tāka tagad esmu (par laimi ) pārdevis to , varu pastāstit sīkāk : D. Tātad... pērkot bija līdzi servisa grāmatiņa, pēc papīriem viens saimnieks. Vizuāli pievilcīgs, salons ērts, tiešām daudz vietas salonā. Gaitas īpašības: mīksts, stabils arī pie liela ātruma. Degvielas patēriņš pats mazākais, kas bija braucot no Vācijas ap 90km/h bija 4,5 litri, domāju ka labs rādītajs. pilsēta gan ap 7 litri aizgāja. Jauda... braucot pie 120-140km/h ir ok... tikai līdz tam bija jātiek... jūtams turbīnas trūkums. Sākas problēmas kad no rītiem piešķīlu auto( leca ideāli, šajā ziema nebija nekādu problēmu ari lielāja salā) bija tāda nelaba skaņa... tad tā progresēja it īpaši kad sāku braukt... Sanāca tā ka bija jabrauc atkal uz Vāciju, un vienīgais auto bija Renault... tad arī nelielā klabēšana pārvērtās ļoti lielā, braucot uz, salīdzinōši jaunā, Polijas autobāņa. Nebija iespējas veikt remontu un ta ari aizbraucu ar grabošu motoru uz DE un pēc tam ari tiku uz LV. Motors tika izārdīts... rezultāta tika nomainīts sasprādzis virzulis, kurš bija ari ķīlējis(motors netika pārkarsēts), pēc smaga un neērta remonta, par ko jāpateicas franču mehāniķiem, motors atkāl bija lietojams, taču atkal parādījas neliela klaboņa... kā jau minēju raksta sākuma .. auto tika pārdots.
Kopsumā varu teikt, ka nekad vairāk neiegādāšos šādu auto, kaut vai tikai dēļ motora. Var jau būt, ka man nepaveicās.
+mazs patēriņs
+ērts, plašs salons
+labs dizains( subjektīvi vērtējot)
+labas gaitas īpašības
+salonā nekas negrabēja( ko nevar teikt pa motoru : ) )

- Ražots Francījā
- slikts motors(vismaz mana gadījumā)
- motoru remontēt ir ļoti neērti
- ļoti grūti pardot

p. s Paredzu, ka varbūt man vienam tā nepaveicās ar motoru, lai gan paziņas Volvo s40 ar 1,9td Renault motoru ari sāka grabēt, jo , piemēram, kā jau minēju pieleca ideāli sala laikā un maz tērēja degvielu. Uztveriet manu rakstu, ka aprakstu par manu konkrēto auto nevis visu Renault ''nolikšanu''.
bezturbo @ 17.marts 2007 0:00
Visi komentāri
 
seatbelt 17.marts 2007 23:37
0 0 Atbildēt

da nekas jau dižs no tem reņiem nav..

TDI 18.marts 2007 18:46
0 0 Atbildēt

pirms 10gadiem RL 2,2D bij mans pirmais Jaunais auto , 4os meeneshos nobraucu veselus 30kkm un atdevu atrpakalj EA , nespeeju sevi piemaaniit ar ''galvenais ka jauns '' un pa leeto-8,5kls :D citaadi to drapaku , pa retam veel joprojaam redzu smirdinot Juurmalas gaisu .

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti