Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel Omega Caravan 2000 Novērtējums: 9
Tad nu tā.. e28 pašlaik ir nolikts garažā uz nenoteiktu laiku, jo pārsēdos Omegā. auto ir 2000. gada, dīzelis 2.5 ar burtiem DTI, bet nu principā Bembja motors vien ir. Nobraukts vēl nav daudz, bet nu iespaidi ir. Auto ir vienkārši milzonīgs, ļoti plašs un ērts, ne velti pašmasa ir 1730kg. Cik lasīju, tad 2.5 dīzelis ir labākā izvēle, bet jāskatās, vai tas nav nobraukts, pēc parastajām pazīmēm nekas par to neliecināja, salons ļoti labi saglabāts, nav izsēdēts, tā ka 184t. km šķita ticami, skati izgāja bez problēmām, principā būtu novērtējums 0, bet bija divi štociņi par gaismām, nedaudz izregulējušās. Aprīkojums nav pilnākais, bet nu ir ok- navigācija, dalīta klima, kruīzs, manuprāt, pilnīgi pietiekoši, piebildīšu, ka skatījos vienu citu Omegu, kurai bija viss, ieskaitot krāsu displeju, ksenonus un aizm. sēdekļu apsildi, bet nu tai tiešām tie 170t. km izskatījās tikai spidometrā, auto bija nojāts, un ar labo aprīkojumu auto labāks nepaliek. Ja runā par gaitu, šis ir īsts lielceļa karalis, jo šoseju tur lieliski un iet stabili. Pilsētā gan manevrēt un ātri paātrināties ir jāmāk ar viņu, jo tādu svaru nav viegli iekustināt, baigā barža, salonā 6 cilindrīgo dīzeli prakstiski nedzird, vienīgais drusku nepatīk, kad izvelkot vienā ātrumā, pārslēdzot nākamajā un, laižot vaļā sajūgu, jūtams tipa riteņi sajūdzas ar kaut ko līdzīgu sitienam, bet var jau būt, ka tas ir dēl tā, ka pirms tam braucu ar automātu un vnk jaapiešaujas.
lieku 9 šim auto, jo Omega ir tikai nedaudz dārgāka par kaut kādu tur golfu, taču, Omegā var mierīgi gulēt, jo nolaizōt sēdekļu ir ne vien daudz vietas, bet ir pat plāksnes, lai grīda būtu taisna un mīkstumos nespiestos izliekumi, ceļojumiem auto ir ļoti ērts, turklāt par peejeamu cenu, kvalitāte ir ok šim auto, vienīgi paskopi cinkots..
 
seatbelt @ 21.maijs 2007 0:00
Visi komentāri
 
nazis 22.maijs 2007 14:45
0 0 Atbildēt

Prīmā auto! Ļoti kvalitatīva un izturīga! Kvalitātes ziņā nav sliktāka par MB, BMW vai OOO, bet izturības ziņā pat pārspēj OOO un BMW piekari (tērāuds pret alumīniju) un ir stipri lētāka.
Man viens čomaks braukāja ar iepriekšējo modeļa OMEGU un gribēja iegādāties BMW(3-gadīgu), bet savējie piegādātāji atteica, tipa:"takoje gavno mi ņe vozim!". Rezultātā atveda maksimāli svaigu 2,5 benzīnieku. Čoms laimīgs līdz ausīm! Teica vien, žēl ka vairs Omegas neražo!
Varētu ņemt jauno Vektru, bet tai atkal alumīnijs apakšā-
priekša 600, bet pakaļa 400 ls gadā ( daudz jābrauc pa matušku Krieviju)!

seatbelt 23.maijs 2007 8:39
0 0 Atbildēt

njaa, tas, ka neražo tiešām žēl, manuprāt, ļoti veiksmīgs auto, jo principā ir viss komfortam, bet, tai pat laikā, ieekenomēts uz lietām, kas ir tam pašam MB vai oooo, tomēr jēgas nekādas un, kas tikai ceļ izmaksas un cenu.. par piekares veidu pat nebiju īsti interesējies, bet tas, ka tur ir tērauds tiešām ir patīkami, alumīnijs toč iesūkā cenas ziņā, paņemot 7 gadīgu auto, tas noteikti jau būs beigts un uzreiz arī jāremontē..

Jānis 24.maijs 2007 15:10
0 0 Atbildēt

Loti veiksmiigs modelis dizains, komforts, cena, aprīkojums grūti atrast alternatīvu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti