Lasītāju pieredze par saviem auto

BMW 320 coupe 1993 Novērtējums: 9
Šis varētu būt neliels salīdzinošs apraksts starp bmw 2.0 coupe un audi 2.0 coupe. Aprīkojums nepārāk liels- el lūka, el. logi, bembim nebija apsildāmu sēdekļu un aps. spoguļi.
Pārdevu Audi un nopirku septembrī Bmw, tikai tāpēc, ka zināju, ka šis konkrētais autiņš ir labā stāvoklī un arī steidzami vajadzēja pārvietošanās līdzekli. Tā kā šī bija , varētu teikt, mana pirmā pieredze ar klasisko piedziņu, nākamajā dienā nopirku Kasko – ap150ls. No sākuma braucu ļoti, ļoti uzmanīgi, jo bija bail no aizmugures izslīdēšanas, bet ar laiku pieradu un tad jau izbaudīju visus klasiskās piedziņas priekus mūsu īsajā ziemā. Mācījos savākt gan naktīs uz stāvlaukumiem gan uz Juglas ezera. Laba pieredze.

Nopērkot šo autiņu uzreiz iepriecināja burvīgā motora skaņa un pārsteidza salīdzinoši lielā jauda (no rūpnīcas 150zs). Tā vien prasījās visus viņus izmantot. Pat citi, kas izbrauca, teica, ka iet ļoti labi, ne sliktāk kā 2.5. Uzskatu, ka ikdienas braucējam vairāk kaa 150 zs nevajag.
Pēc iegādes pabraucot pa ielām secināju, ka mans IQ ir kritiski samazinājies, pat nezinu kāpēc – tā laikam ir šīs markas nelabā aura. 

Nākamais mans ieguldījums, pēc treniņbikšu iegādes ar 2 strīpām gar malu pa 9ls (ļoti ērtas), bija bremžu disku novirpošana un jaunu kluču uzlikšana – ap ls60. Nākamo 12tkm nobraucot viss strādāja ideāli – tikai nomaini eļļu un pielej stiklu mazgājamo līdzekli. Par to 10p. Iepriekš bija līdzīga gada audi coupe – tajā nobraucot līdzīgu daudzumu – dzīvojos tikai pa servisiem un ieguldīju ap 1000ls.

Takā vienmēr lēju pilnas bākas varu pastāstīt par vidējo patēriņu. Šoseja - Liepājai un atpakaļ – 8,5l, pilsēta ap 12l, ziema -20 grādos 14l, visus čekus saskaitot vidēji 10,5l/100km. Audikam ar 2litru motoru un 115 zirgiem vidēji ap 9,5l/100km.

Salons bembim tāds nu nekāds – prasts, neērts, mazs, pēc 2 stundām mugura sāp. Aizmugurē vietas pavisam maz. Takā braucu uz kalnu – noliecot aizmugurējo atzveltni un saliekot inventāru 2 normāli iesēsties bija, gandrīz neiespējami. Bagāžniekā ar neko daudz nevarēja salikt.
Audikā bija gan ērtāk, gan plašāk, gan apsildāmi sēdekļi, gan ātrāk uzsila salons, kas ziemā ir ļoti patīkami. 3 snowus bez problēmām slēpju lūkā varēja salikt un vel divi aizmugurē apsēdās bez nekādām problēmām.

Gaitas īpašības – audiks labi turējās uz ceļa pie jebkura ātruma , iekš bmw pie lielāka ātruma kļuva ļoti neomulīgi.

Vel tāda interesanta lieta, ko novēroju, uz ceļa šito huļigankai (no kaut kurienes izgriežoties) laida vairāk nekā audiku. Varbūt Bmw vadītāji ir agresīvāki braucēji, bet bmw bmw vienmēr palaida.

Pārdošana ar bija diezgan interesanta... sen nebiju redzējis tādu kontingentu... pārsvarā urlas, kuriem autiņu gribējās nošķilt jau pirmajā dienā. Tā nu veiksmīgi pārdevu kādam lauku bāleliņam, kurš vislaik stāstīja, kā laukos pālī braukā, mūk no mentiem un nesen drauga mašīnu atstāja grāvī. Nu lai veicās!

Īsuma šajā mašīnā nebija nekas, kas man varētu loti patikt... nu nezinu ko viņā atrod citi braucēji!
+/-
+ jauda
+ nezinu, kapēc, bet iepatikās klasiskā piedziņa
+ neplīsa
+ vairāk deva ceļu
- nestabila
- slikta zīmols
- lēni uzsilst, nebija sēdekļu apsilde
- degvielas patēriņš
- neērta
- maz vietas aizmugurē un bagazniekā
- slikti turas uz ceļa (iespejams amortiņi gāja uz beigām)

Audikam atkal viss pretēji. Ja savienotu tad būtu mana ideālā mašīna 

Tagad gan iegādāšos auto no salona. Jauns ir jauns.
es @ 15.jūnijs 2007 0:00
Visi komentāri
 
es 15.jūnijs 2007 13:55
0 0 Atbildēt

Uj atzīmi gan lieku tikai 5!

SZ 15.jūnijs 2007 16:04
0 0 Atbildēt

cik esi izdzēris ?

Aivars 15.jūnijs 2007 18:07
0 0 Atbildēt

Nu kā var salīdzināt vecus lūžņus, jauni būdami tie abi tavi autiņi bija gana labi kādam .....

Ļoti daudziem ir nepareizs novērtējums par mašīnām, 10 - 12 gadīgām bundžām, un ko tur vairs ko vērtēt, vajag testēt un salīdzināt jaunas mašīnas , tas būs objektīvi .

Par to jauno no salona , tas ir apsveicami , lai veicas !!!

Ezis2f 15.jūnijs 2007 19:39
0 0 Atbildēt

Par IQ un auru pilnigi piekritu. Es ar parsvara braucu ar audi lidz iesedos BMV. Man visi ir trapijusies laba stavokli un lidz ar to nekadas nestabilitates uz cela nav bijusas. degvielas paterinu pie BMV stures nemera. Un ari par remontiem taisniba... BMV saremonte un aizmirsti. Kamer AUDI remonte remonte kamer pardod.

nazis 15.jūnijs 2007 20:21
0 0 Atbildēt

Patiess BMW apraksts! Arī par kontingentu 100% piekrītu!
Tas tik domāts puikām un krieviem, bet labāk, tās "īpatnības" apvienojot!

janis 15.jūnijs 2007 21:06
0 0 Atbildēt

"Nākamais mans ieguldījums, pēc treniņbikšu iegādes ar 2 strīpām gar malu pa 9ls (ļoti ērtas), bija bremžu disku novirpošana un jaunu kluču uzlikšana...."

Sen nebij lasīts tik labs apraksts! :)

Polarlacis 16.jūnijs 2007 0:30
0 0 Atbildēt

Uzreiz var redzet kad nav prata aprobezots cilvecinj$!:):)

marko 18.jūnijs 2007 11:18
0 0 Atbildēt

par bikseem labais:D:D
par to vietu gan taisniiba, 3.bembii vinas vnk nav.un kontingents tocj taads arii ir lielaakaa daljaa gadiijumu(neiet runa par jauniem auto)

es 18.jūnijs 2007 16:27
0 0 Atbildēt

jaka ar 2 svitrām jau bija,tāpēc tās iegāde atkrita!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti