Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel Ascona 1.6i 1987 Novērtējums: 8
Nu absoluuti nav nekaadas vainas. Nu jaa ruuseeshana ir taada Opel kaite, bet, ja katru pavasari peec lielaas ziemas saals dushas shameejo uzfrishina ar jauniem blekjiem, vai vismaz pielaapot vecos, tad nav nekaadas vainas. Motors man liekas preks taadas 1000 kg kastiites ir par shvunciigu. Pilniigi pietiktos ja buutu 1.3i. Nee nu ja neesi sportiskas dabas brauceejs. Detaljas nav nemaz diezko daargaakas par VAZ, bet komforts neatpaliek no Audi. Taa kaa kaada jeega izgaazt naudu. Viena lieta kas man gadiijaas. Elektriiba sagaaja galiigaa kjiiselii, bet nu jau esmu pielaapiijis. Taa kaa elektriskaas lietas man galvassaapes nesagaadaa, par to neuztraucos. Ja vien cilveeki zinaatu cik lielas probleemas var radiit nemaakuliigi ieriikota signalizaacija. Saakot ar to ka salonaa nevar izleegt gaismu, un beidzot ar to ka nevar aizsleegt durvis. Ja redzat ka Juusu signalizaacija ir ievilkta peec taa saucamaa vadinju pietiishanas principa un nav lietotas nekaadas skavinjas, vai vadu iespiedeeji- savienotaaji, tad saaciet domaat par to vai bija veerts izgaazt naudu par signalizaaciju un uztraukties par to vai kaadas bedres rezultaaraa nesaaks degt Juusu mashiinas elektrosisteemu (man taa gadiijaas) Peec tam ir taads chakars, jo jaapaarvelk ir ne tikai signalizaacijas vadi un tie vadi pie kuriem taa bija pievienota, bet arii visi tie vadi kas bija blakus "karstajam punktam". Tagad man pa laimi izdevaas to signalizaaciju nolikvideet, bet veel jaasaved kaartiibaa origjinaalaa eketroiekaarta. (Varbuut kaadam ir Opel Ascona 1.6i 1987 gada elektrosheema). Signalizaacija jau laba, bet tikai vinju vajag ielikt pienaaciigi.
Par pashu autinju.
Pie motora visam super viegli tikt klaat. Gjeneratoram ogliites nomainiit nav pat jaasasmeereejas un uz bedres jaabrauc, sveces izskruuveet no priekshpuses nekas netraucee.
Ir arii truukumi.
Sajuugs liekas taads ar baigi mazu paarejas gaajienu, vai nu valjaa vai ciet. Bremzes gan labas, kaut arii nav ABS. Rokasbremzes spriegoshana gan var izveersties murgaa, it sevishkji, ja reguleejamaa skruuve ir saruuseejusi. Naacaas arii paarmetinaat aizmuguree un priekshaa zem bamperiem esoshos blekjus. un pakaljaa bagaazjnieku.
Nevaru atrast nekur taadu prieksheejo rezjgji, kuraa buutu iebuuveeti miglas lukturi. Aaa. Ir viens liels pluss. Siltums salonaa ir pamatiigs. Arii ventilaacijai nav ne vainas. Ja veel buutu bijusi luuka, bet to jau var ielikt, ja nav. Bremzju uzlikas neesmu mainiijis. Sveces arii smukas gaishi bruunas. Vieniigi kad motors darbojas tukshgaitaa ir dzirdama ik pa briidim kaada cilindra nenostraade. Labs motora paatrinaajums un jauda arii nopietni aug. No 20 km/h ar 3 aatrumu liidz 70 km/h paceljas par kaadaam 3 sekundeem. Man ar to piniigi pietiek.
Ja ir veel kaadi iipashnieki ar savaam probleemaam, ieteikumiem, priekshlikumiem - labpraat uzklausiishu. 6766282 vai ritvars@macro. lv, ritvar@one. lv
Ritvars @ 25.novembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
Prfctyon 26.novembris 2002 16:53
0 0 Atbildēt

nu cilveeki buusim reiz reaali. cik aprobezhotam ir jaabuut, lai liktu visaadiem shrotiem '8' utt... bljaaviens.

Tengizs 27.novembris 2002 12:09
0 0 Atbildēt

Prfctyon: Ja cilveeks ar savu Asconu ir palicis apmierinaats, kaapeec tad nelikt ,,astonjnieku,, ?

Qued 27.novembris 2002 14:13
0 0 Atbildēt

Kā ta'. Šeit gandrīz visiem auto vērtējums ir subjektīvs, jo pārsvarā tiek rakstīts par SAVU auto.

Pirate 27.novembris 2002 22:35
0 0 Atbildēt

"No 20 km/h ar 3 aatrumu liidz 70 km/h paceljas par kaadaam 3 sekundeem" Ta jau taus super 1,6i nez kaac tur ahuunais (negribaas teikt sho vaardu) spridzeklis :)))

GolfLover 28.novembris 2002 18:38
0 0 Atbildēt

Malacis Ritvar! Nav nozimes tam kads tev ir auto galvenais tu rupejies par to un un tas tev patik! Katra zina tas ir labak neka sadauzit jaunu autinu un likt tam "1inieku". :)))

arny 10.decembris 2002 14:26
0 0 Atbildēt

to Prfctyon
Katrai cenai ir atbilstoshs auto, kursh var buut gan labi saglabaajies gan slikti. Veerteejuma skala ir no 1 liidz 10, ja neesi ieveerojis.
Te neviens nesaliidzina ar Jaguar 2002 gada modeli.

j.v. 8.janvāris 2003 12:34
0 0 Atbildēt

Piekrītu priekš šā auto 8.;Ists darba zirgs man ir tāds pats 88.g.Dzinēju gan vājāku nevajag un nav ko ņemt tos teicienus vērā .jāveic visas apkopes laikā un jābrauc.

Intenso 2.aprīlis 2003 15:33
0 0 Atbildēt

Ascona? briinumaini izturiigs autinshs, miinusi taadi ka labi ruusee un prieksheejaa piekare atri dilst, bet paareejais ir ideaals, kaa jav tika mineets prieksh vieglaas kaarbas 1.6l LG parastais karbuuzis diezgan normaali iet, pasham taads kaadreiz bija, ieliku 1.8l un iet vienkaarshi p.... , raaviens taads ka maz neliekaas, no 0 - 100km/h uznjem nepilnaas 7 sec. karoche iet labi, nevar suudzeeties, biju aizlaidis liidz streetrace'am paskatiitiies ko mana "asiite" speej, pirmais ar ko skreejos bija Probe 2.2l, pasham un skatiitaajiem par briinimu, izcirtu Fordinju, kameer shis to iekustinaaja tikmeer man jav aatrums 60 km/h kuru ar pirmo robu uznjem 1,5 sek., naakamais bija BMW320 to vipaar taakaa staavoshu, 3 reizes vinsh ar BMW centaas mani izkost, bet nekaa, un tas jav nekas mees "asakaa" bijaam 3 cilveeki!!!

Taakaa neko labaaku par Asconu (tanku) nevaru ieteikt jauniem tautieshiem, ja gadiijumaa kas nojuuk aizej uz shrotu un nopeerz pa "sanjiem" nav probleemu!!!
Ja kaadi jautaajumi par teh daljaam, vai probleemaam rakstiet komentaaros noteikti speeshu paliidzeet!!

Crazyi 27.aprīlis 2003 19:47
0 0 Atbildēt

Mūsu pirmais autiņš arī bija Ascona, baigi labais no Holandes. Uzlikām stūres pastiprinātāju, nomainījām karbūzi, pāris šļūtenes un uz priekšu. Tikai brīžiem braucot pēkšņi slāpa, atstājies, iedarbina no jauna un brauc tālāk. Kas par vainu- neviens nesaprata un nevarēja atrast. Nomainījām autiņu (žēl), mīļš tomēr bija. Bet esam redzējuši foro, ka šis dragos piedalās. Tad jau laikam tomēr iet.

Paarsteigtais 23.oktobris 2003 19:46
0 0 Atbildēt

Savaadi visi to askoninju apsmej. Es arii apsmeeju,liidz to pameeginaaju reaalaa dziiee!
Nu ok traapiijas arii laikam mazliet labaakaa staavoklii, tacu latvijaa jau braukta.
87gads un 2L motors. Un tas motor vienkaarsi bija ZVEERS!!! Nezinu, varbuut tur bija kas uzkiileets ar to motoru, bet nu skrieties nebija bail praktiski ne ar vienu.
Nu tas viss veel taa. Bet taa masina sevi dabuuja pieraadiit paiistam Norveegijaa.
Braucu to gadu tur un pareizaak sakot straadaaju ar to masiinu tur. Naacaas braukt daudz un ne gluzi kaa pa latvijas leezenajiem paugurinjiem. Nu masiina tika izmantota bez apsoluutas zeelastiibas.(ar domu,ka to varees izmest miskastee,jo iegaadaata tika par 400dolaar)
Un par vis lielaako izbriinu bija tas,ka braucot pa apsoluuti trakiem celiem un pie slodzes tas 2L motors "eeda" apm 7 L bezniina!!! Uz taisnaa cela braucot 130 km/h - 6,5!!!
Protams bija jau arii siikumi,kas luuza nost, bet tas gads pagaaja praktiski bez jebkaada remonta.
Un peec taas brauksanas tehn apskatee vieniigaa vaina,kas tika atklaata, bija nenobalanseeta rokas bremze(nevienaadi bremzeeja)!!!
Ja man kaads agraak buutu sito staastiijis, es nemuuzam neticeetu...
bet nu briinumi gadaas...
tagad braucu ar audi 100- garlaiciiga masiina- smaga, leena..nu sviests, nekaa extreema...

Jānis 21.decembris 2003 21:01
0 0 Atbildēt

Askonas shēma ir baltkrievu grāmatā ,vienīgi tā pašvaki lasāma ,bet iztikt var .Pabraukt ilgāk neizdevās ,bet tajos pāris simtos km autiņš parādīja sevi ne no sliktākās puses. Bļeķi praktiski visiem opeļiem tādi cābīgi ,nezinu kā jaunajiem bet astoņdesmito beigas un deviņdesmito sākums tāds patraģisks .Starpcitu mašīna labi uzvedas uz grnts ceļiem, īsais iespaids diezgan labs.

GRDT 27.augusts 2004 18:58
0 0 Atbildēt

Bija man arii ASCONA 1.6S 1983 gada. Rūseeja mazaak nekaa kas naak nedaudz jaunaakas (tilkai aizmugurē). Bij ielikta arii gaazes iekaarta ar 50L balonu. Tiem laikiem brauca jau labi, 1.20 Ls/100km ar gaazi. Viens motors jau bija nobraucis savu, srotaa pa 60 Ls nopeerk citu motoru, ar diviem vechiem samainiijām un braucu taalaak. Paardevu pa 200Ls, un tas pirceejs 2 gadus veel brauca bez nekaadaam dizhaam probleemaam. + Tik leeti var salabot šo auto.

JPS 27.augusts 2004 23:01
0 0 Atbildēt

Beidziet fleitēt -'87 gada Ascona! Nav tādas uz zemeslodes!!!!!!!!!!!!!!

Audi fans 5.aprīlis 2005 16:39
0 0 Atbildēt

Stulbums kautkaads!!!! "bet komforts neatpaliek no Audi" blj** veci saliidzinaat Opeli ar Audi!!!! Par sjito tocj vareetu Tev galvu noskruuveet!!!! Opelim katru gadu var mainiit slieksjnjus un body vispaar caru pakalju taisiits!!!
un par taam 3 sek!!! nezinu vai sjitam meeslam var uzmocjii chipinju!!! 3 sek biki pa sjerpu!!!!
Audi rulllzz forever!!!!

AK47 26.maijs 2005 15:53
0 0 Atbildēt

Dzjekinj,kam tev tai kastei vajag signalizaaciju??Priecaajies ja tev vinju nospers un atpakalj neatdziis!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti