Lasītāju pieredze par saviem auto

Lincoln Continental Mark IV Coupe 1976 Novērtējums: 8
Nu tātad. Nesen iegādājos Lincoln Mark IV, 1976 gada ražojums, 460 engine 7.5l, V8, AT, kruīzkontrole un klimatkontrole, elektriski regulējami beņķi un spoguļi, kā arī borta kompja vectētiņš, bet zupas ekonomiskumu/neekonomiskumu attiecībā uz pedāļa nospiedienu parāda! : ) Tas par tehnisko pusi.
Vizuālais daudzmaz normāls, šur tur krabīši izlīduši, šur tur vnk jāpatīra. Neticami, bet viss strādā! Un pat ļoti neslikti. braukt ar tādu ir vnk patīkami. Nemāku atrast salīdzinājumu, bet sajūtas interesantas. Motorīti tikpat kā nedzird, līgani šūpodamies piespied sevi atcerēties, ka spidometrs ir jūdzēs... : )
Darba priekšā daudz, lai šo Lincolnu savestu priekšzīmīgā kārtībā. Jo tizlais usas pārdevējs bija pa savam izpratis pirmspārdošanas sagatavošanu. Hromējumu dažviet vnk aizkrāsojot, jeb šur tur vispār nekrāsojot. Ir ielauzti sīkumiņi, un nieciņi. Bet galvenais, ka tehniskā ziņā viss ir ok! Ar rezerves daļām arī nav problēmu. Mūsdienu internetā var visu ko vien vēlies atrast. Cenas arī nav kodīgas. Par degvielas patēriņu speciāli neko neminēju, jo tas nav būtisks ( vid.20l/100km) , ja iegādājas šādu auto priekš dvēseles un brīvdienu izbraucieniem. : )
 
McJanis @ 26.jūnijs 2007 0:00
22 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
nomiks 26.jūnijs 2007 13:23
1 0 Atbildēt

Patiešām feins pirkums!
Kad garām pabrauc klasisks amerikāņu auto, vienmēr atskatos un padomāju, ka brīvdienās pats labprāt ar tādu vizinātos.
Vienīgi šāds auto ir paredzēts tiem, kam pietiek laika viņu kopt un remontēt. Man tik daudz brīva laika nav!
Lai labi ripo!

SZ 26.jūnijs 2007 14:49
1 0 Atbildēt

McJanis- respect !!!!!!

Kasinsh 26.jūnijs 2007 16:17
1 0 Atbildēt

Skaistuma kalngals :) Super!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti