Lasītāju pieredze par saviem auto

Toyota Corolla 1.8 D XL 1988 Novērtējums: 8
Manas ģimenes riiciiba shis auto nonaaca 1998. gada aprīlī! Shis modelis tika razots no 88-92 gadam, ar kodu EE 90.
4 gadus to lietoja mana māte, bet no vasaras tā ir pilnīgi zem manas kontroles! Pa shiem 4 gadiem tika nomainiiti pakaļējie amortizatori un atsperes, bet, kad es saaku lietot, tika veikta nopietna apkope ritoshajai un bremžu sisteemai! Kaut arii pashlaik spidometra ir 335 000 (un nezinu cik veel ir iisteniibaa) , uzskatu, ka motors kalpo ļoti labi! Automašina pielec vienmēr un visur, jebkaados laika apstākļos! Pat ja 30 grādu salaa tā nostāv nakti pie mājas, lec no rīta uz pus atsleegas grieziena!
Automašina ir universāls, taču atšķirībaa no citiem universāliem, vizuāli tā nav īpaši liela, tācu salons ir ļoti ietilpiigs! Šovasar, kad devaamies copēt uz Somiju, pāris dienas pirms braukšanas avarēja ceļojumam paredzētais auto, tāpēc ceļā devāmies ar manu Corolla! Varu teikt, ka 4 cilveekiem pilniigi pietika vietas un arii mantām, kas nebija maz! Ērti ir arī, ja kautkur aizbrauc pie dabas un jāpaliek pa nakti! Sēdeķljus var nolaist un ērti gulēt pat 2 cilvēki!
Plusi:
*Ekonomisks dīzelis 5-6l/100 km
*Ietilpīgs
*Pietiekami ērts
*Patīkams dizains(man personīgi)
*Ļoti izturīgs
*Laba caurejamība ziemā
*Ideāla roķene
Mīnusi:
*Korozija
*Samērā dārgas detaljas(amortizators 50 Ls, bet gāzes)


Extras: Sporta stūre(bet nav pastiprinātāja), CD Sony!

Ieteikumi: Ja doma ir pirkt diizeli, tad noetikti ieteiktu Toyota, jo motori, atskiriibaa no vaacu diizeliem, saglabaa augstu kompresiju ļoti ilgus gadus!

talibans @ 27.novembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
MaD 29.novembris 2002 11:29
0 0 Atbildēt

jaa :) nu nekas, peec kaada pusgada es arii ierakstiishu atsauksmes par savu toyotu :))) arii universaals bet jau 2.0D un 99 gada :)

Tengizs 30.novembris 2002 13:37
0 0 Atbildēt

Ja jau automobili četrus gadus lietoja māte, tad nav nekāds brīnums, ka prasījās sakārtot ritošo daļu. Es nedomāju, ka māte nesaudzīgi brauca, bet drīzāk pieņemu, ka viņai nebija sapratnes, ka atsevišķas detaļas ir nodilušas un jau jāmaina.

Bet vispār ''Toyotai'' uzslava par labo turēšanos pie liela nobraukuma un arī padaudz gadiem vecuma.

Danija 21.jūnijs 2003 16:56
0 0 Atbildēt

Man ir 1986 gada Corolla un esmu ļoti apmierināta ar savu mašīnīti, braucu ar to jau četrus gaudus un ne reizi nav mani pievīlusi, lielākais pirkums ir veikts šovasar - no Lietuvas pasūtīju jaunus amortizātorus visām četrām pusēm,kas izmaksāja apm.140 Ls, protams, katru gadu tiek mainīta eļļa, gaisa filtrs, benzīna filtrs. Jā, pagājušo gadu pārmetināja arkas un piekrāsoja. Virsbūve - vājā vieta. Ziemā iet labi. Tā kā - OK! Citu mašīnu pagaidām negribu!

BiBenDums 11.septembris 2003 10:14
0 0 Atbildēt

>> Kavazimoda2,

87. gada OOOO ar 2.8 turbo.... muahhaahā, un tad tu pamodies .....un (cerams) saprati, ka tāda OOOO nemaz neeksistē :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti