Lasītāju pieredze par saviem auto

Volkswagen golf 3 variant GT 1994 Novērtējums: 6
pirms gada esmu iepircis 3. golfu ar 2 litru benzīnmotoru, tolaik tam uz odometra rādīja 186000, patreiz apm.247000, strādāju celtniecībā un attiecīgi arī auto netiek žēlots, vedu gan instrumentus, gan špakteļmaisus, tā ka brīžam nabagam dibens pa zemi... degvielas patēriņs ārpus pilsētas ap 8l, pilsētā ap 12l.
plusos varu minēt-
1. )diezgan viegli transformējamu salonu
2. )lētas rezerves daļas
3. )samērā labi manevrēt pilsētā
4. )var pat ar samērā smagu bagāžu iekļauties satiksmē
mīnusi-
1. )slikta skaņas izolācija
2. )lēni atsilst logi aizmugurē sānos
3. )rūsē
personīgi mani kaitina ātrumpārslēga plastmasas sviriņas, kuras slēdzas apm. kā mk2 golfam, pasmagi salīdzinot ar tāda paša gada passat...
vēl ir nācies mainīt aizdedzes atslēgai kontaktgrupu, noklājās rūpnīcas signalizācija(dabūjām noglušīt), rūsē izpūtējs(posmiem savienojumi), mainīti aizmugures amortizatori un gultņi(pēdējie manas darba specifikas dēļ), bet visā visumā labs kā darba zirgs. detaļas labi un lēti pieejamas un daudzko viegli pašam nomainīt.
 
Andz @ 10.oktobris 2007 0:00
Visi komentāri
 
janka 11.oktobris 2007 17:44
0 0 Atbildēt

...mīnusus varēji arī nerakstīt golfam , tie visiem vienādi un tie arī visi zināmi, golfs ir golfs , ar to arī mēs reķināmies kad pērkam , bet ja ko esi palaidis garām par golfa vainām pats vainīgs , jo tu tak esi nopircis golfu :))))

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti