Lasītāju pieredze par saviem auto

Toyota Carina II 1989 Novērtējums: 4
Tika iegādāts labi lietots auto Toyota Carina II ar 1.6 motoru (benzīns) pa 450Ls. Tā kā auto ir draudzenes un vēl diezgan pavecs, tad īpašu vērību noskrējienam neesmu pieveersis. Žēl gan, ka pavizināties ar auto sanāca nepilnus 7 mēnešus, jo uzradās mistiska kaite, kuru izskaidrot neviens nespēj. Respektīvi aizsākās tas tā, ka aukstā un mitrā laikā sāka sliktāk lekt. Kad vaina progresēja, tad aizšķilt vispār nebija iespējams (pārsvarā). Pirmā doma, ko teica apkārtējie, ka droši vien vainīgi svečvadi, jo vēl oriģinālie stāvēja. Tie tad tika nomainīti + jaunas bosch sveces (52Ls). Protams, rezultāts nekāds. Nākošā versija, nu aizdedzes ķēdē, kaut kas ne tā. Vienā kaktu servisā Rumbulā tika piejūgta pie kompja, kur paziņoja, ka ar aizdedzi viss OK un strādā kā zvērs. Aizmirsu piebilst, ka dažreiz ar viņu var nobraukāt visu dienu, bet dažreiz nekā. Nu tāds variants diez vai kādu apmierinās. Tātad Rumbulā vecis saka, ka izskatās pēc signalizācijas, kas pārrauj kādu ķēdi. Aizvedu pie signalizācijas speciālista, kurš paziņo, ka signalizāciju vaino tikai tie, kas nerubī savas aizdedzes lietas, pārbaudīja signalizāciju, izņēma šoka sensoru, kurš bija pabojājies un palaida mani mājās (0Ls samaksāju!) Tā nu vairs nav atlikušas versijas par vainas cēloņiem. Viena gan vēl palikusi, kur tur viens saka, ka vainīgs varētu būt "koladatčiks". Nezinu, kas tas tāds ir, bet pēc vārda izklausās, ka nāksies izmest pāri 100 latiem.. : ) Tā nu mašīnīte stāv mājas pagalmā un lēnām pūst. Varbūt kādam ir kāds variants. Ir doma nodot to uz lūžņiem, jo ko citu darīt?! Negribās gan tās Carina's apvainot, bet nu šī gan bija tizla un neveiksmīga mašīna, kuru nevar saremontēt, kaut gan vaina izskatās ļoti niecīga.
NEeksperts @ 29.oktobris 2007 0:00
Visi komentāri
 
xzibit 29.oktobris 2007 20:42
0 0 Atbildēt

Pārdod uz TOLMETU un miers.

Tapa 29.oktobris 2007 21:09
0 0 Atbildēt

Par lekšanu: vienam autiņam bija līdzīga šaize. Pie vainas bija akumulatora spēka vads, kuram bija pārlūzušas dzīslas, un atkarībā no tā vai bija kopā vai nē- leca vai neleca. Bet sākās arī ar brīžiem sūdīgu lekšanu zaukstā laikā.

Es 30.oktobris 2007 0:42
0 0 Atbildēt

Pilnīgi analoģiski akumulatora nelādēšanas sakarā - arī resnais vads salūzis. Nomainīja, un lādēja zašibis...
A starteris griež normāli?

Guzis 30.oktobris 2007 9:49
0 0 Atbildēt

1)Pārbaudīt degvielas spiedienu
2)pārbaudīt aizdedzes apsteidzes lenķi
3)ja var - nolasīt kļūdas no motora vadības bloka (kautkāda diode ganjau šim ir)

Ozz 30.oktobris 2007 10:10
0 0 Atbildēt

1)motora masas....
2)holla deveejs..nolasa klokjvaarpstas staavokli un pirmo cilindru..atrodas laikam ka uz spararata...esot atseviskji modelji, kur vnk kontakts pazuud deelj deformaacijas, un attieciigi nelec.pameegjini tikt klaat,iztiiriit un skatiities kas notiek...jo pamataa vai nu tas deveejs straadaa vai nestraadaa....Vai vadinsh paarluuzis...panjem, acis pirkstos...

nazis 30.oktobris 2007 14:43
0 0 Atbildēt

Šitāds pats joks bija vienam 460 Volviķim pēc nelielas avārijas - vainīga izrādījās plaisa kompī un mitrā gaisā nekādi neleca!

Richy 30.oktobris 2007 15:11
0 0 Atbildēt

Komutātors?

ZZXX 30.oktobris 2007 20:20
0 0 Atbildēt

Pirms iedarbināšanas norauj pāris svečvadus,ja pieleks uz diviem stroķiem,tad lai minūtu pastādā un tad slāpē un liec tos otros atpakaļ-vaina 75% indukcene,55% starteris noēd pārāk daudz strāvu-uz divām svecēm priekš dzirksteles aiziet mazāk.

ZZXX 30.oktobris 2007 20:22
0 0 Atbildēt

P.s. Uzliekot atpakaļ noņemtos svečvadus autiņš pieleks jau uz visiem stroķiem.

Ozz 31.oktobris 2007 16:55
0 0 Atbildēt

Ja klausiisi ZZXX , tad atpakalj vari vadus nelikt, bet doties jauna komutatora mekleejumos...

Sandis_ur 2.novembris 2007 10:04
0 0 Atbildēt

BMW pie vainas lidzigai vianai bija sadaliitaaja vacinjs sita cauri. Sausa laika viss bija Ok, bet kolidz migla via mitrs laiks taa nekaaa, liidz kamer neizjaucu to vaicinju, neiztiriju un tad vareja braukt.

Neeksperts 6.novembris 2007 15:29
0 0 Atbildēt

Paldies visiem par viedokliem. Paraadiijushies jauni varianti, bet ar kuru tieshi man saakt vajadzeetu? Holla deveejs izklausaas, ka buus diezgan pamatiigi jaajauc, lai iznjemtu. Komutators ariii... Atbildot uz jautaajumiem, mashiinas starteris darbojaas bez probleemaam un domaaju, ka akumulatora vados nevareetu buut vaina, ja mashiina ir iedarbojusies, tad jau viss, ne? Diivaini tas, ka kompis kluseeja kaa partizaans, kad tika skatiits cauri. Neraadiija nevienu erroru. Cik man teica, tad vinjam jaaraada, ja kaut vai tiek nonjemts akiitis. Un vinsh tiks nonjemts uz ilgaaku laiku, bet nu vispaar neko neuzraada. Tad nu baigais kompis. It kaa te veel viena versija par to, ka kompiitis mosh buutu jaamaina, bet nu nezinu ...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti