Lasītāju pieredze par saviem auto

Toyota CRESSIDA 1984 Novērtējums: 9
Viens no labaakajiem visu laiku TOYOTA razhotajiem vaagjiem. 2,8L 6 cilindri. Automobilis ar garu muuzhu. Visas manis sastaptaas CRESSIDAS kaa likums labi iet veel peec 230.000 + juudzeem (368.000km). Vieniigaa probleema- pie taada nobraukto juudzhu skaita bliives saak "uzdot" un ellja spiezhas aaraa. Nesen iznjeemu motoru un nomainiijis visas bliives ieliku to atpakalj. Vaagjis nav zaudeejis neko no savaam agraakajaam iipashiibaam. Sajuuta ka kompresija cilindros taada pati kaa bija jaunam. Pie visa shis modelis piedaavaaja par neuzskruuveetu cenu visas extras kaadas ap to laiku bija tikai luxus mashiinaam. Borta kompjuuters ar degvielas pateerinja analiizi pie attieciiga aatruma. Iespeeja paarsleegt spidometru no juudzeem uz KM. Iipashi preciizs baakas degvielas minimaalaa daudzuma raadiitaajs. Transmisijas elektroniskais paarsleegs - ekon/norm/power. Visa shii elektronika ir stabila un uzticama. Lieliska saanu un aizmugures paarskatamiiba. Aadas salons(vairumam modelju). 1984 gadaa shis modelis izpelniijaas iipashu ieveeriibu kaa razhotaaja veiksme un visas lielaas Ameerikas auto kompaanijas to ruupiigi izjauca pa skruuvei lai izanalizeetu kur sleepjas shii veiksme : ) Ljoti uzticams un izturiigs. Vaajaas vietas- faktiski tikai bliives kas jaamaina peec ilgaaka laika.
ReVoxB999 @ 1.decembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
Janka 1.decembris 2002 23:16
0 0 Atbildēt

Par vienu piekriitu - vecaas toyotas iet ilgaak, nekaa kaads ar taam veelas braukt.

dzdizains 21.oktobris 2004 16:38
0 0 Atbildēt

tikko iegaadaajos cressida 78, superiigaa staavoklii, motors nokauts, taapeec arii nav nobraukta, kas zina, ko tur var iebaazt vietaa, peec iespeejas lielaaku, liekas no camry, 3,0, nezinu tik vai tam aizmugure velk.

jerrylars 5.janvāris 2005 2:51
0 0 Atbildēt

mes ari tiko nopirkam toyota cressida 1978gada. kolosals auto!!! rusas praktiski nav kau ari auto ilgu laiku staveja zem klajas debes. kads motors isti nezinam nesam laidusi klat bet pagajsgad biskin rucinajam! nekas nav mainits vis stav originalais tik blives mainitas un atrumklocis. salons ar feins, vienigais nav adas. pa latviju agrak ir braukts. tuvak pavasarim jameigina startet klat, ja sanaks nociesties lidz pavasarim.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti