Lasītāju pieredze par saviem auto

Toyota Auris 2007 Novērtējums: 10
Linea Sol 1.6 / 124zs
Meklējot jaunu auto ar sievu nolēmām, ka vajadzīgs auto kurā aiz priekšējiem krēsliem būtu pietiekoši vietas un bagāžas nodalījumā vieta ratiem. Mani savukārt interesēja drošs auto, lai būtu ietilpīgs, tai pat laikā nedaudz ar sportinieka piegaršu, un lai auto garantija attiektos uz šo auto visu to garantijas laiku, nevis kā dažai labai jāboksterē pa līgumu uz priekšu atpakaļ kas tad pa savu naudu jātaisa, un kas nē!
Biju braucis savu laik ar 97gada corolu pikapu, pārdevu, jo parādoties vēl vienam ģimenes loceklim auto aizmugurē sēdošajai sievai ar bērnu galīgi nebija kur apgriezties. Savādāk šis autiņš mani pat ļoti apmierināja. Tādēļ nolēmu turpināt ar toyotu. Kaut gan māca šaubas par to ka kāds no modeļiem varētu iepatikties, jo pēdējā laika dizains nesaista(tieši korolām un avenšiem).
Tā nu mēs piegājām pie Aurīša , saviem kritērijiem neatrasdami nevienu neatbilstību papildinājām savu prieku ar tiešam stilīgo gan ārējo , gan salona izskatu. Srunāju ar konsultantu lai atved auto man vēlamajā laikā un vietā uz testu un tad jau tik gaidīšanas svētki!
Vienīgais kas atgādina korolu ir aizmugure, no priekšas es auri vairāk pielīdzinātu selikai, kura nedaudz pārveidota par venu, jo iekāpjot autiņā uzreiz skaidrs ka ārā kāpjot pie jumta jāķeras nebūs! Braukšana pārredzama un lielais bonus sānu atpakaļskata spoguļiem uz kuriem ražotājs nav ekonomējis! Ātruma pārslēgs izvietots neiedomājami ērtri un vertikāli stāvošā rocene- tāpat. Smēķētājiem šī mašīna nav paredzēta!Braucu tieši nedēļu- apmierināts līdz ausīm! Varu ieteikt savu pārdošanas konsultantu!
10 liku , jo auto atbilda manām vēlmēm un pat vairāk, un jauns tomēr paliek jauns
 
tempra @ 13.februāris 2008 0:00
24 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kasinsh 13.februāris 2008 12:15
1 0 Atbildēt

Bāaa :) Grabēšana? Aizmirsti, man darbā ir iepriekšējā Corrola ar 60tkm uz šiltes, tiek ekspluatēta max nežēlīgā režīmā un joprojām NEKAS negrab.

Auris vizuāli tā neko, ir klusāks par iepriekšējo Corrola. Bet dārgs un ģimenei ne īpaši piemērots.
Toyota varbūt arī nav nekas īpašs, taču tā fenomenālā uzticamība. Respect, nu nekas ne lūst, ne plīst :)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti