Lasītāju pieredze par saviem auto

Volvo C70 1999 Novērtējums: 8
Tātad, 2007. gada decembrī tika iegādāts no "Auto Jums" Tukumā. Kā noskaidroju, tad mašīna nākusi no Francijas un tur viņi ir skopi ar info, jo apkopes nav veiktas pie dīlera. Tas nu tā. Kad nopirku bija 188000 km nobraukums. Esmu kādus 5000 jau nobraucis un nekas briesmīgs nav noticis. Ir nomainīts termostats un Priekšējais labais ABS devējs. Motors ir tīrs, nav nekādu eļļainu smērējumu vai kaut kur eļļa spiesta garām un motors arī nav mazgāts. Uz motora bija eļļas maiņas uzlīmes nesaprotamā valodā ... Mašīnai ir 2.4 turbo motors un 193 zirdziņi. Pa Jelgavu dzīvojot mašīna panelī rāda, ka vidējais patēriņš ir 11,5 litri, bet reāli ir kādi ~13, jo bākā var ietilpināt 70 litrus benzīnu un var nobraukt 500 kilometrus jauktajā režīmā. Pa šoseju braucot kruīzā uz 100KM/h mašīna patērē ~ 7-8 litrus.
Tā kā esmu Jelgavā, tad korķos nav jāsēž un baigi arī netrakoju - braukāju mierīgi. Ja nu reizēm pie luksofora iespiežu jo nākas mainīt braukšanas joslu ... Mašīnai ir automāts un ir diezgan dinamiska - vispār jau viss atkarīgs kā brauc. Vēl ir STC un tad, kad bija sniegs, tad tā fīča ļoti labi noderēja. Mašīna principā nebuksē un arī slidinoties pa stajanku mašīna turējās labi. Salonā ir smilšu krāsas ādas salons, klimats, elektriski bīdāmi sildāmi krēsli, rūpnīcas maģītis kas skan tā neko, kruts jau nav bet kaut ko saklausīt jau var : ) vispār salonā par komfortu nevarētu sūdzēties. Pie 0 grādu temperatūras pēc celsija no rīta temperatūra sāk kāpt pēc ~7-8 minūtēm. nezinu vai tas daudz vai maz ...
Mašīna kā kupeja ir OK. bagāžniekā daudz vietas, aizmugurē arī daudz vietas, vienīgi tas, ka aizmugurē oficiāli ir 2 sēdvietas. Ja vien autiņam būtu D5 dīzelis būtu laimīgs un negribētu viņu pārdot : ) ... mēnesī sanāk nobraukt ~1000 KM tas ir 2 bākas (~90 LS)
Maziņš mīnusiņš varētu būt tas, ka elektriskie krēsli lēni kustas, lai kāds no aizmugures izkāptu/iekāptu. Tā kā pārsvarā braukājam divi, tad tas lielas problēmas nesagādā. Ja vēk ko vēlaties zināt, tad komentāros.
 
imo @ 25.februāris 2008 0:00
Visi komentāri
 
Agaga 26.februāris 2008 9:37
0 0 Atbildēt

Zolīds dampis!

Agaga 27.februāris 2008 22:17
0 0 Atbildēt

Te tāds panīkums, ka pat uz uzbraucieniem neviens neatbild!? Nesaprotu.

aviators 28.februāris 2008 11:54
0 0 Atbildēt

Nu ar 1000km mēnesī dīzelis ir vajadzīgs kā ēst.

Esmu ar šitādu braukājies. Uzrāviens jau labs, bet neaizķēra. No Volvo V70 būtu mana izvēle. Pie tam četrvietīgu vai piecvietīgu mašīnu ar divām durvīm nekad nepirktu, lai cik kruta nebūtu. Pārāk tomēr krīt uz nerviem, ka jālaiž kāds sēdēt aizmugurē. Un nekāds īpašais ieguvums no platākām durvīm pašam izkāpt arī nav , šaurākās stāvietās pat izteikti neērtāk. Zinu, jo pats daudzus gadus ar divdurvjniekiem nobraukāju. Nafig. Nekad vairs.

autoexperts 28.februāris 2008 17:30
0 0 Atbildēt

man gan patīk benzīnnieki, lai arī noskraidu pa mēnesi aptuveni 3500km, nesūdzos un nav man arī nekādu gāzes iekārtu! :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti