Lasītāju pieredze par saviem auto

Toyota Hilux 1993 Novērtējums: 8
Nesen kā iegādājos 93gada Toyota Hilux Xcab pikapu. Sanāca tā, ka pats to nopirku no samniekem, no kāda kantora Dānijā, kur šancēju, kas šo auto, ar visām bākugunīm, tā sakot norakstija. Iznāca lētāk nekā ja būtu pircis caur plačiem Latvijā... Izgāju uz to , jo šādu darba zirgu esmu gribējis visu laiku... Auto pēc savas uzbūves robusts , smagnējs un uzticams, tieši tā, jo jūlijā būs gads kopš iegādājos un tikai braukšanas vaina... Man jāsaka, paveicās, jo tas bija iestādes auto, kam tika veikti visi tekošie remonti un pārbaudes , servisa grāmata līdz 2006gadam piezīmogota... Kad paņēmu bija147k, tagad būs 11k vairāk. Nu esmu viņu diezgan lauzis pa bezceļiem, pļavām, meža ceļiem... nu nesūdzos , viņš iet un iet ar baudu, vienīgi kastē vajag drusku kādu svaru, lai aizmugurē labāka saķere. Kaut gan viņš man ir ar M/T riepām un ir rūpnīcas liftēts, drošībai , ja noslīkst, vadāju līdzi mehānisko rokas vinču. Nu, japāņi visi rūsē, šis nav izņēmums.. Jāsaka , ka šo auto iepazīstu un esmu gatavs pielikt savas rokas , ja kas notiks, jo no tā neizbēgsi un nekas nav mūžīgs...
dublis @ 13.aprīlis 2008 0:00
Visi komentāri
 
ZZXX 15.aprīlis 2008 21:15
0 0 Atbildēt

Par šiem gadiem nezinu,bet mums darbā ir četri 1999-2001. gada-žēloties nevar ne par ko. Noskrējiens gan šiem (pirktiem jauniem Latvijā) ir viduvēji ap 320tkm,bet šaizu nava. Ja nu vienīgais,ka liela starpība gaitas ziņā starp 2-durvju un 4 durvju,pēdējais pa grunteni arī uz 135 uzvedas lōti patīkami un pa sniegiem arī pakaļa nelēkā.

recluse 17.aprīlis 2008 19:43
0 0 Atbildēt

Ir lietots tāds 95.g. bija 2.4d bez turbīnas, nekāds skrējējs jau nu nav. Rūsē priekšējie spārni un oriģinālie resori aizmugurē ar tādi pašvaki, citas hroniskas vainas netika novērotas (kopā uzņēmums vienlaicīgi iegādājās 4x) Par remontiem radās iespaids, ka lūst pēc kalendāra nevis nobraukuma un braukšanas apstākļiem. Pa dubļiem un sliktu ceļu nu tā, jo garā bāze liek pa sevi manīt, toties pa šoseju stabilāk. Dzinējam sāka paradīties problēmas ar atgāzēm pie 380tk.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti