Lasītāju pieredze par saviem auto

Rover 416 1,6 1998 Novērtējums: 7
Paņēmu šo autiņu palietoy kamēr paša auto dzīvo servisā. Tātad Rover 416, 1,6 benzīna motorītis ar 82 kW jaudu (diez cik tas ir ZS?), ~ 225 000 km nobraukumu (izskatās beidzot reāli cipari) ekstru laikam nekādu, ja neskaita pie tām elektriski paceļamos logus un centrālo atslēgu.
Paņēmu autiņu nostāvējušu pusgadu sētā, ar sačakarētu radiatoru un ventilatoru - kas tur pat arī mīt : ) Par 125 rubļikiem to man sameklēja caur SS un laimīgi pieknibināja klāt. Vēl jānomaina stūres pirksts, bet tas nav kritiski, pie tam pirksts, jauns iepakojumā, mētājas grabažniekā - tātad naudu neprasa. Vēl bija izbalējušas, izdegušas lērums ar spuldzītēm, lampiņām, nu bet tas dabīgi... Sekojošajā tehniskās apskates procesa laikā, man baigs pārsteigums - ar auto - no probļem! Obanī, nu neko atliek braukšanas vaina : )
Braušanas ziņā auto patiesi pārsteidza ar mīksto gaitu (biju gan gaidījis ko līdzīgu Golf III), un ņipro motorīti. Neticējās, ka zem kapota ir tikai 1,6 - lidinās autiņš daudz ņiprāk. Salonā arī pietiekami klusu, vienīgais var saprast ka uz riteņu arku izolāciju ir ieekonomēts - ja gadās akmentiņi, tad dzird konkrēto trādi- rīdi. A tā pārējais viss normāli - ātrumi slēdzas, stūre grozās un pedāļi spaidās. Varbūr vajadzētu būt piekasīgākam, bet man liekas jocīgi no auto par sviestmaizes cenu meklēt kam piepist.. s : ).
Bet tagad tas - kas mani vienkārši šokēja: es rēķināju i šitādi, i tādi, bet dudinot uz klasiskiem ne vairāk par 70 km/h pa pilsētu, un ne vairāk par 110-115 km/h pa šoseju, degvielas patēriņš ne kapeiku lielāks par 6 - 6,5 l uz 100 km. Priekš tādas laivas likās dikti sakarīgi : ) Vismaz neesmu laikam pieradis pie tādiem cipariem : ))
Par tehniskām lietām neko vairāk pastāstīt laikam nevarēšu, jo es ar mašīnām braucu, nevis remontēju. Tik dzirdēju no servisniekiem, ka šamējam lērums detaļu der no Honda. Pagaidām pietiks - būs ko piemetināt - pastāstīšu. 7ītnieku ieliku tāpēc, ka grēks likt mazāku atzīmi autiņam kurš tevi patīkami pārsteidz.
 
Markinc @ 27.jūnijs 2008 0:00
Visi komentāri
 
MD 28.jūnijs 2008 0:09
0 0 Atbildēt

Par spriganumu nebrīnies - tas viens,seši šitiem laikam bija no Hondas, turklāt arī pats auto ir ļoti tuvs radinieks Civikam.

repsih 28.jūnijs 2008 21:10
0 0 Atbildēt

Kā ta, izspļauts Civic!

saimans 8.jūlijs 2008 0:38
0 0 Atbildēt

82 kw tie ir aptuveni 111 ZS (82 x 1000:736 (1 ZS=736 Watiem). Šādi tie zirdziņi ir aprēķināmi. Mani izbrīna tas, ka tiešām tādu auto par metāllūžņu cenu dabūji, kas ir braucams un vēl tāda gada.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti