Lasītāju pieredze par saviem auto

Jeep Wrangler 2000 Novērtējums: 10
Jeep Wrangler 4.0L automāts ( 2000 g. ). Par šādu auto sapņoju jau sen! Te vienu vakaru sēžu ss. lv un redzu savu wrangler 2000g. ar 38000 km nobraukumu. Uzzvanu saimniekam un jautāju vai nobraukums patiess, tas saka kad 100% oriģināls. Ok, iekāpu auto un braucu pakaļ, autiņš tiešām labs - nopirku. Pārkāpjot no BMW diezgan grūti bija pirmā momentā pierast pie wrangler komforta, bet dienu no dienas auto iepatīkas vairāk un vairāk! Šo auto izmantoju kā pirmo auto ar sievas auto braucu tikkai garos gabalus. Ja kādam šāda mašīna ir sapnis vai nepiepildīts sapnis iesaku iegādāties, bet ir jāsadzīvo ar dažiem mīnusiem kādi ir Bobika tipa mašīnām:
1) Degvielas patēriņš - pilsēta 20 - 22 L / 100 km.
Bet to kaifu ko ķer no tā auto var ar to sadzīvot.
2) Auto domāts braukt vai nu pilsētā vai bez ceļā.
3) Braucot uz 90 km un ātrāk vējš pūš pa visām šķirbām.
4) Ātri braucot stingri jātur stūre, saspringti visu laiku brauc
5) Neviena ekstra izņemot stūres pastiprinātāju.
Bet plusi ir 100 reizes vairāk kā mīnusi:
* auto izskats ( eksotika ), braucot 90% cilvēku atgriež galvu paskatās vai nofotografē, vai vienkārši uzsit klaču par auto.
* cabrio - jeep - fantastika!!
* automāts - super, ja nēsi 4x4 vai 5x5 klubā.
* tā nav mašīna, bet sieviete, uz kuru prieks skatīties un turēt savā tuvumā.
* diskomforts pēc pāris mēnešiem pārvēršas komfortā.
* problēmas nav nekādas, remonti nekādi nopietni nav vajadzīgi nu jāpiebilst nobraukums mazs.
* esmu braucis uz 177 km / h.

Auto tiešām labs!!!
 
US @ 10.jūlijs 2008 0:00
Visi komentāri
 
msh 10.jūlijs 2008 23:15
0 0 Atbildēt

Es tik gribēju piebilst - ja jau reiz ekstru nav,tad salīdzinot ar bembi, jālieto nevis vārds "komforts", bet vārds "izjūtas" :)

rrupucis 11.jūlijs 2008 6:49
0 0 Atbildēt

to zita
es neapstrīdu tava auto labo tehnisko stāvokli. malacis, ka auto tik labi uzturēts. vnk nevajag apstrīdēt extras, kuras nekad neesi lietojusi un līdz ar to izbaudījusi to darbību ilgtermiņā.
to msh
tu kā parasti ņaudi par savu B3/B4 utt, pat textu neizlasījis. labi zinu, ka mucai tāda extra ir un ar ne visām. un audi nav arī vienīgā mašīna ar tādu extru :D
bet par to jau nebija runa. runa bija par to, ka ar ABS uz asfalta bremzēšana labāka. pieņemu, ka msh tūlīt apstrīdēs šīs visas extru būšanas, jo viņam jau vajag tikai auto uz riteņiem un stūri :)

rr 11.jūlijs 2008 6:50
0 0 Atbildēt

atvainojos,šis koments bija par Audi 80

Zita 11.jūlijs 2008 14:05
0 0 Atbildēt

Šī raksta autors droši gaida komentārus par šo Jeep Wrangler 4.0 nevis mūsu ķīvēšanos par Audi;)
Jeep Wrangler 4.0 nav ne vainas tikai kuram no mums mājās ir tik lielas benzīna rezerves :) Nepraktisks autiņš. A tā viņam nav ne vainas. Mūsu mazpilsētā ir arī kāds pārītis braukā. Bet netiku manījusi ka kāds uz viņiem atskatītos.

LC 13.jūlijs 2008 23:35
0 0 Atbildēt

2US
Pilnīgs bull shit. Urbānā vidē absolūti nebaudāms, bet bezceļos krietna viduvējība. 10 balles var likt tikai sapīpējies mākslinieks nokrītot no 5 stāva:))))

saimans 14.jūlijs 2008 19:17
0 0 Atbildēt

Manuprāt ir gana labs džipiņš, protams to jau nesalīdzina ne ar kādu luxus bezceļnieku, autors jau ieminējās, ka līdzīgi braukt ir ar UAZ, tikai daudz patīkamāk, jo kā nekā tas ir viņa sapņu auto (mēs taču to jau saprotam, ka katram cilvēkam piederošais vai sapņu auto ir vislabākais). Manam kaimiņam arī šitāds irā, es viņu (auto) tā arī saucu par importa uaziku. Kā nekā šitādi brīnumi ienes kaut kādu dažādību Latvijas teritorijā. Lai ripo!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti