Lasītāju pieredze par saviem auto

Volkswagen golf 3 1,9 TDI 1994 Novērtējums: 7
1,9 TDI 66 kW tika iegādāts pirms 2,5 gadi Lietuvā ar sajūga defektu , braukšanai ikdienā pārsvarā pilsētas režīmā un nobraukts pa šo laiku 60 t/km. Tā kā pirkts tika ekonomiskā dzinēja, lētās piekares un lēto remontizmaksu dēļ un meklēts tieši šis dzinēja variants nevis virsbūves tips, krāsa vai kondicionieris, tad uzskatu, ka savas funkcijas a/m pilda lieliski neskatoties uz dažiem sīkumiem, kas pa šiem gadiem ir konstatēti sakarā ar braukšanas komfortu. Patēriņu godīgi sakot pa šiem gadiem tā arī neesmu izmērījis, jo tas tiešām ir smieklīgs pie salīdzinoši diezgan labā uzrāviena tā gada mašīnai.
Pēc auto iegādes tika nomainīti aizmugurējie sailentbloķi, kas nokalpoja 50 t/km un sajūgs, kas kalpo joprojām. Pa šiem 60 t/km tika nomainīti tādi sīkumi, kā 2 ABS devēji, ik pēc 7,5 t/km eļļa(ziemā sintētika), tika tīrīts aizmugurējo bremžu mehānisms, kas mēdz ieķīlēt, priekšējā piekarē tika nomainītas stabilizātora bukses, nesila dzinējs- termostata nomaiņa, zobsiksnas maiņa .
Pie mīnusiem var minēt grabošu lūku, vietas trūkumu aiz šofera, cieto piekari.
Pie plusiem var minēt palaišanu jebkurā salā, lēts remonts bez prof. iemaņām, ērts pilsētā, labs dzinējs.
Uzskatu, ja mašīna nav nobraukta tad tas ir ļoti lēts pāŗvietošanās variants 2 pieaugušajiem un bērnam pilsētas un piepilsētas režīmā pie nosacījuma, ka neesi pieradis pie komforta. Protams 3 golfs jau ir pagātne, bet var būt kautkam noderēs.
cd @ 11.janvāris 2009 0:00
Visi komentāri
 
msh 13.janvāris 2009 4:14
0 0 Atbildēt

Kas jau kuram komforts... Es to piekari drīzāk sauktu par plusu, neatkarīgi no ātruma ļoti labi turas uz ceļa :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti