Lasītāju pieredze par saviem auto

Jeep Cherokee 2,5 TD 1995 Novērtējums: 3
Resoru pakaļēja piekare ieejot līkumos vai arī ceļu nelīdzenumos baigi zvalstās, aizmugure daudzmaz ērti var sedet tikai bērni - cilvekam ap 160 cm jau varetu būt problēmas. Ierobezhots vietas daudzums kur likt dažādus sīkumus - bardačoks neērtas konfigurācijas, kaste starp sedekļiem pamaza - durvju kabats ir šauras. Bagažniekā vispar nav nekadu slēgtu nodalījumu - vienīgais kas nelido pa gaisu ir rezerves ritenis. Stūre ar Airbagu ir neērta. Pamatīigi grab pakaļējās durvis, kuras jāpievelk un jānotapsē. Obligati jāņem ar ABS jo bieži var nonākt stulbās situācijas. Diezgan neveiksmīgi ir ņemt ar auto ar pakaļējiem bremžu trumuļiem. Turbodīzeļa variantā ar 2.5 litru itāļu VM Motori, pat pie neliela motora nobraukuma var aizlidināt dzinēja galvas blīves un pat galvas. Dīzelis pilsētā rij ap 12 litri un ir ļoti neelastīgs. Mehāniskā ātrumkārba arī varetu būt labāka un precīzāka. Sadales kārbai nav starpasu diferenciāļa - līdz ar to ārpus bezceļiem ar visiem četri velkošajiem atvilkt nevar. Liels trokšņu līmenis, pec 80 arī aerodinamiskais.
Vienīgais pluss, ka Čeroks ir džips ar tīri labu caurejamību.
Labāk ieteiktu tomēr variantu ar automātu, 4,0 litri benzīnnieku un ABS, tiem arī ir starpasu diferenciālis un var maukt uz 100 ar visiem četriem. Jaunākiem modeļiem resoru aizmugurē vairs nav.
Kredoks @ 10.decembris 2002 0:00
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
UGS 26.novembris 2003 1:46
2 0 Atbildēt

>2Palichs. Nu veciit neesmu es nekaads kaisliigais >dzzipotaajs, bet katrai massinai ir sava odzinna. Un >dzipam ir daudzas taadas labas lietas kas atsver jebkuru >komforta elementu. Un nav jaabuut lauku puikam lai >rulzeetu ar dziipu.

Tieshi taaa !!!!

tu brauc ar dzhipu - tev viss ir pie kaajas - pilniigi viss... trotuaara mala, zaalaajs, grants celjs vai kas - tev nav jaauztraucas ka tuulinj kautkas noluuziis vai nopliisiis vai dies nedod dziljaakaa peljkee iebraukt ! viss grab! un lai grab - tas ir dzhips un tur tam taa ir jaabuut - tas ir bobiks kuraa var atljauties nesuukt 2xnedeeljaa griidu un nemazgaat vinju supadupa mazgaatuvee un ievaskot. Tu brauc pa celju kaukaadu - tev katkas nokriit nost - tu pirmajaa pa rokai gadijushajaa servisaa to piemetini pa 2ls - un montee taalaak - bez uztraukumiem. taapat mieriigi vari tur izdzert alu un apeest voblu un neviens pat neapvainosies, ka mazliet smird :))))

dzhips i dzhips - tur bonusu i daudz - man personigi pieriebaas kopt limo klases autinju, es samainiju vinju pret dzhipu un juutos pilniigi apmierinaats - nu un lai man nav aadas salons , nu un, lai dzhips ir "biku" cietaaks - viss pie kaajas.... nebaidos arii noskraapeet kraasu, sabojaat seedekljus, nokaut kaarbu - tas ir dzhips un vinjsh ir muuzhiigs - galvenais vinju pareizi kopt !!!

UGS

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti