Lasītāju pieredze par saviem auto

Honda CR-V 1999 Novērtējums: 8
Rakstu par visiem saviem auto bijušajiem un esošajiem, jo pats daudz esmu smēlies info tieši šeit, nekur īsti nezinu tik labu web adresi kur var palasīt info tieši no braucēju viedokļa. es mēģināšu šo sadaļu papildināt.

Bija divi varianti RAV4 vai CR_V. uzvarēja CR- V jo:
1) lētāks
2) lielāks bagāžnieks

ja nevar atļauties toyota tad jāpērk Honda : )
tātad no vasaras braucu ar cr- v 2.0i manuālā kārba. kad izslīd riteņi priekšējie pieslēdzās aizmugurējais tilts, tiklīdz priekšējie atkal griežas normāli aizmugure atslēdzas, bez elektronikas viss uz diferencāļa šķidrumu.

pirmo reizi japānis, paresteigts par motora klusumu, tā ka tas ir SUV tad patēriņš ir ap 10 l un mazliet vairāk.

Nopirku rumbulā, pirmie defekti bija nepareiza spuldze pie bremzēm tur ir kaut kādas divi vienā gabarīts ar bremžu signālu vajadzīgas bet bija tikai gabarīts ielikts.

Viens spoguls bija bez apsildes, samainīju.

Eļļai bija mazs līmenis piegāzu mazliet klāt un nesen nomainīju uz pilnīgo sintētiku 5w30 ar API SL klasifikāciju.

neko jau daudz neesmu nobraucis, bet patīk ka labi var redzēt ceļu un ka nav jābaidās no Latvijas ceļiem.

Ja nolaiž aizmugurējos sēdekļus iegūst ļoti lielu kravas vietu. (jau esmu vedis ledusskapi apm 1.70, boileri, vannu, viss ir kaut kā iestūķēts, protams, nejau vienā reizē)

mazliet pietrūkst priekšējo miglas lukturu.

Pagaidām nekādu sūdzību nav, prieks par A/C.

Ja salīdzina pārsēšanos no Opel vectra 96 gada uz hondu cr- v 99 tad gan bija sajūta ka esmu iekāpis vecākā nemodernākā auto, salons tāds kvadrātains neintresants. man arī ir vienkāršākā komplektācija bez rokas balsiem adas ķebļiem vai kā cita.

Cik palasījos internetā tad lielākai daļai nestrādā auto pulkstenis. bet atradu ka salabot un ar gudru vīru galvām un rokām tikām galā.

Vismaz pagaidām pie -5 ir bijis viss ok, siltumu pūš tā ka pietiek logu atkausēšanai un pašam.

ļoti sāpīga ir salona gaisa filtra nomaiņa, jāņem nost bardačoks, tad jāskrūvē vēl tāds stienis nost un tad tikai var izvilkt to filtru ārā un samainīt.


Konstatēju ka radiotors ir ieplīsis un sulojās tosols, ielēju līdzekli kas aizstaisa ciet, bet vēlāk jāmaina radiators. viena siksna sākusi mazliet dziedāt...



Pagaidām viss ir ok, tikai žēl ka bendža 10l/100km un ka maksā 0,70 LVL/l






braucejzzz @ 30.oktobris 2009 0:00
Visi komentāri
 
saimans 1.novembris 2009 19:49
0 0 Atbildēt

Prieks ka i-Auto lielāko daļu no automīļotajiem apvieno, bet tāds lūgums autoīpašniekiem, kuri šeit raksta neskopotoes ar informāciju. Ņemiet piemēru no Krievijas internetsaita reviews.drom.ru. Tur parasti gandrīz visi lietotāji ieliek bildes un neskopojās ar informāciju.
Lai labi ripo!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti