Lasītāju pieredze par saviem auto

Subaru Impreza 1997 Novērtējums: 8
Nopirku es pec BMW Imprezu 2.0 Turbo pirmais iespaids kad iekapu mašīnā bija super sporta benķi, sporta sture utt., auto salidzinot ciets bet bedrem iet pari diezgan stabili un mīksti, tad kad es nospiedu pedāli grīda tad aiz sajūsmas iekliedzos jo tahometrs nebija vel pāri 4 ka es sapratu ka iet stipri labak par BMW, pirmo nedeļu nobraukaju diezgan godigi kamer pieradu pie mašinas, nomainiju mašinai siksnu, priekšejos stabilizātorus, sveces un tad vareja sakt stiept, uz ceļa sevi cienoši konkurenti reti gadas kas vispar gribetu paskrieties bet pa kadam muļķim atrast jau vareja parsvara tie bija ar BMW un man tas bija liels gods paradīt kur tie BMW liekami. Ar šo mašīnu ka jau kads mineja legalos atrumos pārvietoties grūti centos centrā nebraukt atrāk par 90km/h bet grūti tas bija izdarāms, kad reiz ar kadi 150 pa centru kadas 5 min. pabraucu aidegas man priekšējas bremžu uzlikas tas nomainiju velāk pret bišķiņ labākam tās smirdēja bet nedega, patika man paris reizes uz dragreisiem aizbraukt ar šo mašīnu un kad tur kad krutais gadijas tad to nolikt pie vietas izkabinajis esmu ar Subaru Mustangu, A-6 ar 4.2, Seliku turbo, Hondu Typer- x, BMW 540 un visādus citus mazos brīnumus, ši mašīna var daudz protams piekrītu ka ir daudz jaudīgaki auto piemēram Micuks 3000 kurš mani ka mazu bērnu apdzina. Protam policija ari man milēja stādināt un dzīties pakaļ bet ja ar BMW nebiju parliecināts vai aizmukšu tad ar Subaru šie pat dumus nevareja manus ostīt jo pazudu no šiem ka no stāvošiem, labakais kad VOLVO man dzinās pakaļ pa mežu es ar savu visam bedrem lecu pari bet šie jau grib ta pat un kad paris reizes ar Volvo garo purnu ieaireja smiltis tad arī šie pazuda ja ta parēķina cik no viņiem esmu muci tas ir reizes varbut kadas 14 varbut vairāk. Auto priekš savas lielas jaudas 218 zirgiem samērā ekonomisks 15 L ja baigi velk bet ja ekonomiski brauc tad 12 pa šoseju 10L , pec papiriem autiņam rāviens ir 6.7 s lidz simtam bet man tada aizdoma ka tas bija nedaudz atrāks. sakas visi prieki ar to ka uz 130km/h neizņēmu līkumu sasitu pret autobusu kreiso sānu - sataisiju, tad neiztureja atrumkaste, tad sajūgs, un tagad sasitu otru sānu, ja ta mašīnu sit tad acīmredzot neveiksmīgs auto tapēc pārdevu, mašīna ļoti izturīga bet divi vajie punkti sajūgs un ātrumkaste, jalej protams labs bendzīns jo Statoil 95 bendzīnu mašīna ignorē uz raustās.
Patreiz man ir darba mašīna tapēc neko vietā nepirkšu bet ka nākamo noteikti izvēlēšos Imprezu jo tai mašinai var uzticēties, vienīgais ko es ieteiktu pirkt gribētājiem neņēmt Latvijā brauktu mašīnu jo te ar viņām opji nebrauc bet ralisti amatieri utt, reti kur jus dabusiet labu auto. Otrs perkot šo mašīnu apdrošiniet savu dzīvību un auto jo pastāv 99% ka jus to nošķilsiet tapēc ka atrums aizrauj. Šis auto ir domāts vairāk jauniešiem no 23-30. g., straujam dzīves ritmam paspēt ar to var visur, max atrums ar ko esmu braucis ir 245 km/h, ja nopērkat Imprezu jaseko visām eļām un apkopēm ja šo mašinu kopsiet kalpos ilgi un varbut ieteiktu ātrumkaste iegast kādu kīmiju ja jus esasat ass braucejs vismaz uz pusi ka es. Mašīna ir super katram tadu ieteiktu diemžēl ta ir dārga aptuveni 1997. g. maksā ap 10000 $ kaut gan apdrošinātāji par to nedod vairāk ka 8000$ novertējumu. Lai veicas.
asais @ 12.decembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
draco 12.decembris 2002 12:10
0 0 Atbildēt

kad nopirksi naakamo,un taho raadiitaajs tuvosies 4krpm, iesaku o sajuusmas biksees pietaisiit :P tas buus visnotalj krutaak,nekaa vienkaarshi iekliegties....

Indica 12.decembris 2002 12:35
0 0 Atbildēt

Varbuut tomeer nevis neveiksmiigs auto, bet neveiksmiigs brauceejs... zjeel autinja...

Qued 12.decembris 2002 13:57
0 0 Atbildēt

Baigā telegramma bez pieturzīmēm. Ieteikt apdrošināt dzīvību pie ātra auto iegādes gan var ieteikt tikai tāds krāns, kam vienkārši trūkst gribas un/vai pašsavaldīšanās - neviens taču nelauž rokas aiz muguras liekot riskēt ar dzīvību.

MX3 12.decembris 2002 16:06
0 0 Atbildēt

Diivainaaks pusis tas Asais... Neko sliktu par ex-BMW brauceejiem nesaku, bet...

Qued 13.decembris 2002 8:57
0 0 Atbildēt

Jā, ja jau par Imprezām runājam... ir gadījies saskarties ar 98ā gada imprezām. Tipisks defekts - bieži nākas mainīt riteņu gultņus. Dīvainais defekts - priekšējam stiklam parādās plaisa visā garumā gar apakšējo malu. Imho auto ne visai praktisks, vietas pamaz, taču 4x4 gan ir ko vērts, sevišķi ziemā.

neticiigais 13.decembris 2002 12:04
0 0 Atbildēt

Nu veciit man taa liekas ka tu lej par taam 14 reizeem kad muki no policijas. Vai tad tieshaam policija ir tik stulba ka nepieraksta tavu numuru un nenoskaidro tavu dziivesvietu. Vai varbuut tu brauc bez nummuriem un ar melniem stikliem?

draco 13.decembris 2002 12:58
0 0 Atbildēt

shito keksu var elementaari atpaziit: ja redzat uz ielas mashiin,ar kuru tiek vilktr liidz redlainam pie katras paarsleegshanaas,un 4 krpm rajonaa no taas salona atskan shaushaliigi kjeercieni - zinait, tur iekshaa ir t.s. "asais", kursh no sajuusmas iekliedzas katru reizi,kad taho raada 4krpm :)) vispaar, izskataas, shim nav iisti visi maajaas,un taa runa ar kaa 14 gadiigam...

apaljais_buss 13.decembris 2002 13:49
0 0 Atbildēt

to Qued

Tas defekts ar stiklu nav nekas diivains. Notiek ziemaa, ja intensiivi puush karstu gaisu uz stikla, ja stikls ir auksts. Dazaadas termiskaas izplessanas radiita deformaacija.

Bet izskataas ka dzheks domaa, ka ir Kens no 'Southpark', kursh katraa seerijaa atdzimst no jauna.

Gatiks 13.decembris 2002 15:02
0 0 Atbildēt

Tas par to dzivibas apdrosinasanu izklausas, ka no pumpaina tiina mutes.
Pats ari medzu parkapt noteikumus, bet nejau v 'nagljozh'.
Turesu ikski, lai CPisti vienreiz to vipendronu panem un 'otimejut' pec pilnas programas par visam 14reizem!!!

Richs1 13.decembris 2002 16:37
0 0 Atbildēt

Idiotisms.
CIK ES ESU PAARKRUTS!!!!
MANI NEVIENS NEVAR NOĶERT UN NEVIENS NEBRAUC TIK LABI KĀ ES!!!!!!!
Tipa uzbrauciens visiem pārējiem. jo: Ja jūs kāds esat vismaz uz pusi tik ass braucējs kā es.
150pa centru.....
Kurš centrs tas bija? Kāds lauku ciematelis kura krutākajam vecim ir Impreza. šitādu textu kāds nedaaudzis lauku varonis var disenē saviem čomiem stāstīt.

Qued 13.decembris 2002 17:49
0 0 Atbildēt

to apaljais_buss - jā, protams - vai arī, ja pūš aukstu gaisu uz karsta stikla. Joks tāds, ka es nevienam citam auto šitādu lietu neesmu redzējis, tikai imprezai.

Rupucis 13.decembris 2002 21:27
0 0 Atbildēt

Jā,un tu brauci ar degošām bremžu uzlikām uz 150 pa centru,tādējadi praktiski bez bremzēm tad tā sanāk.Un Tu gadījumā nejauc to ar kādu speeli? :) Izklausās drīzāk pēc Driver 2(datorspēles)

Tango 14.decembris 2002 9:24
0 0 Atbildēt

asais - noslauki puņķus, pabeidz taču reiz astoto klasi un neliec vairs netā vairs šitādus murgus, sarunāts?

Tengizs 14.decembris 2002 11:52
0 0 Atbildēt

Te jau uzreiz redzams, ka puisis vienkārši pārspīlē. Nav ko tādu ņemt galvā. 14 reizes mucis no policijas. Tas nevar būt, gan jau kādā reizē no tām 14 būtu noķerts.

Ivo 14.decembris 2002 14:02
0 0 Atbildēt

Viens paziņa no mentenes stāstīja par tipiem kas mūk no mentiem. Parsti ir 3 varianti: a) Tevi noķer. b) Tu nosities. c) Tu aizmūc. Nu, vēl jau ir tādas lietiņas, ka tevi var nošaut paši menti un viņiem nekas par to nebūs (biežāk šauj pa riepām). Ja ierauga Tavu numuru, uzreiz iekļusti mentenes serverī, un vairs ar šo auto nekādas operācijas bez soda nomaksas neizdarīsi (tehniskā apskate, pārdošana, robežas šķērsošana...). Nu, un un jau viena mentenes mašina Tevi ķer, uzreiz tiek paziņots visām dežūrējošām ekipāžām, tā kā pilsētā ir grūti aizmukt, laukos...varbūt.

Ctrl+alt+del 15.decembris 2002 22:30
0 0 Atbildēt

ho ho ho! "asais":) 218 zirgi skaitaas "lielaa jauda"? Ko tad Tu ar taadiem vari "noskriet"?

L 16.decembris 2002 20:30
0 0 Atbildēt

Nu ko lai saka:
1. Lai saprastu par ko iet runa un vispar te "bazar razvoditj" pajautajiet sev... vai es kadreiz esmu pats braucis ar to/tadu Subaru Impreza? Ja ne, tad par ko mes te vispar runajam ;)

2. Ja esiet braukushi, tad jau jums noteikti bus pazistamas tas emocijas un sajutas... kas, diemzhel, biezhi aiztumsho to veselo sapratu un piesardzibu... bet jums jau tapat viss ir skaidrs... jus tachu esiet to izmeginajusi ;)

3. Man jau ari ta Impreza baigi patika... sajutas... bet, uzskatu, ka tadas mashinas ir parak provakativas uz atrumu.

4. Tverdo verju vj to, chto... delo ne vj mashine - delo vj vodile... i ne stolj vazhno chto ti vedjeshj, skolj - kakj ti vedjeshj;) Kaut gan visu cienju "asam" un vinja braukshanas/mukshanas prasmei, mne tak vo vek ne nauchitsja... da i ne stremljusj.

P.S. I vrode ne maljchik(i) uzhje... a vsje tuda zhje.
P.S.S. Mozhjet luchjshje vernutsja kj starim, dobrim, vechnim cennostjam - BMW:) Kaut gan... atceros ka aiznesas tas "asais" no viena 325;)

Qued 18.decembris 2002 9:41
0 0 Atbildēt

L, varēji jau arī dzejā rakstīt. Nedomāju, ka spēja aizmukt no policijas ir kaut kas cienījams un apskaužams. Man viens paziņa arī bija mucis no policijas ar savu Audi 200 ar 2,8 l motorīti, bet vispār viņš brauca kā lohs un viņam pat tiesību nebija. Tā ka ar jaudīgu auto lielu mākslu tur nevajag. bet salmus smadzeņu vietā gan vajag. Frāze "Kaut gan visu cienju "asam" un vinja braukshanas/mukshanas prasmei, mne tak vo vek ne nauchitsja..." ir nožēlojama. Tev bimbiens neuznāca šito rakstot?

draco 18.decembris 2002 18:13
0 0 Atbildēt

2L:
Ko un uz kurieni ta tu "ved" ....vedeejs,mlja....ja veelies krieviski te baarstiit savas gudriibas,pamaacies vispirms tai valodaa pareizi runaat,njerga :P :))

laikam buusi asaa radinieks,vai tik tev ar bikses nepietaisaas no sajuusmas,kas dzineejs vairaak par 3krpm iegriezhas....

L 18.decembris 2002 20:03
0 0 Atbildēt

Bazar...
2Qued:
Rakstishanai dzeja ir citu intereshu klubinju e-lapas;) Tikai nesaki ka tu ari tas apmekle;) Principa... mes te par vienu un to pashu runajam... tikai citiem vardiem) Nu ja... un "messages" parasti jauztver kopuma, nevis raujot atsevishkas frazes no konteksta:) Klau, ka tu uzmineji?.. Bimbiens uznaca... bet, paldies par lidzjutibu:)

2draco: pilnigi piekritu... ar to valodu ta ir ka ir - so vremenem... bez praktiki... jazik, kj sozheleniju, stanovitsja meneje podvizhnim i viraziteljnim:) Nu ja... es jau labprat par radinieku, bet tas nav mans virieshu tips:)

P.S. Vai tad topiks gadijuma nebija par Subaru Impreza 1997?
P.P.S. Qued, draco - ljublju, celuju, obnimaju:-)... Vienmer patik parunat ar sapratigiem cilvekiem... kaut gan jusu viedokli/pieredze ar Sub.Imprez joprojam ta ka migla:)

Gudribas:)...
Mana, ka iauto lasitaja pieredze/parlieciba ir - tadas mashinas ka Sub.Imprez notiekti mainis jusu braukshanas stilu, pat ja lidz sim jus uzskatijas sevi par sapratigu cilveku:) *neuztveriet so personigi... tas ir MANS viedoklis:)

P.S. Ja jums ir interese par to ka, kad un pie kadiem apstakliem manas bikses pietaisas no sajusmas... sprosite - i vam otvetjat:)

4x4turbo 19.decembris 2002 11:23
0 0 Atbildēt

Impreza Turbo, it sevišķi, ja tjūnēta, ir nopietni ātra mašīna, bet braukt ar viņu ir jāmāk.

2asais - par tiem mentiem vari vemt ko gribi...visi tāpat saprot... par degošām bremžu uzlikām - tev vienkārši jāpāriet uz ralliju un tu būsi špicē uzreiz :)))), jo ir ļoti nopietni jāspīdzina mašīna, lai kolotkas aizdegtos :), es to zinu ļoti labi. KOroče - saklausījies tu, bērniņ, esi visādas basņas no "krutajiem džekiem" :))

Pārējiem, kam interesē Imprezas turbo - ļoti laba automašīna, bet uz ātru braukšanu provocē ļoti, komforta nav daudz, bet vai mums to tikļoti vajag, ja plēšam ārā klusinātājus no izpūtēja, lai turbo labāk griežas ???

Lielākā daļa Latvijas TOP rallistu šīs mašīnas izmanto gan ikdienā gan trases pierakstīšanai. Labs auto nestulbiem cilvēkiem !!!

Gazi 23.decembris 2002 18:12
0 0 Atbildēt

karoch, palasot komentaarus, izskataas , ka visiem siekalsas ir teceejushas, bet lai to neizraadiitu citiem, saak lamaaties uz nabaga aso.. nu nezinu, logjiski, ka shis tas izklausaas paarspiileets, bet lai nu jau tiek cilveekam, kaa nekaa taas ir vinja emocijas un vinja prieks par to auto, n_a_h_u_j vajag taa likt vinjam virsuu (neesmu vinja radinieks) bet vinja braukshanas stila piekriteejs gan esmu.. pats njirdziigaakais ir tas, kaa visi komentee to, kaa dzheks no mentiem mucis un muuk, kas te visi pekshnji ir kljuvushi par policistu piekriteejiem, uzdirshu vinjiem un jums, fani atradushies.... labi jau labi, ko tad es, es jau neko, tikai biki uzvilkos lasot visus shos komentaarus... tas viss bija par traku...

asais 2.janvāris 2003 18:19
0 0 Atbildēt

un tad es pamodos, ieliku miklo palagu veljasmashiinaa, uzvaariiju kafiju, sasmeereeju sviestmaizes un kaari kozdams nost kaarteejo kumosu gremdeejos aizvadiitaas nakts sapnju burviibaa

asais

' 8.janvāris 2003 14:04
0 0 Atbildēt

'

akis 18.janvāris 2003 17:35
0 0 Atbildēt

Ieteiktu pārdot savus orgānus medicīnas vajadzībām
un par to naudu izdarīt motortjūningu nākamajam auto

asais 30.janvāris 2003 16:23
0 0 Atbildēt

Veči nopirku nakamo tadu auto, vai kāds nevēlās kādu aknu vai nieri nopirkt, man ka reizi netālu no majām kapi?

Garuda 12.maijs 2003 14:10
0 0 Atbildēt

Razpizģajs... Arī es esmu aizmucis no mentiem. Divreiz. Mašīnai nebija numuru, ta i pats vāģis bija novākots un no visām malām apdauzīts ZAZs. Jaudas tur nekādas, braukt jāmāk...

Pirmajā reizē tā bija vectra, bet otrajā defenders. Kā ielikām mežā vai pāri kādai pļavai, tīrumam vai lejā pa kāpām uz jūru, tā prom bijām. Uz normāla ceļa jau mūs noķertu... ZAZs ir zvērs, iet cauri visur.

Morāle ļoti vienkārša - no mentiem aizmukt var. Bet nedrīkst. Otrkārt - ja kaut puse no Tevis stāstītā ir patiesa, Tu esi idiots&Tev vēl krietni jāpaaugas, lai varētu sēsties pie veca moskviča stūres, nerunājot par Subaru.

asais 16.maijs 2003 22:13
0 0 Atbildēt

Sveiks Garuda!
Palies par komplimentu! Bet zini es uz mulkiem neapvainojos. Ja Tu sava talaja 1905.g. ar Zazu esi mucis prom, tad esi gan Spicais, bet nem vera kopsh revolucijas laikiem tehnika ir attistijusies un mentiem aizmukt ar makslu ir jamak. Es nesaku ka es pareizi esmu darijis, piekritu tas ir loti slikti un nepareizi, un nevienam neiesaku to darit, jo katru reizi kad tu muc, tu paklauj briesmam gajejus un citus satiksmes dalibniekus. Un ja es muku no policijas tas ir protests pret neadekvativiem sodiem , Riga masinu nevar novietot , policija soda ar maksimumu, ja sods lidz 10 Ls utt. Ka izradit vel protestu. Ta ka Garuda brauc laimigs ar Zazu vai Opeli, es vismaz brauksu ar masinu:)))))))))))))))))))))))))))))))

Garuda 27.maijs 2003 14:33
0 0 Atbildēt

Par apvainošanos uz muļķiem, es varētu uz Tevi, Asais, attiecināt to pašu. Bet zināšanai - es esmu jurists, strādāju savā profesijā un nopelnu pietiekami, lai nebrauktu ar ZAZ vai Opeli. Nav labu vai sliktu mašīnu, ir labi vai slikti šoferi. Man ir ne pārāk svaigs fords un esmu ar to apmierināts. Mašīna nav domāta lai zīmētos, bet lai nonāktu no punkta A punktā B. Pie tam no mentiem aizmuku nevis tālajā 1905, bet vēl 2002/2003 gada rudenī un ziemā. Vēl šonedēļ man pazīstami cilvēki patiesi brīnījās, kāpēc es vēl neesmu kādā līkumā arī palicis uz visiem laikiem. Tā kā neesmu arī pārdabiski lēns braucējs. Līdz ar to Tava lekšanās ir nevietā. Patiesībā nebrīnīšos, ja Tev vispār nav tiesību. Par to liecina viss Tavs stils. Sorry, vecais, bet ja gribi lekties bez pamata, nākamreiz to nedari tik uzkrītoši stulbi.

Runājot par protestēšanu pret sodiem - bēgšana nav adekvāts veids. Neesi ne reizi mējģinājis pārsūdzēt uzlikto sodu? Man čomu aizturēja uz Brīvības ielas dienas laikā ar 130 km/h, pie tam viņš uzvarēja procesu un vēl dabūja kompensāciju par to, ka ar pagaidu tiesībām nav varējis izbraukt no valsts. Ja protestē, tad ar glanci un neapdraudot pārējos satiksmes dalībniekus.

dassy 6.februāris 2004 13:53
0 0 Atbildēt

Dassy

Jocīgi -- protestē pret stāvēšanas sodiem (municipāļi), bet laižas no CP

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti