Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel vektra 1.6 mono iesprice 1994 Novērtējums: 7
sveiki tauta man ir opl vektra nesudzos pa masinu ekanomisks un samera letas rezerves dalas. problema man ir ar mono iesprici kad piedod asak gazi burbulo itka kautkas pietruktu bet kad lenam piedod gazi tad vis itka vis normali man teica ka kautkads paatrinatajs beigts jeb suknis : ? kas varetu but par vainu
janehs @ 17.janvāris 2010 0:00
Visi komentāri
 
Msh 18.janvāris 2010 15:17
0 0 Atbildēt

Vainīga noteikti ir paātrinātāja blīve, kas atrodas starp stūres ratu un priekšējā sēdekļa atzveltni. Ja to nomainīs pret kvalitatīvāku, visas problēmas tiks novērstas.

vecuks 18.janvāris 2010 18:04
0 0 Atbildēt

Tas bija talaja 2004 gada, kad kadu laiku pastradajis UK plashumos es nolemu iegadaties auto ar nepareizo stures novietojumu. Ilgi staigajot pa apkartni nekas intresants netika atrasts, lidz bridim kad iebridu viena auto pardoshanas placi un tur ieraudziju zilu VAUKSI CAVALIER, jeb OPEL VECTRA MK1, dzinejs 1,6 mono sprice. Laimei nebija gala un bailem ari kaneka nepareiza puse. Masinai no aprikojuma bija tikai stures pastiprinatajs un prieksejie miglas lukturi, masina bija kapitala un ar vinu tika izbraukats loti daudz un pamatigi, masinas ieprieksejas ipasnieks bija indietis un masina bija videji nalaista stavokli, gods kam gods kalpoja ideali, Tagad mazdruscin par paterinu un citadiem neparedzetiem izdevumiem. Paterins videji bija 12l uz 100 miles jeb 160km videji braucot ar artrumu 60-70 judzes stunda, neaizmirsisim ka tas bija pats sakums manai brauksanai UK, ja kad piesavos un amats bija roka tad no masinites uz M1 vienreiz pat izspidu 115 judzes bet tas nevienam ipasi nebija vajadzigs iznemot mani pieradit ko un ka mana masinite spej. No mainam viss standarts ellas filtri, siksnas un klucus ta ari nemainiju jo kad pirku man servisa pateica ka tas nesen ir mainits, no nestandarta mainam bija viena trubina kas padod siltumu salona un viss, kapec man nacas skirties no am, kura bija superiga.
1. Nezinashana, taja laika es daudz ko nezinaju un nezinaju kur ko var atrast.
2. Mulkiba un dumsh lepnums, tas varetu but bija pats laikam galvanais.
Kas ta notika Braucot lietus laika iznemot kartejo apliti man sanesamasinu un es ieslideju apmale bija sitiens pa riepu kartigs disks iztureja un riepa ari bet problema izlida pec kada laika, saplisa stures pastiprinataja ellas padeves trubina, kuru tika vairakas reizes nomainita un tikunta plisa jo viss tilts staigajaie stures pagrieshanas uz kadu no pusem. Skatoties uz aukstak minetiem punktiem tika pienemts lemums masinu pardot pa kapeikam kadam, cilveks atadas uz reiz nopirka satasija un pardeva vinu talak vel ar kartigu uzviju. Ja si asinit man paliks atmina tapat ka pirma masina jo vina bija pirma tikai UK, um masina bija uz goda un kalpoja loti uzticigi nevienu reizi neatstaja mani uz cela un bija ari patikams degvielas paterins,
tagad mazdruscin par am
kas patika; salona ietilpiba ka Hetcham.
degvielas paterins
daudzkas vienkars un saprotams un daudzko vari izdarit pats ar savam rokelem ja vinas aug no vidus(starp pareizo un nepareizo vietu)..
Uzticams.
kas nepatika, ar laiku laikam ir aizmirsies viss tas kas nepatika jo atmina palika tikai tas labakais un siltakais , masina bija LABA, nuko laikam tas ari bus viss.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti