Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel Astra BERTONE 2000 Novērtējums: 8
Nu jau būs pagājusi 2 gadi, kops vizinos ar šo auto. Kopa būš nobraucis ap 70 000 km, tākā ir ar ko padalīties pieredzē.

Astrai ir 1.8 l 16v motors ar 116 z/s, nav jau nekāds baigais spridzeklis, bet normālai ikdienas braukšanai uz darbu jau neko vairāk arī neprasās.
Uz mūsu ceļiem ritošā ir diezgan pacieta, bet tajā pašā laikā teicami stabila, sēdekļi ir ar augstām maliņam tākā āra gluži nemet. riepas man ir 205/55 R 16, varbūt tādēl arī ir tāda pacieta tā braukšana.

Patēriņš arī tā neko uz šosejas turot 110km/h pie mūsu bedrainajiem bezceļiem un daudzajām apdzīvotajām vietām kur jābrauc uz 70, man sanāk 6.5-7 l uz 100 km, pilsētā jau grūti nomērīt, bet kaut kur ap 10-11 l uz 100 km noteikti sanāk.

Vizuāli jau man personīgi ļoti patīk, jo šīs kupejas jau nemaz tik daudz uz ielas neredz. Salons arī smukiņs, sēdekļi un pati apdare no bešas ādas. no papildaprīkojuma protams ka el. logi, spoguļi, kondiška, beņķu apsilde 5 režīmos, pilnais borta dators ar visiem merītājiem un citi sīkumi... Bagāžnieks priekš kupejas diezgan liels 460l, aizmugure sēdošjiem ar vietu ir tā pašvaki, bet ja priekšā sēž kāds mazāka auguma tad arī tur var ērtāk justies. Vienīgais kaitina ka logiem nav ramju, bet tie tikai piesūcas klāt, tādēļ nedaudz var dzirdēt vēju švilpojot, bet klausoties mūziku to vairs nedzird...

Par remontiem runajot, divas reizes esmu gajis TA un esmu mainījis pāris lietas ritošajā daļā. Pirmajā gadā aizmugurējo atsperi (25 ls), vienu šarnīru (7 ls) un protams gaismas regulēju un bremžu klušus (4gb - 23ls). Otrajā gadā otru aizmugurējo atsperi, otru šarnīru un stūres pirkstus (2gb - 14ls)
Nu protams regulāri mainīju eļļas un filtrs, kā arī pārējos šķidrumus.

Lielākā bēda ir eļļas pateriņš kas svārstās ap 1 l uz 1500-2000 km. Protams ka man arī tas neliekas normāli, bet palasot atsauksmes no citiem tad tur laikam kautkāds defekts no rūpnīcas. Bet ko padarīsi, nakas tagad uzliet ir pa laikam...

Īsumā arī tas ir viss, ko lai piebilst - smuka neuzkrītoša kupeja ikdienas braukšanai...

RRR @ 23.jūnijs 2010 0:00
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti