Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel Frontera 2.2 dizelis. 1999 Novērtējums: 7
Bija vajadzigs dzips, to arī dabūju. Dzīvoju ārpus Rīgas. Pa vasaru vēl neko, bet ziemā pie mājas piebraukt bija pagrūti. Budžets bija ierobežots un līdz ar to izvēle arī. Grozijos visādi - gan Nissan Terano, gan Jeep Cherokee, gan Frontera. Nezinu kapēc, man tas Opel iekrita acī, laikam jau ta degvielas ekonomija bija noteicošā, vid 8 - 9 l.
Un tad sākās. Pērkot protams uz servi neaizdzinu, tāpat jau visu tur neredzēs. Pirmo dienu vēl nobraukāju ok. Otrā dienā sāka līst ārā nebūšanas - gļukoja tempretūras dačiks, degvielas vispār nekustējās, un motors ar niķoties saka. Pēc nedēļas izkrita nummura abgaismojuma lampiņas - tātad mīļā labā opeļrūsa. Un vēl dažreiz, pats no sevis, pieslēdzās priekšējais tilts. Vopšem pilns komplekts.
bet neskatoies uz visu man tā " dranduļetka" patik, kaut kas viņā ir.
Uz doto momentu pārmetināju jaunu aizmugurējā bampera rami, ar tempretūru ar laikam tiku gala. Atlicis vel benzīna dačiks un motorītis, un tad jau var uz apskati braukt: ))
Nu, tā lūk ar to Opelīti.
sultaans @ 16.novembris 2010 0:00
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Frontera 13.decembris 2019 15:54
1 0 Atbildēt

Meli!!Totāli meli!!palien apakšā BMW,vai da jebkuram tazikam,redzēsi brīnumus.man personīgi ir frontera 2000 gada 2.2 dīzels,Ideāls apvidus auto,nekā sarežģīta un pārdabiska,ja ir roka un galva visu pats var sareontēt.Dzinējs labais vecai čuguna bez ķēdes zobratu dzinējs,Tur jautājumu nav.Salons vienkārš ,bez televizoriem un kosmosa kuģa pogām.Ir elektro spoguļi,spoguļu apsilde,elektro logi.viss.Bagāžnieks ietilpīgs ,nolocot beņķus vispār airadroms.Jā nu ir viņš ar visu turbīnu pakūtrs,bet lai..citam patīk lidmašīnas citam kuģi.nav jāuztraucas par iebraukšanu ,izbrauksānu no mājas sētas,kad sasnieg sniegs untt..pluss Fronterai ir sinhronais 4x4 ..un ja kaut kas nesaslēdzas,apakšā nomaina vakuma trubiņas un aiziet.Vienkārši auto ir jāmīl,jākopj un jāsaudzē.Serviss???nav lv neviena laba servisa,vienmēr pēc servisiem nācās visādus kasjakus labot untt.Tā ka...pats vien esi laimes kalējs.

Pens 31.decembris 2021 8:28
1 0 Atbildēt

Bljàviens opeĺs vienk iet zvèrà gluzi ka lidmaśina ,

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti