Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel Vectra 2.0dti ecotec 1998 Novērtējums: 8
Nezinu kā citiem, bet nu patīk man šīs mašīnas dizains- bija ļoti uzticams un lēts auto 5 gadu garumā... Lai nomainītu visus filtrus un motoreļļu nepieciešami 30Ls! Eļļu man noēda nu aptuveni 200 gramus uz 50.000km. Pirms apskates parasti nomainīju stūres pirkstu(apm.6ls) un kādu stabilizātora gumijas buksīti- apm, 2Ls. Zema priekša-2x vienā mēnesī pārsitu alumīnija karteri- nu nekas- pats vainīgs ka pannu neiegādāju- abās reizēs pa 5ls metināšanas darbi. Vēl negatīvums ir graboņa(man hečbeks) un par durvju moldingiem laikam jau daudziem opel īpašniekiem ir zināms, ka tie mēdz atlīmēties, jā un vēl taču ir tas trakums ar logu pacēlāja mehānismu- lokās un logam viena puse izmaucas: ) Un vēl nokūpēja man gandrīz visa mašīna, kad nosvila ABS sūknis- dūmi no kapota nāca nepajokam, atrāvu Ventspils centrā kapotu un
norāvu klemmi, tad izrāvu to štekeri no ABS bloka un braucu vēl šobaltdien(gads pagāja)- nevarēju atrast tādu pašu- štekeris nez kāpēc atšķiras- nav jau nekāda vaina tikai nestrādā ne ABS ne spidometrs.
Un tagad par izslavēto augstspiediena sūkni... Līdz šim brīdim brīnījos, ko visi te raksta, ka sūknis šiem motoriem ir slimība- ātri izbeidzas- esmu nobraukājis jau 320.000km un absolūti nekādu problēmu, bet tomēr sagaidīju arī savu kārtu- braucu un apstājās mans opelītis- pieliku pie kompja- jap, sūkņa galā tas vārsts aizgājis. šodien parakos pa www, atradu pa 120 ls citu- rīt pirkšu un mēģināšu paša spēkiem nomainīt, lai gan sakot jau ka labāk pašam neķerties- liels čakars esot, bet nu uz Rīgu vilkt negribas tos 100km un manas mazpilsētas meistari domāju ir tikpat gudri samainīt detaļu cik es. Varbūt kāds ir mēģinājis pats to varoņdarbu izdarīt? Padalieties pieredzē.
Aigars1984 @ 18.janvāris 2012 0:00
Visi komentāri
 
sarashkins 24.janvāris 2012 9:21
0 0 Atbildēt

Rēķinies, ka jaunā sūkņa vadības bloks ir "jāiekodē" galvenajā kompī, jo tā ir daļa no imobilaizera funkcionalitātes, tāpat pārskrūvējot nedarbosies.

sany 25.janvāris 2012 17:19
0 0 Atbildēt

runājot par Opel Vectra varbūt kāds zin kur var nopirkt ārumkārbu un varbūt no citiem modeļiem der? opel Vectra 2.0 tdi ecotec... jo nevaru ieslēgt pakaļgaitu un 5 ātrumu... :) palīdziet, ja varat ar padomu...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti