Lasītāju pieredze par saviem auto

Alfa Romeo 33 1993 Novērtējums: 8
taatad alfa 33, 1.3l boxer motors. alfa 33 saakta razhot talajaa '83 gadaa, nomainot alfa sud, un principaa mashiinas buutiiba nav iipshi mainijusies pat kopsh 70to gadu saakuma- boxertipa motors, fwd. konkreetaa ir viena no peedeejo gadu izlaiduma, treshaas paaudzes alfaam. 3shaa paaudze no ieprieksheejaam atshkjiras gan dizaina zinjaa, gan, kas nav mazsvariigi, tai ir nesaliidzinaami labaaka pretkorozijas apstraade.
1.3 motors attiista 90zs pie 6000 un 113Nm griezes momenta pie 4000. tas nav daudz, bet njemot veeraa mashiinas masu (940kg), taa 100km/h sasniedz ~10 sek un bez probleemaam sasniedz max h 180km/h. pateicoties mashiinas izsvarojumam, konkreetais eksemplaars veel ir ar sport atspereem, koni amjiem un 16" diskiem, vadaamiiba ir ideaala. reakcijas uz stuures pagriezienem perfektas jebkuraa aatrumaa, iipashi auto priekshrociibas juutamas mazos, liikumainos celjos. motoram patiik darboties nu vismaz virs 3000 apgriezieniem, tad ieskanas arii taa iistaa un neatkaartojamaa alfas boxera dziesma.
apriikojums arii pietiekoshs- stuures pastiprinaataajs, elektriski logi, centraalaa atsleega. vis, kas vajadziigs un nekaa vairaak, nav nekaadu borta kopjuuteru etc.
stabdarta recaro tipa seedeklji, aadas stuure, mazi, iisi pedaliishi, iisiem gaajieniem.

miinusi:
aatrumkaarba- gredzenveida sinhronizatori, kas vienkaarshi nodilst un nav iespeejams atrast 100000km nogaajushu 33. alfu, kurai buutu bez ilga treninja un pieshaushaaas iespeejams paarsleegt robus. bet remonts ir iespeejams- 1 sinhronizators ~15ls + kaarbas paarjaukshana un viss sleedzas ideaali, bet nu ir jaataupa taa kaarba. kopsh restauracijas nobraukti 10 k km un jau treshaa roba gredzens saak iekrakshkjeet.

bremzes- shvakas. liidz pat shim briidim nav izdevies atrast taa ceeloni. peedeejoreiz peec kolodku mainjas, suporta remonta un shkjidruma nomainjas bija ideaal, nu jau atkal kljuust shvakaakas.

ruusa- ja kaads ir redzeejis 80to gadu alfas, tad protams ruusa ir pirmais vards, kas ieneek praataa, shii vairs taa neruusee, ir nedaudz pakaljeejaas arkas, shur tur pa apakshu, bet taa vairs nav probleema.

benziina teerinjsh- zem 10l dabuut videejo pateerinju nav izdevies, neesmu arii iipashi centies, bet vispaar shkjiet, ka itaalju, buuveejot auto, par benziina pateerinju iedomaajas briidii, kad jaadrukaa bukleti.

elektronika- varbuut vienkaarshi nepaveicaas, bet nojuka gan lambda zonde, gan benziina suuknis, gan pechka nosvila ziemas aukstaakajaa dienaa.




piekaaree nepilnu 30k km laikaa ir mainiiti amortizatori un viens stuures pirksts, paareejais joprojaam turaas. citu iipashu defektu nav bijis bez augstaakmineetajaam elektroshaizeem. aa, viens suports bija nokjiileejos, taadeelj dabuuju extra bremzhu uzliku mainju izveikt.



verdikts- liela braukshanas bauda par minimaalu cenu. ir probleemas ar rezerves dalju ieguushanu, pat kolodkas nevar nopirkt jebkuraa veikalaa. mashiina ir vienkaarshi un logjiski buuveeta, taadeelj nav probleemu ar taas remontu. es teiktu, ka izturiiga. vieniigaa reize, kad ta atteicaas darboties, bija beigtais degvielas suuknis. ja nav bail no miitiem par itaalju auto un patiik _braukt_ un guut no taa baudu, un negribas buut taadam kaa visi, tad ir veerts izveeleeties alfu.
elbee @ 26.decembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
elbee 26.decembris 2002 15:29
0 0 Atbildēt

ps: mana itaaliete darbiibaa :))

http://www.artlibitum.com/gallery/view_photo.php?set_albumName=06062002&id=aaw

NWing 26.decembris 2002 23:22
0 0 Atbildēt

Jaa, dizains tiiri izdevies, un 86Zs priexh 1.3 motoriisha ar nav nemaz slikti. Itaaliishi maak tiiri labi nosuukneet to jaudu no dzineejiem. Bet nu, tie 16" diski gan mazliet nevietaa, man skjiet! :) Uzraaviens toch ir 10,3sek. Vismaz peec graamatas. Bet nu smux auto, un Alfas vispaar ir vieni no izdevushaakajiem auto. Shim gan prasiitos tas 1.7 QV motoriic ar 118Zs. Tai bildee izskatas labi. Pa cik iepirki ja nav nosleepums?

elbee 27.decembris 2002 10:47
0 0 Atbildēt

nu jaa, tie 16" bik ir pa traku muusu celjiem un konkreetajam auto, bet nu origjinaali borbeti ar alfas embleemu viduu, smuki :))
auto cena pagaashruden bija 2500$, bet nu tur tika izveikta visaadpuseejizdeviiga apmainja ar piemaksu ;)
pats "iistaakais" motors 33shajaam ir 1.7 16v boxers ar 136zs, ir viens taads motors kopaa ar pamatiigi nojaatu buudu dabonams, vienbriid pat likaas, ka ir jaapeerk un jaataisa no divaam viena, bet nu tam galiigi nav ekonomiskaa pamatojuma :(( /me labaak to naudinj ieliks zekjee un gaidiis gtv

Janka 27.decembris 2002 19:55
0 0 Atbildēt

Ja biezhi braukaasi kaa bildees redzams, izlociisi lonzherus fiksi vien un prieksheejie ritenji smuki izgaaziisies uz aaru.

NightWing 27.decembris 2002 22:37
0 0 Atbildēt

Piekriitu iepriexheejam un iesaku veel nebraukt arii aatraak par 80-90km/h uz shosejas un 30-50km/h pa pilseetu. Iesaku ariidzan iet kaajaam paari tiltiem pat -20C salaa, jo taa var ieekonomeet gadaa 8Ls. :)))))))

elbee 28.decembris 2002 10:27
0 0 Atbildēt

nu lonzheri tam auto jau defaultaa taadi izliekti ir :)
braukt ar alfu, neizbaudot taas sportisko dveeseli (cuore sportivo), taa muljkjiigi imho. vinja tak ir buuveeta agresiivai braukshanai. galu galaa tas nav volvo, ar ko uzstada ilgmuuzhiibas un nobraukto km rekordus :P

juH 11.februāris 2003 19:56
0 0 Atbildēt

Alfas - smuki autinji?! Paarsvaraa jaa, tachu apskaties uz 75, vai alfetta.... APVEMSIES>>>

shearer 18.marts 2003 17:28
0 0 Atbildēt

manam fiatam ir taa pati probza ar aatrumkasti. Bet es tik braucu. Starp citu aatrumkastes itaalju autinjiem ir pavaajas.

john 4.aprīlis 2003 12:41
0 0 Atbildēt

juH ko tu saproti no dizaina 75 rullee.Dirsinja krutaaka kaa 33, tikai purniinjsh vareeja buut nedaudz plakanaaks.Nevajag skatiities uz nodziitiem luuznjiem,bet koptaam mashiinaam!!!

janka 1 14.augusts 2003 15:47
0 0 Atbildēt

es 1994 gadā nopirku 91 gada 33 alfu 1,8 motoru. nobraucu ar vinu es 2 gadus, jo ilgi nevienam nevarēju pārdot pat pa dempinga cenu. sūdīgāku mašīnu es nēsmu vēl redzējis. viņai bruka nost vis, kas vien var nobrukt, piedevām vēl pēc pirmās ziemas viņa norūsēja. rezerves daļas maksā besīgi dārgi, lai kautko nomainītu ir jāizjauc puse motora.(atrumkārba gan man nenobira, kā citiem).tāds iespaids, ka itāļi tās alfas dzērumā liek kopā.man ir bijušas 7 dažādas mašīnas, bet tik slikta nav bijusi neviena.mans ieteikums ejiet alfām ar līkumu.

elbee 19.augusts 2003 17:50
0 0 Atbildēt

nu nez. pa laikam gadaas taadas personas, kas ir kaadu noteiktu laiku nobraukushas ar Alfa, tikushi no taas ar lielaam mokaam valjaa. un ir aaaarkaartiigi neapmierionaati. bet taadu nav daudz, pat ljoti reti. un mani noveerojumi liecina, ka shie cilveeki ir nepareizie, nevis mashiina. nu nevar braukt ar alfu un prasiit no taas, lai iet kaa bobiks, ziemaa, vasaraa, pa granti, pa dubljiem.
nu tip taa ;)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti