Lasītāju pieredze par saviem auto

Saab aero 95 2000 Novērtējums: 10
Pec ilgiem meklejumiem, beidzot atradu ko gribeju. Bet gribeju saab aero 1999 -2001 gada razojumam. Kapec- shim eksemplaram ir porshe 911 230 zirgspeki. man sis aparats ir tresais saab, ta ka apmeram zinu kas ar tiem notiek , un kur slepjas riski. Vinam ir pielikta ari gazes iekarta , ko ari izmantoju. Braucot ar gazi, netiek gandriz nemaz, zaudeta ne dinamika, ne ari uzraviens no vietas. Pie luksoforiem patikami meklet konkurentus, kuru praktiski nau. Loti patikami ieradit zviedru konkurentiem- Volvo , vinu vietu. Aero komplektacija ir ar zemaku piekari. Soseja atrumu uz likumiem samazinu nedaudz, jo stabila sajuta. Auto salona loti kluss . Radioskana ari teicama. Auto vadisana - loti erta, viegla un drosa. Rusa uz kuzova nau manama nekur, kaut gan auto jau 15 gadu, cerams ka gadus 5 nebus ar, ja nebus dauzijumu vai skrapejumu. Tagad par degvielas paterinu. Neticesiet. ka braucu ar 6 eirikiem -100 km, tas videji- soseja plus pilseta. Meginaju , cik bus tikai pa pilset. tad rezultats iznaca9 eiro. Tagad par netikamo. Kajau teicu man shis ir 3. saabs. un visiem viena problema. Ta ir dzesesanas sistema. Zinataji saka, ka nelaime celo saimniekam lidz uz jauno auto. Alfa motora pieredzejis meistars stasta ka esot preizi jauztur bacina tosola limenis. Censos ieverot , bet loti karstas vasaras dienas, tupikos gradi celas. Bet nu tad vienkarshi censos izslegt klimat kontroli/Nezinu varbut jega mainitkaut ko no dzesesnaS SISTEMASs. V el bija problema vasaras sakuma ar salona apsildi, ar kl. kontroli saka pust par daudz silto gaisu. Sakas epopeja aa autoservisu apmeklejumiem. Ko tik necentasd man iestastit. Datora nomaina, kulera radiatora, gaisa filtra mainu un vel nezin ko. Bet patiesiba izradijasmanam delam. Nomainiju ara temperaturas deveju, par 10 eirikiem un viss ok.
Tehnisko izgaju ar vienu nenozimigu aizradijumu. Iesaku cilvekiem saab aero. tas bus labs auto par letu naudu, kuru varesiet atstat uz ielas , bez riska. Tikai jamekle ir pailgs laiks, domaju nevajag nemt pirmo , ko piedava.
onkelsem @ 2.decembris 2015 0:00
Visi komentāri
 
Janis 14.septembris 2019 21:28
0 0 Atbildēt

elektronika - pazūd centrālā atslēga, neieslēdzas klimatkontrole - vainas pazūd pēc akumulatora atvienošanas un pievienošanas! Ko darīt

John 14.septembris 2019 22:03
0 0 Atbildēt

Pēc akumulatora atvienošanas nevar pagriezt atslēgu.. Ko darīt

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti