Lasītāju pieredze par saviem auto

Mazda 626 2000 Novērtējums: 7
Labdien!

Nedaudz mazāk kā pirms nedēlas nopirku Mazda 626, 2000. gads, 2.0 benzīna (95. marka), motors, hečbeks ar jaunu skati (līdz 2017. g. martam).

Problēma tāda, ka auto iedarbinot, pēc apm.5 sekundēm no izpūtēja nāk balti dūmi (sākumā diezgan izteikti, mutuļojot, vēlāk, kad iesilst jau nedaudz mazāk). Saprotu, ka tagad vēl ārā auksts, bet, manuprāt, dūmo pārāk daudz, arī neērti citu vadītāju acīs paliek.

Auto nopirku ar praktiski tukšu bāku un tad nedūmoja. Sāka dūmot pēc benzīna ieliešanas Nestē, Jelgavā, pēc nobrauktiem 5-10 km.

Par šo problēmu esmu izlasījies krustām, šķērsām, taču tipisko blakus parādību man nav. Respektīvi, tosols un eļļa ir pietiekoši un nekrītas, taču autiņš auksts lec ļoti labi (ne gluži no pus grieziena), bet gana labi. Degvielas patērīņš arī normāls - šobrīd 9,2 vidēji un krītās. Sīkāk neesmu pētījis, jo nezini, kam ir vērts ķerties klāt.

Vai kādam ir padoms, kas varētu būt pie vainas?
Paldies jau iepriekš par konstruktīviem komentāriem/ieteikumiem.
Edisonsss @ 14.marts 2016 0:00
Visi komentāri
 
Dzintars. 2.septembris 2018 10:28
0 0 Atbildēt

Man ari ir 626 mazda. Braucu 4 gadus. Man ari tadi dumini balti. Manuprat tas nav nekas..aukstaka laika ta ir..tur neko nepadarisi

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti