Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel Vectra 2.0 GT 1990 Novērtējums: 7
Nu taa!
Par shaada tipa auto ir rakstiits arii ieprieksh taapeec neko daudz arii nerakstiishu, bet iisteniibaa es te veershos peec padoma!!!
nu taa vispirms par auto:
Recaro salons, pati melna, hechbeks, elektro ekstru nekaadu , vieniigaa ekstra stuures pastiprinaataas, disku bremzes aizmuguree, elektro antena, forshi miglinieki, signalizaacija, salons, 15" (lietie diski kaadi tajos gados naaca GTI Golfiem 195/50 (vasaraa), tagad ziemaa 14" parastie metaala diski 185/70
nopikru 2002. gada septembrii turpat rumbulaa pa 1500 dolaaru
esmu mainiijis ellju (FUCHS 10W40) gaisa, elljas filtrus, uzliku jaunu akji un nomainiiju sveces, rokjenes kluchus un vienu trosi, jaamaina arii otra trose nesmu to veel izdariijis un veel jaamaina taa gofreetaa gumijas truba kas iet no shprices un gaisa filtru, kaa arii svechu vadi un benziin filtrs, jau 2 meeneshu braucu bez peedeejaa bundulja (vienreiz uz shosejas nokrita), pechka straadaa labi un korkjos nepaarkarst. uzraaviens ir labs eed 6,5-7,5 l pa shoseju un pilseetaa 10-12 l. leju iekshaa statoil 95 ultima.
nu tas par autinju.
man ir taadas probleemas, ka uzsilst autinsh uz 2-3 tuukstoshi apgriezienu tas raustaas, bet ja dod gazi griidaa vai atlaizh vispaar valjaa tad taa nav, nu luuk un tad taads jautaajums no ka tas vareetu buut? varbuut no tiem pashiem svechu vadiem vai aukstuma?
un briizhiem viens cilindrs neiet, bet cik pats domaaju tas no tiem svechu vadiem vareetu buut, un tad kads tas cilindrs neiet pa izpuuteeju naak smaka, kas atgaadina seeru vai ko taadu kads shauj tos spridzekljus!? nu taadas manas probleemas un ja kaads ko var ieteikt luudzu atrakstiet uz gjk@one. lv vai vienkaarshi tepat komentaaros!
Bet taa autinsh normaals celjaa neesmu palicis iet labi, izskataas labi, daljas leetas, diezgan ekonomisks un tajaa pashaa laikaa sportisks! miinuss grabosh salons, par ruusu gan neko nevareetu teikt manai pat arkas nav saruuseejushas un paarkraasota ar nav! taa luuk!
X-block @ 7.janvāris 2003 0:00
Visi komentāri
 
Max 7.janvāris 2003 14:44
0 0 Atbildēt

Raxturiiga vaina opel 2-iekiem. Taatad: 1) lamdas zonde beigta, 2). iztiiri gaisa maisiitaaju (jeb kaa to sauc) pie iepluudes kolektora, ir taads verkkis ar trijaam trubaam 2resnaam vienu tievu. 3) variants ja gribi braukt un netiik maniit zondi tad izskruuvee temperatuuras dacciku uz ssprici un pieliec to pie masas. Tiesa degvielas pateerinnss gan buus lielaaks.

Bet vispaar brauc uz servisu un tur Tev onkas visu pastaastiis, jo te ir gruuti uzraxtiit kas jaadara (nevar atrast pareizos vaardus).

00=()()=00 14.janvāris 2003 12:33
0 0 Atbildēt

pie vainas vareetu buut gaisa filtrs, kas jaamaina (laikam) ik peec 40-50tkm.

Bembists! 16.februāris 2004 17:56
0 0 Atbildēt

opilz rulle!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti