Lasītāju pieredze par saviem auto

VAZ 965 1989 Novērtējums: 1
Jaa, dabuujos es arii shitajaa trapakaa pakratiities, labi ka ne pie stuures, jo tad veel es nevareeju aizsniegt pedaaljus. : D Vecais njeemaas melnu muti remonteedams to "krievu briinumu" kaa vinsh pats teica. Un servisaa vechiem parasti suudzeejaas, "sila njetu" (speeka nav) tai tachkai. Kaa aizbrauc uz servisu, taa prasa: "nu, kas par vainu?" vecais tik atbild: "sila njetu". fedja atmet ar roku un saka lai brauc uz citu servisu. Veel vinsh spljaudiijaas, ka jauns zapars ir suudiigaax par 10 gadus vecu zhiguli. : )
ar pechku arii bija pigori, kaadas 2vas reizes gandriiz tas aparaats nodega. Ziemaa kad ierubii pechku, tad benziina pateerinsh gandriiz 2X lielaaks. /Fiichu ka logi sviist ciet un pechka nesilda gan neatceros. Toreiz jau bija tas laiks kad benziinu tirgoja uz taloniem un bija jaastaav supergarajaas rindaas. Nebija taa benziininja ko svilinaat...


Vecajam tas ZAZix nostaaveeja garaazhaa kaadus 8 gadus, un tikai nesen paardeva vienam opim. Es veel pirms tam dabuuju izbraukt ar to briinumu. vispaar jau nebija tik suudiigi, vecais bija krietni vinju nolaiziijis un bija jau vinsh kaa no ruupniicas. : )
shearer @ 18.janvāris 2003 0:00
Visi komentāri
 
andris 19.janvāris 2003 17:48
0 0 Atbildēt

ļoti sakarīgs automašīnas vērtējums :)

NW 19.janvāris 2003 18:41
0 0 Atbildēt

ZAZ, nevis VAZ.... :P

shearer 22.janvāris 2003 13:07
0 0 Atbildēt

piedodiet, ZAZ, nepareizi uzraxtiiju :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti