Lasītāju pieredze par saviem auto

Peugeot 306 1994 Novērtējums: 7
Nopirku kaut kad 2002. gada sākumā. 3 durvis, 1.6l, 90ZS, stūres past. el lūka, centrālā atsl. (kopā ar to it kā vajadzēja būt el. logiem , bet nav). Salons priekš kompaktklases diezgan plašs. Jo brāļa 1988. gada VW Passat škiet pat šaurāks. Uz ceļa turaās stabili, faktiski tas pat bija pirmais patīkamais pārsteigums, kad pirmajā dien'jau braucu uz laukiem pa grunteni.
Motors pie šīs ziemas -30C pieleca bez sarežgījumiem. Pa durvīm arī ziemā tieku iekšā. Apkures sitēma labāka kā Ford Sierra vai VW GolfII (mani iepriekšējie auto). Dinamika arī sakarīga priekš tā motora. Par patēriņu arī nesūdzos - vairāk par 8l/100km kaut kā nesanāk.
Remonti - patrei zpiekare, un bišku izpūtējs. Vajadzēs kaut kur pie kārbas vai kārbā mainīt gultni - žļerkst. Kaut kā neatrodu laiku šadai operācijai. Rūsu arī kaut kā nemana. Rezerves daļas ir nedaudz dārgākas, kā piemēram Golf II, bet dabūt nav problēmu. Dažā labā servisā, kurš nespecializējas uz Peugeot, pat viss ir uz vietas.
Neko tādu traģiski nepatīkamu gada laikā neesmu sagaidījis no šī auto. Vienīgais, ka viņam rezerves ritenis ir zem auto, tad nu tur stiprinošā skrūve mēdz ierūsēt. Nācās nedaudz ar vardarbību nodarboties.
Varbūt vēl varētu būt nedaudz klusāks. Bet jānomaina tas pats gultnis, jāuzliek motora pārsegam skaņas izolācija un durvis jānovibroizolē (bišku aizraujos ar auto audio), un viss būs normāli.
atrā gadījumā nopirku viņu dizaina pēc, arī gads par tādu naudu (2500$) bija sakarīgs. Nekāds lielāks auto arī neprasījās. Tā kā aizmugurē ir dalītais 2:3 nolokāmais beņķis, tad šo to lielāku arī mierīgi var vest.
Tas tā īsumā.
juriz @ 23.janvāris 2003 0:00
Visi komentāri
 
juriz 23.janvāris 2003 17:32
0 0 Atbildēt

Citi sūdzās par gaismām. Ar oriģinālajām spuldžem arī bija pašvaka gaisma. Ieliku Hellas +50% (jauda atļautā). škiet, ka ceļa izgaismojums uzlabojās par visiem 100%.

sane 27.janvāris 2003 8:44
0 0 Atbildēt

to juriz

domaa taasa helaas spulddzes ir taa verts, arii man ir doma nopikt, tas +50 vai +40, bet citi ir uzlikushi un saka ka maz atskiriibas

juriz 28.janvāris 2003 8:02
0 0 Atbildēt

Var jau būt, ka man tās oriģinālās bija riktīgi padegušas (ar laiku viņas paliek vājākas). Katrā gadījumā ar tām bija liela atšķirība. Iespējams, ka ieliekot kādā pajaunā auto, tad tā atšķirība var būt pamaza. Vēl jau nevajadzētu aizmirst lampas noregulēt (pēc statistikas man škiet kādiem 50% ar to or problēmas), tas arī var krasi uzlabot apgaismojumu, ko ar citu spuldzi neuzlabosi.

juriz 30.marts 2003 13:59
0 0 Atbildēt

Diemžēl Hellas +50% lampas izturēja mazāk kā gadu, faktiski 7mēnešus. Protams pārdega tuvās gaismas. Katrā gadījumā tumšo periodu izturēja, bet kratīšanos pa Latvijas ceļu bedrēm diemžēl nē. Citas lampas man ir turējušas vismaz gadu. Tagad arī nopirku parastās.

alldis 9.janvāris 2004 20:26
0 0 Atbildēt

Visiem Peugeot un Citroen īpāšniekiem no savas rūgtās pieredzes silti iesaku nelabot mašīnu pie Jurija Ujutova servisā Slokas ielā 69. Varu padalīties pieredzē alldis@inbox.lv

Mario 28.janvāris 2004 16:27
0 0 Atbildēt

Autinjsh tieshaam taa neko, vieniigi padaargi expuataacija un detalju pieejamiiba. Varbuut varat ieteikt kaadu shrotu? Kur var dabuut P306 (1995.g., 5 durvis) aizmugureejo durvju plauktinju?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti