Lasītāju pieredze par saviem auto

Citroen Berlingo 1.9D 2000 Novērtējums: 7
Nobraukti jau 130000 km, piekare laba, tikai tagad parādijies neliels neliels klakšķis, auto ir stabils, viegli vadāms, ērts. Vienīgā problēma ir dzinējs, jo pie nobraukuma 60000 sākās problēmas ar piedarbināšanu salā lielākā par -15 grādiem, Citronservisā, kur tiek veiktas regulārās apkopes, neko sakarīgu nevarēja pateikt. Pie 100000 km sāka raustīties motors, gan braucot, gan brīvgaitā, garantija laimīgi bija beigusies un Citroncentra "spesiālisti" naski ķērās pie remonta, tika slīpēti vārsti un vārstu ligzdas, remonts vilka pāri 500 Ls, labāk palika, bet vienalga tiko piedarbināts motors 5 sek sraustās un pie -25 grādiem nevarēja piedarbināt.
Secinājums: auto ir labs, tikai nevar pirkt dīzeli, 1) jo nav pārliecības par Citroen dīzeļu dzinēju kvalitāti, 2) nav pārliecības, ka Citronservisā esošie "spesiālisti" ir pietiekami kompetenti.
Vincents @ 25.februāris 2003 0:00
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
FERRARI 18.februāris 2004 17:11
1 0 Atbildēt

Nu nezinu nezinu. Manam Berlingam nupat jau ir noripinaati gandriiz 100000, bet nekas taads extreems nav noticis. Pielec jebkuraa salaa, pat -30, vajag tikai maaceet pieshkilt. Nevajag mociit motorinju, kveelsveces lielaa aukstumaa vajag uzsildiit vismaz divas reizes un tad lec bez aizkershanaas. Nevajag arii liet kreiso salarku. Motors neraustaas un neklaksh. Piekares detaljas nav bijusi vajadziiba pagaidaam veel mainiit. Braucu diezgan agresiivi, neskaadeeju arii saansliides. Normaals autinsh par ljoti sakariigu cenu. Galvenais tehniskaas apkopes iet noteiktajaa laikaa. Ir gan viens miinus - prieksheejos seedekljus nevar nolaist horizontaali - kaut kaads sviests! Bet nu to visu ko neatlauj priekseejie seedekli ar uzviju var atguut iekaartojoties aimugureejos seedeklos un atmetot priksheejos uz priekhsu. Var pat to dariit gandriiz staavus :). Un veel - CITRONSERVISS SUCKS !!!!!!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti