Lasītāju pieredze par saviem auto

Mercedes 190 1990 Novērtējums: 7
1,8 benzîna dzinējs, ēd vidēji 10l uz100km, pilsētā 12-13l uz 100 km, maksimālais ātrums 180 km/h. Manuālā 4 pakāpju ātrumkārba.
Aprîkojums: stûres pastiprinātājs, ABS, el. lûka, el. apsildāmi un regulējami spoguļi. Radio - kasetes. Nav kondicionētāja. Nav drošîbas spilvenu. Nav el. stikla pacēlāju.
Mazākais motors no 190. saimes (lielākais ir 2,6). Laba ritošā daļa un piekare. Bedres jût maz. Kā visi merši - viegli vadāms, piemēram, noparkoties vai apgriezties uz ielas ir daudz vieglāk nekā ar, piemēram, Renault Megane. Kluss. Elektriski apsildāmie spoguļi ziemā un lietainā laikā sniedz daudz labāku nredzamîbu par parastiem.
Aizmugures pasaþieriem nav kur izstiept kājas. Bagāþnieks, kaut liels ietilpîbā, tomēr ir neērts, jo vāks nav zemais, lîdz ar to grûti ielikt lielākas mantas.
Guntiss @ 14.novembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
Guntiss 27.janvāris 2003 13:43
0 0 Atbildēt

Par remontiem: gada un 9 mēn. laikā labotas ir avāriju sekas (aizmugures bampers, lukturi, taisnoti un krāsoti dzelži) + mainīts priekšējais labais šarnīra balsts, mainīts akumulators (uzsprāga nākamajā nedēļā pēc sala -30 grādi), atjūdzās Autonama signalizācija (benzīna sūknim; salaboja bez maksas)+ regulārā apkope (bremžu kluči; sveces, ģeneratora oglītes; bremžu disku novirpošana, eļļas, stūres pastiprinātāja šķidrums, filtri, izdegušās spuldzītes, savirzes regulēšana) + 4 reizes sadurtas riepas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti