Lasītāju pieredze par saviem auto

Fiat regata 75s 1986 Novērtējums: 5
Sveiki. 1994 mani vecaaki nopirka tam laikam diezgan eksluziivu auto, proti, fiat regata. shis auto tad arii paargaaja manaa iipashumaa 1999 gada beigaas, jo senciishi : ) bija izdomaajushi iegaadaaties citu auto, un fiatu gribeeja nodot metaalluuzhnjos. Pierunaaju vecaakus taa nedariit un vinji uzdaavinaaja auto man. shis auto ir mans pirmais auto un arii pashlaik es ar sho auto paarvietojos. Vasaraa pastraadaaju, paarmetinaaju visu auto, paarkraasoju, jo kaa viens "gudrs" paardeveejs auto veikalaa man teica: "fiats jau no ruupniicas naak saruuseejis". Daljeeji arii jaapiekriit. : ( Lai nu kaa, bet izdariiju visu, cik liidzeklji atljauj, lai vareetu atkal braukt. Ieguldiiju kaadus 500 Ls. Nopirku jaunu benziina suukni, paarmetinaaju (Ls 70!!!) amortizatori, jauns ziemas un vasaras riepu komplekts, bremzhu kluchi, loki. Veel shaadi taadi siikumi tika nomainiiti un es rulleju ar "gandriiz" jaunu auto.

Kas man patiik shajaa auto:
Daudz extru. el. logi, stures lifc, centraalaa atsl. checkpanelis utt.
mazs motors, sameeraa liela jauda. 1.5 75Zs. 0-100kmh 12,5 s.
Maz pateeree, videeji 7litrus pa pilseetu vareetu buut kaadi 8tonji, atkariibaa no braukshanas stila.
Peikare rulle, esmu nomainiijis tikai stuures pirxtus un vienu richaga buxi kopsh 1994 g.

Kas man ljoooti nepatiik:
Aatrumkaarba. aatrumkaarba ir vaajais punkts shim auto, t. b. atpakaljgaita. Meedz atkosties zobrati. shaada vaina ir daudziem, ja nepat visiem shiis markas auto.
diezgan ljodziigs liikumos. Varbuut tas atkariigs no riepaam, man pashlai virsuu ir 13' gurkji.
RUUSA RUUSINJA. Ljoti jaakopj, jo citaadi var palikt bez shitaa auto aptuveni 3gadu laikaa.

Tas arii viss. Vopshem nepeerciet shito auto... : ) Jo es gribu lai man taads ir vieniigajam : )
shearer @ 14.novembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
nafs 27.novembris 2002 22:42
0 0 Atbildēt

kādreiz braucu ar 1987.g.Regata 1,9 DS. Izvizinājos pa Eiropu un ne reizi nepievīla.Patika augstā sēdēšana, kantītes gan salonā gan no ārpuses. Alpu kalnos pārkarsa bremzes- bet laikam toreiz vēl nemācēju braukt. Es dotu 8 !

shearer 19.decembris 2002 11:22
0 0 Atbildēt

2nafs:

jaa nu mani arii auto nav pieviilis, gadaa nobraucu vismaz kaadus 15tk km. vienreiz gan bija jaashlepee :) beigaas izraadiijaas, ka svechvads nokritis :)


VARBUUT KAADAM IR SHITAADS AUTO, ES LABPRAAT NOPIRKTU PAR LEETU NAUDU REZERVES DALJAAM, VAI ARII NOPIRKTU AATRUMKAARBU...

Žora 4.janvāris 2003 19:55
0 0 Atbildēt

Ar Regati nobraucu 2gadus. Baigi rūsēja,raustījās ja nodila kontakti, benzīnu rija 10l pilsētā, stūres galus mainīju ik pa pusgadu. Fiat serviss toreiz bija uz nulli.

Veris 8.maijs 2003 11:54
0 0 Atbildēt

Man sanāca tā, paņēmu no švāģera Regati, lai aizbrauktu uz mežu , ceļš bija dubļains, un beigās mazliet iesēdos. Principā vajadzēja ielikt atpakaļgaitā un izbraukt ārā no dubļiem, bet ātrumkastei nobira atpakaļgaita, līdz ar to mans brauciens ar Regati vēl jo projām ir palicis atmiņā!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti