Lasītāju pieredze par saviem auto

Audi A6 1996 Novērtējums: 9
Stipri daudz nepateiksju, jo nobraucis esmu tikai 30 tuukst. km. Auto peerkot neko daudz nebija jeemaina, tikai standartu - siksnsas, sveces, filtrus, amortizatorus utml. Taatad peec 30 tuukst. km nobrauksjanas vajadzeeja mainiit pakaljeejaa ritens gultni, bremzju klucjus, termostatu un sailenblokus. Detaljaam cenas pieņemamas (7 gadus vecaakam volvo taas maksaaja daargaak un biezjaak bija jaamaina). Ar auto esmu apmierinaats, motors V6 30 vaarstu (193 zs) jaudas pagaidaam pietiek, galvenais ļoti viegli veikt apdzîsjanu un iet kā kugis. Mazu motoru auto ljoti juut starpiibu dinamikaa ja tajaa brauc 1 vai 5 cilveeki, bet sjim to juut maz. Salons kluss arii pa brugji braucot var sarunaaties un muuziku klausiities. Benziina pateerinjs atbilstoss: Pilseetaa 13...17 (atkariibaa no sastreegumiem), bet pa sjoseju leenaam braucot (~ 100km/h) 9 l/100km (jaatziimee, ka auto ir ar automaatisko kaarbu un klimata kontroli, kas arii palielina degvielas pateerinju).
sunis @ 14.novembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
Ricco 7.janvāris 2003 14:52
0 0 Atbildēt

Man vairaak nevis komentaars, bet jaut. Esmu dzirdejis, ka ar siltumu nav ta isti labi, vai tas ir delj ta ka klimats ieksa, jo termostats tam, kas teica mainits pirms 6 men.?

l 9.jūlijs 2003 9:21
0 0 Atbildēt

Vajag paarbaudiit salona filtru, ja tas ir ciet, ne peckai ne kondikim nepietiek gaisa, attieciigi ziemaa pa veesu, vasaraa pa karstu

sunis 10.septembris 2003 8:43
0 0 Atbildēt

Salona filtrs arī bija tas vainīgais...

roberts 24.decembris 2003 21:23
0 0 Atbildēt

man arii ir a6 96 gada.protams tikai ar stuuri otraa pusee jo dziivoju londonaa,teikshu godiigi-eertaak nekaa muusu pusee.auto ir ar 2.0 mehaanisko kaarbu un 115zs.Audi ir SE - sport edition-koka apdare,sporta benkji,paplashinaats panelis ar eljas,akjiisha un pulxenja raadiitaajiem.itkaa esot sporta amortinji bet nu nejuutu itkaa.mashiina ir vienkaarshi fantastika.biju izbriiniits par to cik klusi taa iet.no krustojuma velku cik nu iet,motors ruuc pir 3`000 a klusums salonaa.cik esmu braucis ar mashiinaam pagriezienos asaakos met no benkja laukaa.no shitiem benkjie nemuuzham pat neesmu izbiidiits ticis,kolosaali ieguljos un saanu balsti dara savu.var reguleet benkju augstumu kas dod iespeeju iekaartoties ideaali kaa tev vaja.dzineejs: 2 litri liekas maz prieksha taada liela un smaga auto bet uzskatu ka starp 2 litriigiem dzineejiem vish ir tiiri njiprs,ritenji griezhas uz vietas un iemetot 2 aatrumaa veel par pagroziit bet jau saak iet uz priekshu.nezinu vai tas taa ir vai tikai man bet ljoti jaudiigs ir 2;3 aatruma.tiko kaa ieliec otrajaa un uzpied taa juuti ka vish skrien uzreiz negaidot.ljoti speeciiigs stuures pastiprinaataajs,uz vietas var stuuri ar vienu pirxtu griezt.sportisku stilu un eleganci piedod oranzhi sarkanais apgaismojums uz panelja kas naktii izskataas kolosaali.veel ir mazs kompiitis kas raadas visu par nobraukumu,cik zupa palikusi,cik nobrauksi veel utt.kas veel patiik ir ka ljoti manevrisks ir,var iestumties ar lielo tanku atpakaljgaitaa vai ieruumeeties pie ietves.ljoti dinamiska,braucot pa motobaani te anglijaa ar 160km/h tu vienkaarshi lido lidmashiinaa,klusums,mashiina peld un tu juuties komfortabli.esmu ljoti apmierinaats.AUDI taa ir marka kas garantee kvalitaati,komfortu un jaudu!!
sheit anglijaa vinji ir leeti,pa 2000ls var dabuut taadu jo sheit domaa ja mashiina ir liela tad nav ekonomiska mazajaam ielinjaam,nu dumji :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti