Lasītāju pieredze par saviem auto

Mercedes 123W 3.0 D 1980 Novērtējums: 7
Nu ta ir mana pašreizēja a/m. Nopirku pirms pusotra gada pa 700$, loti jau nu an gribējās tieši šo autiņu. Protams bija nepieciešami metālistu pakalpojumi, mašīna tika sametināta nemitīga manis uzraudzība. Es laikam meistariem jau biju apnicis, bet tomēr gribējās, lai es par metināšanau varētu uz kādu laiku aizmirst. Tā nu dzelži bija kārtībā, kaut ko nokrāsoju un sāku ķerties pie ritošās. Kāds bija mans pārsteigums, kad uzzināju, ka jamaina tikai akortizātorus. Asmerā nopirku gāziniekus un mašīna palika klusa un līgana. Tagad par motoriņu 3 l dīzelis, ta nav joku lieta un vēl automātiskā ātrumkārba. Nu ko lai saka, pēc remontiem knapi iedarbināju. melni dūmi pa gaisu utt. Aizvedu spraulas pie zinātajiem, tie itkā pacēla visām spiedienu līdz 125 atm. Divas dienas nobraucu normāli, bet tagd gan ir galīgā d... ā. Arī ar kvēlsvecēm laikam viss nav kārtībā. Tie tad laikam arī būs pēdējie izdevumi, jo skati kaut kāda veidā izdevās iziet. Tas mersītis prasa un prasa naudiņu, bet braukt ar viņu ir patiesa bauda. Pat skriet nekur negribās. Nezinu, varbūt esmu nedaudz dīvains, bet šķirties no viņa negribās, it sevišķi, kad jau tik daudz izdarīts. varbūt kāds var šo to ieteikt par sprauslām un kvēlsvecēm, kaut kā negribās izgāst tos 100 LVL.
Nuris @ 6.oktobris 2003 0:00
Visi komentāri
 
silvis 6.oktobris 2003 14:55
0 0 Atbildēt

Kadas kvelsveces stav ieksa ? Var but divi varianti - 1) trisvoltigas,kuras saslegtas virkne, tad izdegot vienai svecei nestradas vairs neviena,vai 2) divpadsmit voltigas, kuras saslegtas paraleli- sitas var aizstat ar "Multicara" svecem.Kalpo krietni ilgak un labak.

Sandis_UR 6.oktobris 2003 19:02
0 0 Atbildēt

Nja mersitis ir masina ar ipasu auru. it ka jau neka ipasa nava, tacu sajam auto piemit sava peivilinosa aura. laikam vuislabak ari mersitim peistav dizelji, jo tie ir uzticami ka labi sunji un cik ancies ar siem braukt,tad tie nakad enpievilj. protams detalajs ir apdargas, tacu tas atmakasajas it seviskji ja liek orgjinalas. vispar krta masina.

Nuris 13.oktobris 2003 10:07
0 0 Atbildēt

Nu ko, beidzot sakrāju naudinu un iztērēju 87,- LVL uz kvēlsvecēm un smidzinātājiem. Pilnīgi cits autiņš, gan uz priekšu iet, gan lec labi, gan patīkams dīzeļa klakšķis. Tagad patiess prieks ar viņu pārvietoties.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti