Lasītāju pieredze par saviem auto

Mitsubishi Pajero 1988 Novērtējums: 7
Mitsubishi Pajero, 2,5TDi (TURBO DIESEL INTERCOOLER), 1988 g., 5 durvis, 7 vietas. Nobraukums 405000 km. !!!
Ļoti labs auto ar labu komfortu (jo ir liels), ar labām bezceļ īpašībām un arī tehniski pareizi uzbūvēts. Ar šo auto tiek braukts ... tas regulāri tiek slīcināts, dzīts kalnos un dubļos. Līdz ar to regulāri remont darbiņi ir nepieciešami un tie ir:
1) Stabilizātoru buksītes - visas. Vari likt jebkuru līdzīgu.
2) Amartizātoru gumijas - visas. Arī var taisīt ķīmiju, apkšējās, priekšējās der no VAZ.
3) Filtri, eļlas. Starpcitu ja džips ilgāk ir stāvējis ūdenī vismaz līdz rāmim, obligāti būs jāmaina reduktoros eļļas! Un iesaku ar eļlām neskopoties.
4) Atsitienu gumijas jeb tautā saukti atboiņiki. Arī žiguļu veikalā pirku.
Faktiski tas arī ir viss. Profilaksei esmu uzlicis sporta amartizātorus BILSTEIN un pacēlis to augstāku. Priekšu ar vērpstieni, bet aizmuguri ar transīta priekšējām lāgām. Tad vēl pārtaisīju izpūtēju un mazliet gaisa filtru.
Tas arī ir viss. Vari gāzt. Ar "mazo cilvēciņu" motoru - problēmas arī nav un nav gaidāmas. Jo pēc pieredzes zinu PAJERO ar 750000 km. noskrējienu - un vēl rūc.
Mīnusi - nepatīk tas ka rūsē tā kā opelis, aizmugures daļa rāmim it sevišķi. Un nav no skrējējiem - 140 km/h. maximālais.

Bet tik un tā BAIGI LABS AUTO!





Max @ 27.novembris 2003 0:00
Visi komentāri
 
Max 27.novembris 2003 11:18
0 0 Atbildēt

Kāds te bij pukstējis ka tipa džips esot baigi nestabils. Protams tas nav nekāds šosejas 2 durvju urbis. Bet ja ir pareizā blīve starp krēslu un stūri tad tā lieta iet un arī ar 140km/h. var vilkt pa lielceļu ne pa jokam.


P.S. varbūt arī PĀRDODU!

Kasinsh 27.novembris 2003 12:52
0 0 Atbildēt

Tiešām auto ir labs! Un prieks, ka vismaz kādam nav bail uzrādīt reālu noskrējienu, nevis LV standarta 175000...
Lai labi kalpo!

Ranger 27.novembris 2003 21:55
0 0 Atbildēt

Tam Max. Neskati džipu no skriešanas viedokļa. Ja vienīgais auto ir bezceļnieks, tad tā ir vai nu nepieciešamība, vai filozofija(ir vēl varianti, bet tā ir novirze). Abos gadījumos - bezceļnieks nav domāts skriešanai. Problēma ir transmisijā un augstajā smagumcentrā.
Pajero - Nopietna mašīna.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti